- 3 Ekim 2007
- 3.570
- 927
-
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Canım beyaz pudra bulmak bir sorun .Benim bildiğim sadece Coverdem ve Vichy de var .İkiside eczane ürünü .Eskiden Bourjois , Chanel , Versace de vardı .Artık yok maalesef .Ben Peggy sage diye bir marka ve Make up for ever diye ayrı bir marka kullanıyorum .Peggy sage olan compact diğeri mineral toz pudra .İkiside süt beyazı ve muhteşem.Ama maalesef Türkiye de yoklar .Ben yurt dışından aldım .Sen vichy ve coverderm bakabilirsin canım .İkiside toz şeklinde .Compact ne yazıkki yok . Sevgiler....canım mat pudra önermişsin ya fiyat olarak en uygun marka hangisi tabi iyi marka olarak? :)
ben de aldım beyaz pudrayı catherine arley in.biraz aradım ama buldum.çok beğendim .öneren arkadaşa teşekkür ederim ,sanırım bundan sonra sürekli kullanıcam.
aman be kızlar ne hortlağı ,işte çoğu kişi bilmiyor zaten parfümeride sorduğum zamanda anlamıyorlar ,beyaz pudra zannettiğiniz gibi cildi bembeyaz yapmıyor ,hele teniniz açık renkse beyaz,açık kumral vb..gibi inanılmaz hoş duruyor aydınlık bir görüntü veriyor,ama siz bronz makyajdan hoşlanıyorsanız başka,eğer aydınlık makyaj seviyorsanız muhakkak deneyin ,hele açık pembe bir allık bir de açı pembe veya beyaz tonlarında ruj kullanırsanız afet gibi olursunuz,sizi çirkinleştirecek bir şeyi niye önereyim ,ablanız size kıyamaz deneyin görün.şutarafagitti
canım ben c arleyin beyaz pudrasını kullanıyorum gayette memnunum kapatıcı ozelligi var...ama tavsiyem muhakkak fondöten sürdükten sonra kullan cünkü fondoten sürmeyince pek dogal durmuyo sırıtıyo...fondotenle sürünce super oluyo...