bi fikir verseniz?

Hmm bilemedim pek ama erkek nefsi bu nekadar iyi niyetli olsada biseyden farkli anlam cikarir anlik bisey olur diye cekinirim ben olsam simdi sana gaz wermis gibi olucam ama benim fikrim bu yonde

Ayni düşünce bende de var.. 4bucuk yilim dedigim adam 8ay once adini anmadiği kiz için beni kirdi, yoksaydi..

Bunun abisini kardeşi, kuzeni , kankası 10 yaş küçüğü , büyüğü olmaz.
Mesafeli ilişkiler olmalı, sınırını belirlemeli.
Aynı şeyi siz yapın bakalım ne olacak , ne düşünecek?

bu mesajı demiştim ben. bişeyleri yanlışmı anladım bilemedim. buna yanıt aldınızmı

[QUOTE="heelenaa, post: 40749237, memberaldatmadigomesajı demiştim ben. bişeyleri yanlışmı anladım bilemedim. buna yanıt aldınızmı[/QUOTE]
Onun kadar sadiğini bulamayacağimi beni aldatmadigini yazdi.. Bide de 'yazik şu yazdiklarina bi bak' dedi. Sonrasinda da az once yazdiklarimi yazdim.

Bunun abisianlamiyori, kuzeni , kankası 10 yaş küçüğü , büyüğü olmaz.
Mesafeli ilişkiler olmalı, sınırını belirlemeli.
Aynı şeyi siz yapın bakalım ne olacak , ne düşünecek?
Belkide benim o kadar yakin bi 'abim' olmadigi icin beni anlamiyor..

abartmıyorsunuz bence.bu kadar bunlar gezerken bu kızın sevgilisi ne alemde o bişey demiyor mu? dostluk kardeşliğinde bir seviyesi vardır.size yanlış yapmış gezmesin arabayla kiraladı diye ölcek mi? ben o kızın yerinde olsam ne gecenin 4 de msj atarım ne siz yokken onun yanında gezerim.iyi yapmışsınız ayrılmakla geri adım atmayın derim ben o espiride çok yanlış ayrıca.

Bence bu kadar üstüne giderek sevgilinizin aklına olmayacak şeyleri siz sokuyorsunuz. Kardeş gibi görüyor olabilir, yakın olduklarından "o kız" diye hitap etmenize kızmış olabilir...

Eğer sizinle buluşmasını iptal edip onunla buluşup geziyor olsaydı o zaman ters bir durum var derdim ama oradaki boş zamanını kardeş olarak gördüğü biriyle geçirmiş. Kaldı ki kızın da sevgilisi var ve abi diyor diyorsunuz.

Olur da barışırsanız bu konuda daha fazla üstüne gitmeyin bence.

Buradaki asıl konu aralarında bisey varmıdan ziyade...
Sevgiliniz sizi önemsemiyor ve kaybetmekten korkmuyor...
Kaybettigi de umrunda dgl bence...
Bu ya ayrılma oldugunda dahi iliskinin bitmeyecegine dair verdiginiz güven..
Yada bu iliskinin artık sıradanlaşması...onun gözünde..
Aralarında bisey var yada yok diyemeyiz ama onunla vakit gecirmekten hoslandigi kesin...
Ben bu erkekleride anlamiyorum 26 yasinda ve 18 yasinda ..aralarindaki 8 yas onemli dgl asıl mevzu 18 yasindaki bi kız...hala cocuk yani neticede..
Simdi kiz 26 olur erkek 34 olur tmm derimde ne bilim 18 yas yani...
Fikir veriyorum sadıklık ask yasamak yada farkli bi boyuta gecince kaybedilen bisey dgl , samimi olma dediginz biriyle size haber vermeden gezmeye gitmis...
Erkek arkadasiniz asla sadık biri dgl ltfen kararinizin arkasinda durun ve bidaha acmayin bu defteri..

[QUOT=
Onun kadar sadiğini bulamayacağimi beni aldatmadigini yazdi.. Bide de 'yazik şu yazdiklarina bi bak' dedi. Sonrasinda da az once yazdiklarimi yazdim.[/QUOTE]

......

İnsanları bu raddeye getirmeden önce düşünsünler. Adam karalamak kolay " yazık mazık " diyerek.

Aldatmadan söz etmemişsiniz, sadık değilsin dememişsiniz, neyin gocunmasını yapıyor !

Size ters gelen davranışları, sizin ısrarla uyarmanıza rağmen devam etmesidir sorun olan.. Kendine gelmeli ve empati kurmalı.

katılıyorum. klasik g.tü kalkmış sevgili tipi. biraz indirmek gerek

Şimdi " sevgilinin aklına sokuyorsun böyle yaparak" diyenler olmuş. İyide zaten gezip tozuyorlar, uzun araba yolculuğu yapıyorlar, aileler yakıştırıyor; sevgili isyan edince mi adamın aklına girecek ?
Bu eşşeğin karpuz kabuğu meselesi değil , bu başka ..

Erkeklerde kadınları başka bir erkekten kıdkandıklarında " aa dur bir alıcı gözüyle bakayım, kıskandığına göre bu adamda iş var " mı diyoruz.

Sıkıldım artık bu erkeklerin vefasız hikayelerini duymaktan.
Böyle adamlar artık prim yapmıyor/yapmasın. Dünya onlarla dolu değil. Daha iyileri, adam gibi adamlar çok var. Ayaklarını denk alsınlar.

canım bence aldatma durumu yok yani seni onla aldattığını sanmıyorum. eskiden bende bir kızla bir erkeğin bu kadar yakın olmasına kesinlikle karşı çıkardım ama eski erkek arkadaşım sağ olsun artık bir tık daha normal bakıyorum böyle şeylere. bence bu güvenle alakalı bir şey. benim eski erkek arkadaşım öğrenci evinde kalıyordu arkadaşlarının sevgilileri sonra o kızların diğer kız arkadaşları falan gelirdi eve veya çok vakit geçirirlerdi dışarıda. başta çıldırıyordum ama beni aldatacak korkusundan değildi o. tamamen benim yaşayamadıklarımı onlarla yaşıyor diyeydi. ben ailemden izin alamazdım ve o yüzden bir çok yerde yanında olamıyordum. ona da demiştim senin yatarken son gördüğün uyanınca ilk gördüğün insanın ben değil de başka bir kız olmasını kaldıramam. bizim gidemediğimiz yerlere onlarla gitmeni de kaldıramam, üzülüyorum çünkü diye.

ama şöyle düşün o kıza yakınlık duyuyor olsa niye seninle evlilik planı yapsın ki? gece 4te konuşması evet hoş değil ama her zaman olmasa da benimde arada 2'ye 3'e kadar muhabbet edebildiğim normal erkek arkadaşlarım var. gezme konusunda da senin hayallerini başkasıyla yapması gerçekten hoş değil, üstte de dediğim gibi benzer şeyleri yaşadım ve çok üzülüyordum. sorun onunla gezmesinden çok senin üzüldüğünü bile bile bunlara dikkat etmemesi bence. bu durumda bi umursamamazlık var gibi. ama yine de uzun süreli bir ilişkiyse tekrar bir şans verebilirsin gibi.

aralarında bi çekim oldugu kesin ama sevgilin bunu kendine yakıstıramadıgı için sana da söylüyo ki içini rahatlatıo gibi. bilmiyorum ama sen kavga cıkardıkca daha cok kıza yaklasır cıkarmazsan kendi kendini yersin madem ayrıldın bekle bakalım yanlıs anladın su bu die sana döncek mi dönmüosa yol ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…