Bi bana mı hain yıllar

Ah o elmacık kemiklerinden bende de olsa. Bn zayıfım ama suratım çok şişko birinin yüzü gibi. Naparsin böyleyiz biz de . Estetik düşünmüyorum çünkü hem param yok hemde kötü uygulama olursa orjinalini bile ariyolar öyle bı risk alamam..

Ay pardon bi daha baktım da konu tarihlerini son yoruma göre yazmışım yanlış olmuş, diyorum ben de aralıkta annem selülitlerimi nasıl gördüydü ki diye, haziranda açmışım konuyu. :/
Bi gözlerim sorun olmaya başlamış burada: Hiç yaşlanmasak, hep genç kalsak ya (Haziran 2017)
Burada çok güzel tavsiyeler gelmiş ama ben tembelliğimden yapmamışım işte. Yüz yogasını mesela ilk kez bu konuda öğrenmiştim.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/degisim-icin-cana-tak-eden-yer-neresiydi.1078957/ (Haziran 2018)
Bunda baya bi morallerim sızlamıştı ama alıştım selülitlerime :/

Bi de bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/fit-olma-savaslari.1129930/ (Temmuz 2019)
Tabi bu biraz daha karışık bi konuydu; sorsan "Eşin başladı mı?" diye, o benden beter çıktı...
Off of bak aklıma geldi yine sinirlendim

Şunları da bi araştırayım da, estetik filan başlarsam milat yapayım bari kendime.
Teşekkür ederim bilgi için.

Şimdi o göz kapağı işi, görüşü de etkileyeceği için sağlık açısından mecburi hale gelebiliyormuş göz yapısı buna müsait olanlarda Mune. Geçen sene, kursta sanırım 55-60 yaşlarında iki ablamız vardı, biri göz kapağını kestirmiş görüşünü engellediği için, tabi daha genç bir görüntü de elde etmiş, bakımlı bir kadındı. Diğer abla da ona doktor soruyordu, o da düşünüyordu yaptırmayı (Ve kurs bitmeden aynı sene içinde o da yaptırdı memnun kaldı); ben de yanlarında dahilim sohbete, diğer arkadaşlarla birlikte. Gözlerimizi inceliyoruz hep beraber, bana da dediler mesela "Senin gözlerin erken düşecek, bak buralar inik, içeride zaten, benim göz yapım gibiymiş" diye. Baya kızlarla bir arada gözlerimizi kıyaslamıştık ve en erken benim gidici olduğuma karar vermişlerdi, bunu estetik olarak yaptırmasam da, sorunsuz görmek için illaki yaptırmak zorunda kalacağımı söylemişlerdi. :))

İşte bazılarına bir miktar alışsam da (Mesela selülitlerimi baya baya kabullenmeyi başardım, doğumda oluşan çatlaklarımın lafını bile etmiyorum vs), yaşıtlarıma, 4-5 yaş büyük arkadaşlarıma bakıp ardından kendimi incelediğimde böyle arada, o zaman işte canım sıkılıyor. Bi de sağ olsun, kuzenle ayrı bir arkadaş grubuna girmiştik, beni tanımıyorlardı. Abla abla dediler (Sevdiğim oğlan bana abla dediğ ), dayanamadım sordum "Sen kaçlısın?" diye, benle yaşıt ve bana abla diyor kız, büyük sanmış.
Böyle şeylerle daha sık karşılaşır oldum, hadi biri bilemedi, ikincisi de mi bilemedi, küçük göstermeyi bırak demek ki yaşımda bile görünmüyorum artık diyorum gayri ihtiyari. Zaten iriden biriyim.

Dediğin doğru Mune, genetik de var işin içinde tabi. :/
Ben bu estetik işini ciddi düşünüyorum artık hayırlısı.

Yorumların için teşekkür ederim.

Aksam lari mi suruyorsunuz yaglari benimde gozaltim kapkara (

Kıyamam tek tek açıklamış birde :) öyle dememin sebebi bunu kendine düzenli olarak ara ara dert etmeni belirtmekti
19 yaşında silikon taktıran biri olarak estetiğe hiç karşı değilim 24 yaşında da burnumu yaptırdım. yalnız bu estetik işlerinde mutlaka birkaç yıl sonra deformasyon oluyor mesela burnumu yaptırdıktan 3 yıl sonra ufak bir yamulma oldu burun deliklerimden biri hafif içeri çöktü falan. Göğüslerde de ufak sıkıntılar var fakat yine de iyi ki diyorum özellikle de eski fotoğraflara bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…