bi fikir verseniz?

Kararsizsin ama anlatmana gorede o kizla samimi olmasi bana gore hayra alamet degil yada ben biraz geri kafaliyim kabul edemiyorum tersi olsaydi bu durum o ne yapardi peki anlayisla mi karsilardi yoksa ortaligi kopartirmiydi .
Gecenin 4unde aklima gelmesini anlayisla karsilar miydi bilmiyorum ama bu beraber gezmeleri anlayisla karşilardi.. Ama ben o degilim.. Ben karsilayamiyorum ve ona soyledigim her şeye kendimde de dikkat ediyorum.

Gecenin 4unde aklima gelmesini anlayisla karsilar miydi bilmiyorum ama bu beraber gezmeleri anlayisla karşilardi.. Ama ben o degilim.. Ben karsilayamiyorum ve ona soyledigim her şeye kendimde de dikkat ediyorum.
Haklisin sen bu konuda surekli aklinda bi suphe olacagina bitmesi iyi olmus gibi yinede hakkinizda hayirlisi olsun.

Herşeyi anlarım iyi hoş da gecenin 4'ünde nöbetteyken aklına o kızın gelmesi biraz tedirgin ediyor.Muhtemelen kızın o taraklarda bezi yoktur daha çok küçük o yaşlarda böyle yaşça büyük biriyle gezmeler tozmalar hoşuna gidiyordur.Erkek arkadaşın ona ilgisini açıklarsa bu da hoşuna gidecektir ama karşılık vereceğini sanmam o şimdi okuldu sınavdı falan daha evlilik düşünmeyecektir.Erkekler de bi de şöyle bir durum var kıskandığını belli ettiğin için aslında kıza yakın olmaya itiyor olabilirsin

ben burda böyle bir olaya daha bunu yazmıştım. ünide ki sevgilim ondan ayrılmamdan az bir süre sonra ünide ki kankasıyla sevgili oldu evliler aşıklar öocukları var. Gözüm yok Allah mesut etsn.belki sevgilin art niyetli değil yada kız ama senin byle düşünmen normal kendini üzmeç böyle konularda Allah insanın önüne pat diye çıkarıyo gerçeği. bekle bakalım belli olur arayıp aramadığından. armazsa vs kendine dua et bu iş daha çok ilerlemeden belli olmuş

benim yazdıgım gibi size konusuyor olabilir ama düsüncelerimiz sadece güven ve kıskanclık konusunda kesişiyor muhtemelen,
cünkü deger verdigim insana acıklama yapmaktan gocunmam,
onunla kıskanclıklarına ragmen berabersem tercihlerim dogrultusunda da sorumluluk hissederim,
ne kadar boşbogaz olursam olayım dogru cümleleri secemiyorsam davranıslarımla belli etmeye calısırım,
hak verdigim konularda da "hata" olarak adlandırmaya basladıysam tekrarlamamak icin cabalarım,
annemle gelecegimize dair yapacagım konusma icin araba kiralamayı vs beklemem, tutarım kolundan evin bos bir odasında veya iki adımlık dısarıda bir yerde hemen konusurum,
sevgilimin gereksiz kıskanclıkları varsa bunun icin deger verdigim insanlarla gorusmeyi kesmem ancak ayrılmıyorsam onun yalnız kalmaya iliskin rahatsızlıgını da gidermek üzere dikkat ederim.
yani baştan sona sevgiliniz kendi düsünceleriyle de tutarsız bir ilişki yürütüyor ve bunun sonucunda ise kendi ilişkisine de saygısı olmadan davranıyor bence.

eger siz de "bana nasıl davrandıgı onemli degil, o kadınla beraber vakit gecirmesinden rahatsızım, erkek olsa hic sorun kalmayacak" diyorsanız kendi düsüncelerinizi gözden gecirin bence.
sen yabancı mısın? demesine bile takılırdım, tam da yabancı olmadıgım icin özen gostermesi, hastalıgım ile ilgilenmesi ve beni mutlu etmek icin daha cok cabalaması gerekiyor zaten. benzer bicimde ben de ona o sekilde davranırım tabii ki.

daha önce de yazmıstım aklınızın kösesine halasının yaptıgı yakıstırmaları degil sevgilinizin konusmalarını ve genel manada tavırlarını yazın.
ileride halayla selamlasmaktan öteye gitmeyecek ilişki kurabilirsiniz belki ama devam ettiginiz taktirde sürekli beraber vakit gecireceginiz kisi sevgiliniz.

kıskanmak konusunda da daha onceden dedigim gibi görüslerinizi ortaklastırabildiginiz insanlarla beraber olun.
burada benim kıskanclıgı gereksiz görmem sizin ilişkinizde mutlu olacagınızı garanti etmiyor,
bunu sorun olarak gordugunuz ve hayatınızı zorlastırdıgına inandıgınız noktada psikologa gitmek de bir secenek,
ancak cogu kadın-erkek iliskisindeki duruma bakılırsa sizinki aşırı bir boyutta degil, bircok kisi mutlu mesut devam edebildigine ve kıskanılarak gayet zevkli bir ilişki yürütebildigini söyledigine göre imkansız degil sanırım,
fakat oyle bir durumda yanlıs insanla birlikte oldugunuzu soylerim...

Yani sevgilin kusura bakmasın da benim ısrar edip götürmesini istediğim yerlere benle gitmeyip başkasıyla gidiyorsa
Nedense gittiği kişi hep aynı şahıssa bende bir güzel sayardım sanırım sevgilime

Bence tüm tartışmalarinda haklısın bunlari yapan sen olsaydin yakin bi erkek arkadasinla gecenin bi yarısi mesajlassan, basabasa arabayla bi yere gitsen kesin tartışır yasaklardi

athenenoctua soylediklerinde haklisin.. Şuan kiza takmiş durumdayim o kiz bana cok iyi bisey soylese bile ben ondan da nefret ediyorum. Tum suc sevgilimde bunu kabul ediyorum. Baska birisiyle gitse neden kizmazdim; ucaktan x şehrinde inip y sehrine arabayla gecti.. Dolayisiyla arabayi x şehrine geri iadeetmesi gerekiyo. Akşamda y sehrinden otobusle annesinin evinin oldugu sehre ddöneceklerdi. Ancak dedigin gibi olayi sadece o kizla sinirlandirmiyorum.. Defalarca uyarmama ragmen benim istemedigim davranişi surekli tekrar ediyor. Demekki benim düşüncelerim uzulmem yada kendimi kotu hissetmem onun icin onemli degil.. Bencil mi desem dusuncesiz mi desem bilemiyorum.. Bazen o kadar mantiksiz dusuncelerle geliyo ki.. Sunu su sekilde yapalim diyor.. Halbuki o fikri 10 yasindaki cocuga söylesen ne kadar sacma oldugunu anlar.. Kendi basina dusunurken bu fikir ona gayet mantikli geliyo ama bana söylerken bile ne kadar sacma oldugunu kendiso de farkediyor.. Ama bazen de oyle bisey anlatiyo ki inanamiyorum. Anlik bi olayda saniyelik bi tepki verirken şöyle cevapverirse sunu yaparim, boyle cevap verirse bunu yaparim sseklinde duşunup stratejik hareketler yapabiliyor(ozellikle işyerinde) bu yuzden anlayamiyorum.. Bazen insani korkutacak kadar zeki, bazen cok basit seyler bile aklina gelmiyor, dusuncesiz biri oluyor.. Bazen hakli olduğu halde özür diler alttan alir, bazen olayi aciklama nezaketinde bile bulunmaz (belkide bu konuyu daha once 2-3 kez acikladigi icin tekrar aciklama geregi duymadi, ama bu konudaki tavrim hep netti benim) bazen benim kirk yil düsünsem aklima gelmeyecek incelikler yapar, ama yildonumunde bi kutlama mesajini bile atlayacak kadar odun da olabilir. Tuhaf birisi.. Ama genel olarak sevgisinden şüphe etmedigim biriydi..
Suan duygularim cok gelgitli.. Bi an kizdan nefret ederken sonra hicbi suçu olmadigini farkediyorum. Kizginliğim öfkem mantigimin önüne geciyor.. Olay bu konuda patlak vermis olsa da asil sorun benim dusuncelerimi dikkate almamasi, kalbimin kirilcagini adi gibi bildigi halde önemsemeyişi.. İnsan kirmaktan korkmadigi birini sevmez ki..

athenenoctua ve ben hakliyken kendimi haksiz duruma dusurmus de olabilirim.. Dun akşam attigim mesajlarda ikisinden de nefret ettiğimi, o kizi benim yedegim yapip her olayda direk onu devreye soktuğunu, ameliyatim icin gecmis olsuna gelceklerdi gelmemesini onu bidaha gormek istemediğimi, ikisinin anilarini dinlemekten sıkıldığımı falanyazdim.. Hatta hayatindan ciktigimi tum olaylarda onu devreye ssoktuğu gibi simdide onunla olmasini söyledim..
Belki gelseydi dogru duzgun anlatsaydı karsiliginda benim dusuncelerimi önemsemeyecekse ayrilabilecegimizi söyleseydim daha iyi olabilirdi ama geçti artik..

Kizin sevgilisi askerde, askerden döndügünde evlilik yada söz fln biseyler düsünüyolarmiş. Kiskanarak onu o kiza itiyosam gitsin onunla olsun.. Kimse icinde olmadiktan sonrakkimsenin gönlünü kaydiramayacağini dusunuyorum.. Bu kadar olmamali..

İster alın ister darıl ..bunların aralarında bir çekim var burlikte olmaktan hoşlaniyolar sevgilinde belliki konduramiyor suçluluj psikolojisi üstüne gidiyo gibi geldi..
Ya en basit testtir bu senin olsa böyle kankin kabul edermiymiş sor
Ederim diye atarlanirsa hemen dene bakalim

Biri 26 yasinda biri 18, nasil beraber büyümüsler acaba aralarinda 8 yas var, bunlarin cocukluk arkadasi olmasi hic mümkün degil, hangi 10 yasindaki cocuk 2 yasindakiyle oynar. Bide öyle yalandan kuzenim, kardesim, abim laflarida midemi bulandiriyor.
Iyi yapmissiniz ayrilarak ben kötü kokular aliyorum anlattiklarinizdan.

Kizin annesi benim sevgilim kucukken bekarmiş sokakta onlara yagli ekmek vs verirmiş, su verirmiş.. Sonra bu kadin evlendiginde günlerce ağlamiş artik x abla evleniyo göremicez onu diye.. İste bu kiz da x ablanin kizi.. Beraber buyumusler derken bu kadar uzun anlatmamak icin demistim..

Kuzenim olsa tek kelime etmezdi de arkadaşa tepkisi ne olur bilmiyorum.. Ama benim yapima ters seyler.. O yuzden ona ders vermek icin bile olsa yapmam..

Kuzenim olsa tek kelime etmezdi de arkadaşa tepkisi ne olur bilmiyorum.. Ama benim yapima ters seyler.. O yuzden ona ders vermek icin bile olsa yapmam..
Onlar kuzen degiller ...canım ..daha neler ya..zaten senin böyle bi durumin olsagercek kuzenin mi kan bagin mi var diye cıngar cikartirdi..sen bence uyanik ol..kesin tavrini koy ben kız erkek arkadaşlıgını masum bulmam

X abla ne cok istiyodur ictenice :)

adeninannesi .!.:
X abla ne cok istiyodur ictenice :)
Savunuyomusum gibi oluyo ama kadinin hakkini yiyemem facebooktan bizim resimlerimize hep guzel seyler yazar. Kadin hem bizim fotograflarimiza iltifatlar yazip hem kendi kiziyla bişey olmasini kabullenmez heralde.. Ama kizin içinden neler geciyo dusunceleri karakteri nasil bilmiyorum hic tanimiyorum.

o espiride ayri bi fiyasko zaten !
Seni çok olgun ve karakterli buldum, ayrılmakla iyi etmişsin masum olmadıjlarını düşünüyorum. Yaş farkına hiç aldanma 40yaşında adamlarında 18 yaşında kızlardan etkilendiğini gördük. Sevgilin masum değil malesef detaylara girmek istemiyorum

Teşekkur ederim.. Halbuki bende sevgilimin karakterine aşik olmuştum.. Yakinda çikar kokusu ne diyim.. Herkes kendine yakişani yapar..

Benim başıma da çok çok benzeri geldi. Görüşmesini İstemediğimi defalarca anlattığımkavga ettiğim halde bildiğini okuyup aldatmayı hakaret kabul ederek hiç bi çaba sarfetmeden bitmeyi onaylayan erkek arkadaşım ve aldattığını asla düşünmesem bile sırf benim istemediğim bi kızla ısrarla görüştüğü için kendimi kendi gözümde değersiz düşünceleri önemsenmeyenbilmemkaç yıllık sevgilisini o üç günlük kıza değişilmiş biri olarak gören ben... Sonuç mu? Biz hala beraberiz ama hiçbişey eskisi gibi değil benim açımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…