bi fikir verseniz?

kavun kokussu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
2.219
3.960
34
Merhaba kızlar.. Kafamda toparlayamadığım yada kabullenemediğim şeyler var ve sizlerin düşüncesini merak ediyorum..
4 yildir bi ilişkim var.. Aramizda söz fln olmasa da sevgilimin tum ailesi beni tanir hatta sosyal aglardan takip edip ne kadar beğendiklerini söyler.. Bi coguyla oturup cay icmisligimizde var.. Sevgilimle biz ayri şehirlerde calişiyoruz, ailelerimiz de ayri sehirlerde yaşıyor. Ben 24, sevgilim 26, konumuzda geçicek kiz 18 yaşında kendi deyimiyle kuzeni gibi sevdiği ama hiçbir kan baği olmayan beraber buyudukleri bi kiz..
Gecen yaz sevgilimin kardeşi evlendi ve tam düğün zamani biz ciddi bi ayrilik yaşadik ve morali bozulduğu için bi cok kişi anladı.. Ben zaten düğüne gidemeyecektim. Bu hanim kizimizda ailesiyle beraber şehir dışından geldiği için düğün evinde kalmışlar.. Sevgilim ve kiz yillardir birbirini gormedigi icin sohbet muhabbet derken birlikte baya vakit gecirmisler. Kiza tüm şehri gezdirmiş, selfieler çekinmişler. Hatta kavgali oldugumuzu bile bilmeyen benimle karsilikli cay içen halasi 'eeee bunlari da evlendirsek ya cok iyi anlastilar' diye dugunde herkesin icinde espri yapabilmiş.Baristigimizda ben bu resimleri gordum, anlatti halasina çok bozulsam da ses etmedim. Bana binbir bahane bulup götürmediği yere o kizla gitmesine de bozuldum, aklimin bi köşesinde yazdim. Kiz resimlerden benimle yaşıt görünüyo ve gayet hoş..Bu arada kizin da sevgilisi var, kizin annesi her firsatta sevgilimle beni ne kadar yakiştirdigini söyler ancak tanısmak nasip olmadi..
İlerleyen günlerde kiz sinava hazirlandiği için cözemedigi sorularda bile telefonla yardim istemiş ve resimle videoyla soru cözmüşler.
Duğun zamani olanlara bozuldugumu bilsede cok uzatmadik, bi gun kizdan bahsederken adi aklima gelmedi ve 'şuraya da o kizla mi gittin' dedim. Sen ona nasil o kiz dersin, onun bi adi var, kardesim o benim ya diye bi dünya tartişti benimle..
Bizimki Nöbetci oldugu bi gece saat 4de kiz çevrimici mi diye whatsappdan bakmış çevrimiçiymiş yazişmişlar. (Abi diye hitap ediyor ve annen napiyo evdekiler nasıl muhabbeti dönüyor)
Bu olayda karsima çekip düzgünce konuştum. Bak karşındaki bi genç kiz çocuk degil, gecenin 4ünde ona yazman doğru değil. Biraz mesafeli davran hoşuma gitmiyo bu durum dedim. Beni hakli buldu ve daha dikkatli davranacağini söyledi..
Ve en son bugün annesinin memleketine gitmişlerdi kiz da o şehirde yaşıyor. Sevgilim annesiyle bizim hakkimizda bi konu konusacakti 4gundur yalniz kalamadik konusamadik bugun araba kiralayip yakinlardaki başka bi şehri gezmeye goturcem boylece annemle konuşabilirim dedi.. Bahsettigi şehir de bizim beraber gidip gezmek icin defalarca plan yaptiğimiz ama hiç beraber gidemedigimiz bi şehir.. Bi hafta once ben ameliyat oldugum icin yine gidemedik. Annesi bu gece tekraryola çikacaklari icin gitmek istememiş bizimki de o kadar araba kiraladim yalniz mi gezeyim diye yine o kizi çagirmiş.. Ben gun icinde mesaj attigimda araba kullandigini musayit olmadiğini yazdi bende sustum.
Akşam bana oraya o kizla gittiğini söylediğinde ddayanamadim ve kvga ettik.
Anlattiğim olaylar hep bi kac ay arayla gelişen olaylar..
Bi tarafim küçücük kizi mi kiskaniyosun dese de diğer yanim bozulduğumu bile bile benim tüm gitmek istediğim yerlere o kizla gitmesini kabul edemiyo..
Daha geçen bi kuzenden kiskanma konusu okuyup gülmüştüm.
Bunlarin hepsi normal şeyler mi yoksa ben büyütüp de sorun mu cıkarıyorum? Erkek kuzenleri akrabalari arkadaslari dururken neden illa o? Bu konu yuzunden tartiştik ve ayrildim..
Telefondan yazdigim için hatalar olabilir, karışık bi konu.. Sizce ben mi yanlış anlıyorum?

aklına kötü şeyler getirmek istemem ama böyle vıcık ilişkilerin altından iyi şeyler çıkmıyor

abi kardeş derken belli olmaz.

En azından size dürüstce söylemiş o kızla gittiğini ve de kuzenim diyor aralarında da yaş farkı var kardeşi gibi görüyor olabilir.. siz tanıştınız mi bu kızla o zaman hissedebilirdiniz aralarındaki ilişkiyi bence

aklına kötü şeyler getirmek istemem ama böyle vıcık ilişkilerin altından iyi şeyler çıkmıyor

abi kardeş derken belli olmaz.
Benim kuzenlerimle bu kadar sıkı bagim yoktur o yüzden kan baği bile olmayan biriyle günü birlik şehir dışına cikmasi yada gece yarisi mesajlaşmasini anlayamiyorum, kaldiramiyorum..

bu halanın yaptığı espriyi kimden duydun

Kizla da farkli şehirlerdeyiz. Kuzenim dese de kan baği yok annesinin arkadasinin kizi.. Kizin sevgilisi var, beni zaten herkes biliyo ama kaldiramiyorum. Ben ameliyat gecirmeseydim o sehre benimle gidecekti bugun onunla gitmesini yediremiyorum

Birşey olacağı yoksada sen böyle irdeledikçe olacak olacak yani! Daha net elle tutulur birşeyler hissedersen o zaman konuş, ama şimdi bu kadar üstüne gitmen bu durumun problem yaratabilir ciddi boyutta ilişkin için..

Pardon ben öz kuzeni olarak anlamışım konuyu eğer kan bağı yoksa iyi yapmışsınız diğer türlü kardeş gibi görebilirdi ama bu durumda haklisiniz tepki gostermekte

Herkes içinde bulunduğu duruma kendi yaşanmışlıklarına göre yorum yapıyor. Benim kuzenim olmadığı halde (kuzenimin kuzeni) kuzen dediğim insanlar var. Aynı evde kalıp yanyana yatmışlığımız, birlikte tatile gitmişliğimiz var. O yüzden bana tuhaf gelmedi burda yazılanlar. Erkek arkadaşınızda hata görmedim. Karşı cinsten insanlar birlikte aralarında bir yakınlaşma olmadan vakit geçirebilirler.

Ateş ve barut bir arada onsekiz YAŞ çok çılgın bir dönem neden hala aranızda nişan falan yok ne bekliyordunuz yaşlar uygun bence arşlarında konduramadıkları hoşlantı var
Tayinler, hastaliklar, ölümler.. O kadar tuhaf şeyler yaşadık ki.. Annesiyle artik tüm aksiliklere rağmen yaza düğün yapmak istediğini konusacakti ama annesi gelemeyince o kizla gezmiş..

Ayni anneden mi dogmuslar.ne kardesi ne abisi..kiz yapismis sevgilinize.bal gibide sizden once aileye karismis.hic iyi seyler gelmiyor aklima.
Siz yuzde yuz haklisiniz.anormal olan karsi taraf
sadece kız mı yapışmış ya konu sahibesinin sevgilisine ne demeli

o yüz vermese elin kızı nasıl bu kadar samimi olabilir

Kan bagi yoksa o kardes ,bacı isini bi gecsin diyorum :)))
Evet bi kadinla bir erkek arkadas olabilir
Dost olabilir
Amma gecenin köründe mesajlasmak
Oraya buraya gezmek
Kisacasi fazla zaman gecirmenin alemi yok
Sahsen benim esim bir kizla gecenin 4unde konusamaz
Tutup arabayla bilmem hangi sehre gidip takılamaz boyle birsey yok
Tabi siz sevgilisiniz aranizda mesafe var ama yinede dogru birsey degil iyi yapmissin ayrilmakla

ama bu kuzen konusyla aynı değilki. kuzen dediğin kardeş gibi bir şeydir kan bağı çok şeyi değiştiriyor. ama kan bağı olmayan biriyle istediğin kadar birlikte büyü kardeşim de zamanla o kız gelişti güzel çekici bir genç kız oldu. samimiyet koparılmamalı ama benim sevgilim olsada gece 5 te yazışsa benim istediğim yerlere onla gitse ister istemez bende kavga çıkarırım. ben hak verdim. ama ben kıskanç biriyimdir. tam objektif yaklaşamamış olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…