- 11 Mart 2015
- 707
- 267
-
- Konu Sahibi kavun kokussu
Ayni düşünce bende de var.. 4bucuk yilim dedigim adam 8ay once adini anmadiği kiz için beni kirdi, yoksaydi..Benim başıma da çok çok benzeri geldi. Görüşmesini İstemediğimi defalarca anlattığımkavga ettiğim halde bildiğini okuyup aldatmayı hakaret kabul ederek hiç bi çaba sarfetmeden bitmeyi onaylayan erkek arkadaşım ve aldattığını asla düşünmesem bile sırf benim istemediğim bi kızla ısrarla görüştüğü için kendimi kendi gözümde değersiz düşünceleri önemsenmeyenbilmemkaç yıllık sevgilisini o üç günlük kıza değişilmiş biri olarak gören ben... Sonuç mu? Biz hala beraberiz ama hiçbişey eskisi gibi değil benim açımdan.
İnsanı asıl kıran inciten bu aslında ama onların gözünde onlara güvenmeyen ihaneti onlara yakıştıran biz olduğumuz için suçlu da biziz.Ayni düşünce bende de var.. 4bucuk yilim dedigim adam 8ay once adini anmadiği kiz için beni kirdi, yoksaydi..
Mesaj atmadim ki..ne oldu yazmiştima yanıt geldimi konu sahibiii
bu mesajı demiştim ben. bişeyleri yanlışmı anladım bilemedim. buna yanıt aldınızmı@athenenoctua ve ben hakliyken kendimi haksiz duruma dusurmus de olabilirim.. Dun akşam attigim mesajlarda ikisinden de nefret ettiğimi, o kizi benim yedegim yapip her olayda direk onu devreye soktuğunu, ameliyatim icin gecmis olsuna gelceklerdi gelmemesini onu bidaha gormek istemediğimi, ikisinin anilarini dinlemekten sıkıldığımı falanyazdim.. Hatta hayatindan ciktigimi tum olaylarda onu devreye ssoktuğu gibi simdide onunla olmasini söyledim..
Belki gelseydi dogru duzgun anlatsaydı karsiliginda benim dusuncelerimi önemsemeyecekse ayrilabilecegimizi söyleseydim daha iyi olabilirdi ama geçti artik..
Belkide benim o kadar yakin bi 'abim' olmadigi icin beni anlamiyor..Bunun abisianlamiyori, kuzeni , kankası 10 yaş küçüğü , büyüğü olmaz.
Mesafeli ilişkiler olmalı, sınırını belirlemeli.
Aynı şeyi siz yapın bakalım ne olacak , ne düşünecek?
katılıyorum. klasik g.tü kalkmış sevgili tipi. biraz indirmek gerek[QUOT=
Onun kadar sadiğini bulamayacağimi beni aldatmadigini yazdi.. Bide de 'yazik şu yazdiklarina bi bak' dedi. Sonrasinda da az once yazdiklarimi yazdim.[/QUOTE]
......
İnsanları bu raddeye getirmeden önce düşünsünler. Adam karalamak kolay " yazık mazık " diyerek.
Aldatmadan söz etmemişsiniz, sadık değilsin dememişsiniz, neyin gocunmasını yapıyor !
Size ters gelen davranışları, sizin ısrarla uyarmanıza rağmen devam etmesidir sorun olan.. Kendine gelmeli ve empati kurmalı.