Bi bana mı hain yıllar

Çok güzel sonuç alanlar var, ben de inceliyorum.
Benim sorunum en çok çene çizgimle ilgili; oradaki sert hat görüntüsü gitmiş tabi yıllar geçtikçe... :/
Yeni sen'e alışamadım, bir an afalladım:) estetik dokunuşlar istiyorsan ve bu sana iyi gelecekse yaptırabilirsin, sitede çok iyi sonuçlar almış üyeler var, eşin iltifat etmiş ya o kadınlar arasında da oluyor, benim yaş 50'ye doğru gidiyor, haliyle yüz vücut elastikiyetini kaybediyor, bir de cildine hiç dikkat etmeyen, mizacı gereği de çatık kaşla gezen biri olduğum hesaba katılırsa yüzüm dünya haritasına dönmeye başladı, kaşların arasına Fırat'la Dicle yerleşti :))) göz kenarları kazlarla doldu, sizin yüzünüzden:))) göz altlarına salıncak kurdum ama geçen gün alışveriş yaptığım yerdeki kadın yaşımı duyup aaaa 37-38 gibi duruyorsunuz deyince iltifatın en abartılısını aldım, yahu yüzüm 47 diye bağırıyor işte ama ben seviyorum bu halini de, sonuçta ne yaparsak yapalım kalıcı olmayacak sürekli bir yenileme gerekecek, o yüzden ben saldım gitti :)

Bakımlı olmak insanın ruhuna iyi gelen bir şey bence.
Gerçekten bütün erinmeleri bir kenara bırakıp başlamak lazım bir yerden.
Muhtemelen o görüp beğendiğiniz arkadaşınız o freshliği korumak için bir şeyler yapıyordur.
Ayrıca yaş geçtikçe ufak tefek estetik müdahaleler yaptırılabilir.

yüzdeki yaşanmışlıkları bile yok edıyorlar güzellik algısı uğruna.

sigara var ise bırak,un,tuz şeker bırak.sporda oldumu ne kreme ne makyaja ıhtıyaç var.

Çok samimi bi yazı olmuş,okurken hem eğlendim hem kendimi gördüm:)))
Bende bakımlı oluyum falan istiyorum ama nerede gün eve çocuğa yetmiyor..azıcık totomu yere koydugum zaman da maske falan hak getire aklıma gelmiyor..
30 lü yaş sendromları bunlar

Melis Kocal hareketlerini yapıyorum esracığım :) youtube kanalı var, epey detaylı hareketleri var ama ben alın, göz çevresi, kaş arası ve nazolabial çizgiler için olanını yapıyorum arada. Defne samyelinin alın hareketi de iyi, alın çizgileri hareketleri çabuk sonuç veriyor ikisinde de. Yağ sürmüyorum ben hareketi yapınca (2 dk her biri zaten) nemlendirici sürüyorum o kadar.

Estetiğin dibine vurmak istiyorum bende yaşım 28, botoksla başlıcam bu sene gelişen ihtiyaçlara göree seçenekler çoğalır. Güzellik benim için çok önemli. Doğal olması şartıyla. Estetik facialarından Allah korusun. Kimseden onay alman canım sende alma ve ii hissedeceğin şekilde işe koyul. Bayılırım kendine bakan kadına

Şems Aslan ın dogal bir tonigi var onu yaptim.Tamamen evde bulunacak malzemelerden.Aksam sabah sürüyorum.Bir tarifini daha yaptim.O suyla da yüzumü yikiyorum.Gayet masrafsiz ve dogal.İnan ki cildim canlandı.Moralim düzeldi .Hic zamanimi da almadi.

Su bazlı nemlendirici kullanıyor musunuz sabah aksam

Hemen bakıyorum.
Daha önce Ayşenur Yazıcı nın bir videosunu izlemiştim, o yağ kullanıyordu o sebeple aldım ama yaptım mu, tabiki hayır

Bu hatunu tanımıyordum sayende keşfettim.
O nasıl bir cilt ya sinirim bozuldu, gerçek olamayacak kadar düzgün görünüyor videolarda cildi

42 yaşındayım; şanslı bir genetiğim ve spordan kalma bir diriliğim var ancak ne yaparsak yapalım yerçekimine karşı koymak imkansız. Akranım bir arkadaşım var durmadan oynar yüzüyle yok kaş dolgusu, yok altın iğneler, yok gıdısını toplatma falan derken şu an benden on yaş yaşlı duruyor. Demem o ki bu tür operasyonların bir sonrası var ya sürekli düzelttireceksiniz ya da doğal haliyle bırakacaksınız. Bu kadar dert etmeyin kendinize düzenli bakımda yapsanız estetikte yaptırsanız yaşlanma hepimizin göreceği bir süreç, Allah hastalıktan korusun mühim olan bu

Uzun zamandır nemlendirici özelliği de olan güneş kremi kullanıyorum ama sabah akşam düzenli olarak nemlendirici kullanmaya yeni başladım.
Güneş kremi de gözenekleri tıkıyor, güneş kremi sürdüğünüz günler yağ bazlı temizleyici yle 2 dakika masaj yaparak cildinizi temizlerseniz iyice arınmış olur üstüne asitli Bi tonik üstüne su bazlı nemlendirici :)

Peki temizleyici ve tonik kullanmak gözeneklerin küçülmesini sağlar mı?

Peki temizleyici ve tonik kullanmak gözeneklerin küçülmesini sağlar mı?
Evet gözenekler açık olduğu için yıkayıp toniklemediğimiz zamanlar içi pislik ve yağ ile doluyo birikip sivilce oluyo, eğer yüzünüzü çok kurutup sadece yıkayıp toniklerseniz bu seferde cilt kuru kaldığı için extra yağ salgılar ve gözenekler daha çok açılır.

Ay çok sağolun ya, eczanede de alışveriş yaptığım yerlerde de küçültür diyorlardı ama şöyle mantıklı bir açıklama yapmamislardi. Şu an çok aklıma yattı:)

Hiç bir krem etki etmedi mi benimde cildim karma krem araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…