Kadinlar kulubunde Sizin gibi dusunen akli basinda birkac insan lazimdi.. hosgeldiniz iyi ki geldiniz yoksa inanin bu konuya sebep ben buralardan gidecektim..
Bu konuya yapilan yorumlar bana neleri dusundurdu bir bilseniz..
1. Si okumakla cahilligin hicbir alakasi olmadigi
2.si kendimizde hic sorun yokmus sorunlu olan cocuk kv anne vs.. karsi tarafi rencide etmeye calismak gibi bencillikleri
3. Sabir tahammul bitince annelerin siddete olan egilimlerini normal gorulmesi
4. Cocuklardan olgun davranislar beklentisi icine girip yapmadiklarinda onda anormallkk oldugunu dusunup sebebini fitrata baglayanlar ...
Dayagin cennetten cikma oldugunu savunanlara ne demeli ?
Insanlari diger canlilardan ayiran tek ozellik iletisim kurabiliyor olmasi onu da beceremez hale gelmisler yazik.. Kucuk cocuk icin cozum onerilerine bakar misiniz .. Vallahi cocuklara acidim..
Sorsan burda egitimli gorgulu akli basinda empati sahibi insanlarlaydik; su konuyu ben okuyuncaya kadarr .. Arkadaslarima bile bu siteye uye olup konu acin derdinize akilli cozumler bulursunuz diye oneride bulunan ben; bu konu yuzunden burdan uzaklasmayi dusunuyorum.
İnsanlar sabırla sınandıklarında gerçek kendilerine dönüyorlar bence.
Önceden anne olunca anlarsın derdiler,
Anne oldum, oğlum çok çok zor bir bebekti.
2 yaşına geldi artık bir kaç kere hafif vur korksun senden diye akıl veren o kadar çok kişi oldu ki.
Hele şimdi kardeşi oldu, 2 yaş sendromu üstüne kardeş kıskançlığı.
Fırlatmalar, bağırmalar, çığlıklar, vurmalar, kendini yerden yere atmalar, normalde kendi yapabildiği şeyleri bile annem yapsın demeler..
Evde savaş var sanki :)
Ama anlıyorum, bende kıskanç bir ablaydım. Kardeşlerimi kıskanırdım.
Bebeği emzirirken kalbinin sıkıştığını ben hissediyorum.
2 buçuk yaşında ama 5 te olsa sanırım bu konuda böyle düşünürdüm.
Çocugun o kalp sıkışıklığı geçmeden gözüme uyku girmezdi.
Çocukların her dediğini yapmak, şımartmak başka,
Çocuga çocuk gibi davranmak başka.
Çocuktan ne bekliyorsak önce onu ona öğrettik mi diye düşünmeliyiz.
Yada nasıl öğrettik?
Doğru yada yanlış mı yapıyorum bilmiyorum, ama vicdanımın kaldırmadığı bir şeyi çocuğuma yapamam.
Hep düşünürüm 30 yaşında kocaman kadınım, kendimden 5 kat büyük birisi bana bagırsa, yada kızsa su halimle korkarım, çocuk ne yapsın?