- 3 Ekim 2007
- 3.570
- 927
-
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
bahsettiğin ışıltılı pudra o zaman
benim ten rengim de beyazdır ysl ve shiseidonun pudralarını kullanıyorum ama sen bahsettigin pudranın tam adını verebilirsen daha ii olur cnm
arkadasim bende pudra kullaniyorum acik renkte olmasinada ozen gosteriyorum.ama toz selinde degil sivi olanindan toz olanini hic kullanmadim o dahami guzel oluyo.
güzelim bende kullanıorum ama bıldıgın talk pudra kullanıorum cok ii gelioo bide cildin yağlı ise mukkemmel sonuç bu yönten tv makyajındada kullanılır haberin olsun
canım sen şu an hangisini kullanıyorsun.Hayır canım ışıtılı değil tamamen mat beyaz pudra ,daha önce bourjois da vardı fiyatı da uygundu şimdi yves saint laurent,chanel ve versace de var,birde vichy nin toz beyaz pudrası var ,kızımın teni bembeyazdır ben de açık tenliyim yıllardır vazgeçemediğim bir renktir:1rolleyes:
canım sen şu an hangisini kullanıyorsun.
ben de mesela çok açık renkli pudra kullanıyorum.ama böyle beyaz pudra olarak satılanını bilmiyordum.adını yazarmısın?
canım tam beyaz pudra şu anda sadece vichy ve coverdem de var ikiside eczanede satılıyor:1rolleyes:vichy fiyat olarak daha uygun.kızlar benim ten rengimde çok açık tenime göre pek pudra bulamıyorum en azından bende normal kullandıgımın üstüne beyaz pudra geçip biraz daha yaklaştırabilirim tonu ama nerde bulunur bu beyaz pudra markalar ve fiyatlar hakkında bilgi verirmisiniz
canım ben yukarıda yazdım, eskiden bourjois kullanıyordum şimdi vichy ya da coverderm kullanıyorum ikiside beyaz toz pudra.a.s
Arkadaşlar, bourjois ve vichy'ninayrıca hangi markaların varsa, beyaz pudralarının fiyatlarını yazar mısınız merak ettim de, bu arada ben de beyaz tenliyim,yeşil gözlüyüm, koyu saçlarım var; zihnimde canlandırınca kireç gibi bir surat gözümün önüne geliyo ama heralde hafif bir aydınlık veriyor, böyle cilt porselen gibi duruyo..Hiç denemedim açıkçası ama denemeyi düşünüyorum...
Bu arada fondötenin üstüne mi uyguluyosunuz, çıplak cilde mi?