bi fikir verseniz?

Kavga ettikten 1bucuk gun sonra aradi..
Sinirimin geçmesini beklemiş. O kizla gexmeye gitmeden bi gun once de tum aile biyere gitmislerde o kizla ailedi de vardi bunu soylemişti zaten.. Kizin sevgilisi var demiştim meger sozlenmişler o gun kizin sevgilisi de varmiş tanişmislar bu yuzden yanlis anlayabilecegimi dusunememis. Ozur diledi..
Annesiyle konusmus bu konuyu annesi de zamaninda esini bu gibi durumlarda kiskandigini bunun guvenmemekle alakasi olmafigini belirtmis.
Kisacasi hala içim kirgin, ama hem kendisi hem annesi beninle konusunca affetmeye karar verdim.. En azindan ben tanisincaya kadar tek gorusmemesi ve olur olmaz saatlerde aramamasi konusunda anlastik. Umarim bundan sonra benim hassas oldugum konularda daha dikkat eder. Kizginligim gecti, kirginligim ne zamam geçer bilemiyorum

yaa ben kıllandım açıkçası
sevgilinin sanki ilgisi var gibi
off empati yapınca çok üzülüyorum ama bence iyice içine sindirmeden durumu hareket etme :KK43:

yaa ben kıllandım açıkçası
sevgilinin sanki ilgisi var gibi
off empati yapınca çok üzülüyorum ama bence iyice içine sindirmeden durumu hareket etme :KK43:
Kiz sözlü.. Whatsappinda sevgilisiyle yanakyanaga fotografi var..
Bize bu ay tanismaya/istemeye gelcekler.Bizimde whatsappda ikimizin fotografi var..
Eger birbirlerinin sevgilisiyle olan fotograflarini gore gore konusup bisey yasayacaklarsa kendileri bilir :) benim alnim ak başim dik en fazla çeker giderim ne yapayim..

En azindan ben tanisincaya kadar tek gorusmemesi ve olur olmaz saatlerde aramamasi konusunda anlastik.
konuşup halletmenize, senin üzülmemen yönünde anlaşmaya varmanıza ve seni ikna etmeye çalışmasına sevindim.. tabi senin sakinleşmeni beklemesi de olgunca bi davranış..
bundan sonrası için de inşallah hep hakkında hayırlısı olur canım benim,
:KK5:

Canım sinekte küçük ama mide bulandırmaya yetiyor. Bu tarz şeyler seni rahatsız ediyorsa, konu evliliğe gelmeden bu olayları bir şekilde aşmanız lazım. Bugün o kız yarın başka bir arkadaşı söz konusu olacak. Erkekler ne kadar arkadaş kardeş gibi görselerde küçük kızlar özellikle platonik aşk besleyebiliyorlar. Ben o kızı çok masum görmedim.

Kadınları şeytan olarak görüyorum ne yazık ki, bekar birilerini bulmak yerine bayılıyorlar başı bağlı, sözlü ,evli birileriyle arkadaşlık etmeye... Ah şöyle bir alet olsa masumluğunu gösterseler inan ki gönül rahatlığıyla arkadaşlık kursunlar derim ama yok öyle memleket :)))

konuşup halletmenize, senin üzülmemen yönünde anlaşmaya varmanıza ve seni ikna etmeye çalışmasına sevindim.. tabi senin sakinleşmeni beklemesi de olgunca bi davranış..
bundan sonrası için de hep hakkında hayırlısı olur canım benim,
:KK5:
Çok tesekkur ederim :) desteğini hiç Unutmicam cok sagol

Canım sinekte küçük ama mide bulandırmaya yetiyor. Bu tarz şeyler seni rahatsız ediyorsa, konu evliliğe gelmeden bu olayları bir şekilde aşmanız lazım. Bugün o kız yarın başka bir arkadaşı söz konusu olacak. Erkekler ne kadar arkadaş kardeş gibi görselerde küçük kızlar özellikle platonik aşk besleyebiliyorlar. Ben o kızı çok masum görmedim.

Kadınları şeytan olarak görüyorum ne yazık ki, bekar birilerini bulmak yerine bayılıyorlar başı bağlı, sözlü ,evli birileriyle arkadaşlık etmeye... Ah şöyle bir alet olsa masumluğunu gösterseler inan ki gönül rahatlığıyla arkadaşlık kursunlar derim ama yok öyle memleket :)))
Yaptigim cok dogru bisey degil ama zaten tanidigimda 2 tane kiz arkadaşi vardi.. Biri beni kiskandi gitti digeri kendini benimle yariştiriyodu sevgilimde bunu farketti boylece gitti.. Zaten erkeklerle icice bi meslegi var kiz cevresi yok. Bu kizla didisinin didisi bi akrabaligi var.. Akrabam oldugu icin hayatmdan cikarmam diyor. Bende hayatindan cikarmamasini sadece ben taniyana kadar mesafe koymasini soyledim o da ince dusunemedigini soyledi ve ozur diledi :)

abi kardeş demişsiniz lakin herhangi bir kan bağı yok,
hele ki kan bağı olanların bile neler yaptığını okuyoruz buralarda.
muhtemelen sizin sevgilinizle bu hanım kızı başgöz etmeye çalışıyorlar.

Kavga ettikten 1bucuk gun sonra aradi..
Sinirimin geçmesini beklemiş. O kizla gexmeye gitmeden bi gun once de tum aile biyere gitmislerde o kizla ailedi de vardi bunu soylemişti zaten.. Kizin sevgilisi var demiştim meger sozlenmişler o gun kizin sevgilisi de varmiş tanişmislar bu yuzden yanlis anlayabilecegimi dusunememis. Ozur diledi..
Annesiyle konusmus bu konuyu annesi de zamaninda esini bu gibi durumlarda kiskandigini bunun guvenmemekle alakasi olmafigini belirtmis.
Kisacasi hala içim kirgin, ama hem kendisi hem annesi beninle konusunca affetmeye karar verdim.. En azindan ben tanisincaya kadar tek gorusmemesi ve olur olmaz saatlerde aramamasi konusunda anlastik. Umarim bundan sonra benim hassas oldugum konularda daha dikkat eder. Kizginligim gecti, kirginligim ne zamam geçer bilemiyorum

yazdıgınız onca seyden tek takıldıgınız nokta sevgilinizin o kadınla vakit gecirmesi ise ve kıskanılcak bir durum olmadıgına karar verip hemen barısıyorsanız sevgilinizin diger davranıslarını onaylıyorsunuz anlamına gelir.

deger vermenin tek şartı 2.bir kadınla olmamak, ihanet etmemek degildir.

X