Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

beyaz tenliysen eğer güneşte hemen kızarırsın 1 ay tatil yapsan da bronzlaşamazsın ten hassastır falan filan zor iş vesselam ama bence yinede dezavantaj olacak bir durum da değil gayet hoş duruyor
eğer rahatsız oluyorsan yüzüne bir iki ton koyu pudra sür yada allıkla falan renklendir

Son düzenleme:
ahh ahh benim de tenim beyaz kardeşime göre okadar beyazmışımki nerdeyse içim gözükecekmiş doktorum her gördüğünde sen aynaya bakmıyomusun hastasın sen diyo bugün arkadaşım gördü yüzüne nur doğmuş dedi neyapayım bende sıkıldım yakıştırmalardan ama ben seviyorum

Bende beyazım ama bence bu güzel.. Beyaz tenlilere hemen hemen her renk çok yakışır,
kendini gösterir.. Ben seviyorum beyaz tenimi sen de sevmelisin:KK8:

bende beyaz tenliyim .. birtane bile sivilce ciktimi her zaman "hey bende burdayim" der ..
kizil oldugum icinde bebeklerin günes kremlerinden kullanmak zorundayim ... ben seviyorum ama tenimi pamuk gibi yumusak, süt gibi beyaz :KK1: :KK53:

ben esmer biriyim lisede çok yakın arkadaşım vardı o da bembeyazdı yüzü leke sivlceden geçilmiodu çok hassasdı cildi bacaklarımızı aldığımızda onun ki tavuğun tüyleri yolunmuş gibi olurdu derisi benmkinde ise pürüz olmazdı hiç.beyaz tenide beğeniorum özellkle kızıl saç için ama tende leke olmıcak

takılma o laflara bence. türkiyede beyaz tenli olmak avantajdır. genelde hep beyaz ten beğenilir.

Son düzenleme:
ben de çok seviyorum beyaz ten :) hoş duruyor. Daha doğrusu her şeyin doğalı güzel duruyor. Solaryum esmerleri çok itici geliyor bana

ben beyaz ten severim ama bembeyaz da sevmiyorum:KK50::KK50:adeta içi görünecek gibi çok solgun:KK50::KK50:

elimde olsa melez olmak çok çoook isterdimmm

ben buğday tenliyim..çok seviyorum ten rengimi

ama bembeyaz ten sevenler de çok. yani kötü ya da iyi kişiye göre değişir sonuçta

Son düzenleme:
Ben esmerim ama beyaz tenlileri de çok beğenirim.

Beyaz kadın asaleti simgelermiş.Çin'de kadınlar eskiden pirinç suyuyla yıkanırlarmış ki,tenleri bembeyaz olsun.
Asil oldukları anlaşılsın diye...Tek sorununuz 1 günde bronzlaşamamak olsa gerek..

Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ? :KK43:

seni benden daha iyi kmse anlayamaz, ben beyaz ötesydm her yerde dikkat çekyordum uyandğmda yanalardan kaçıyordum ve bende öyle takntı halne geldki nefret edyorum beyaz tenden :KK43: en azndan kendmde. ama solaryum ve tatil sağolsun, tatlden sonra ve kışın solaryum desteği yaptğm için hiç açılmıyorum ya tabi açılıorum ama buğday tenli oluyorum tatldede esmerleşyorum diledğm kadar. bence solaryuma gdeblrsn,ama dozajnda. benm artık rüyalarıma giriodu ya ben çok beyazdm ve insanların aaa sen ne kadar beyazsn bişeymi süryosun yoksa kendi teninmi demelernden dünyam kararmıştı

seni benden daha iyi kmse anlayamaz, ben beyaz ötesydm her yerde dikkat çekyordum uyandğmda yanalardan kaçıyordum ve bende öyle takntı halne geldki nefret edyorum beyaz tenden :KK43: en azndan kendmde. ama solaryum ve tatil sağolsun, tatlden sonra ve kışın solaryum desteği yaptğm için hiç açılmıyorum ya tabi açılıorum ama buğday tenli oluyorum tatldede esmerleşyorum diledğm kadar. bence solaryuma gdeblrsn,ama dozajnda. benm artık rüyalarıma giriodu ya ben çok beyazdm ve insanların aaa sen ne kadar beyazsn bişeymi süryosun yoksa kendi teninmi demelernden dünyam kararmıştı

Canım Ben Doğallıktan Yanayım Gerçeği Bizim akrabalardan bir Ben Bembeyazım Avantaj mı Dez Avantaj mı Bilmiyorum :KK43:

Canım Ben Doğallıktan Yanayım Gerçeği Bizim akrabalardan bir Ben Bembeyazım Avantaj mı Dez Avantaj mı Bilmiyorum :KK43:

canm benm solaryuma girdğimi kmse anlamıyor sewglm bile :) çünkü bu şeklde daha sağlıklı duruyor, bence bunu awantaj yada dezawntaj olarak ele alma esmer olmanında beyaz olmanında eksileride war artılarıda. sen kendni nasıl mutlu hssedceksen öyle ol

Arkadaşların problemli bence.Her şeye bir bahaneleri var.Onlara kendinle ilgili fikirlerini sorma bana kalırsa.

canm benm solaryuma girdğimi kmse anlamıyor sewglm bile :) çünkü bu şeklde daha sağlıklı duruyor, bence bunu awantaj yada dezawntaj olarak ele alma esmer olmanında beyaz olmanında eksileride war artılarıda. sen kendni nasıl mutlu hssedceksen öyle ol

Ten Rengimi Seviyorum Açıkcası ama Etrafımda Uzaylıymışım gibi Davranmasalar Daha Mutlu Olucam !

X