Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz Pudra kullananlar

bembeyaz gösteren bi fondöten ve pudra ismi ve numarası önerebilir misiniz?ve fiyatı çok tuzlu olmasın malum öğrencilik...=)

bembeyaz gösteren bi fondöten ve pudra ismi ve numarası önerebilir misiniz?ve fiyatı çok tuzlu olmasın malum öğrencilik...=)

Flormar'ın ürünleri gayet başarılı ,ben 15 yaşımdan beri kullanıyorum çok memnunum ,başka markaları denedim( bourjois, nıvea, maybelline...) fakat pek memnun kalmadım yine Formar aldım ve aynı zamanda Flormar'ın ürünleri hypoallergenic cildimde asla sivilcelenmeye sebeb olmuyo ,

Son düzenleme:
c.arley 1 no lu pudrayı bulamadm.hiç bir yerde yok.koyu tonları mevcut.lütfen yardm edin.çok açık tenliyim

ısterseniz Flormar'ın standına bi uğrayın Flormar'ın açık renk pudraları mevcut; bende avrupalılar gibi çok beyazım cildime uygun pudrayı Flormar'ın dışında hiç bi markada bulamıyorum

Son düzenleme:
Ben her zaman kullanırım zaten beyaz tenliyim yüzü daha bebeksi bir pürüzsüzlükte gösteriyor ve parlamayı önlüyor tüm yüzüme minik fırça darbeleriyle uyguluyorum z yarı saydam gibi öyle hortlağa dönüştürmüyor insanı aksine porselen gibi oluyorum ...Enchanteur diye bir marka Suud'tan almıştım burada göremedim ama öyle kompakt pudra filanda değil yinede memnunum..opuyorumnanaktan

sizin bahsettiğiniz transparan pudra diye geçiyor beyaz renk falan vermeyor sadece makyajı yani fondoteni sabitlemek için kullanılıyor yani makyaj akmasın diye tavsiye ederim ayrıca doğal duruyor..:

cok guzel urunler almıssın canim benim de aynen boyle bir sete ihtiyacim var
bu konuyu acan arkadas onerilerin icin cok sagol sanirim aradigim pudrayi sounda buldum sayende
ama urunlerin resmini de koysan da gorsek daha eyu olmazmıydı

Ben aldım beyaz pudra fondoten kullanmam ben de yüzüme kireç sürmüşüm gibi durdu çok yapay oldu yani hiç beğenmedimm

beyaz pudra beyaz tenlılere guzel tabıkı bugday ve esmerlere deıl :) ayrıca kozmetık kozmetıktır ne olursa olsun dermokozmetık kullanırsanız cılt daıma hava alır kurumaz ve beslenır :)....oyuzden dıkkat arkadaslarrr. :) gercı herkes bılıyordur ama olsun :)

cok guzel urunler almıssın canim benim de aynen boyle bir sete ihtiyacim var
bu konuyu acan arkadas onerilerin icin cok sagol sanirim aradigim pudrayi sounda buldum sayende
ama urunlerin resmini de koysan da gorsek daha eyu olmazmıydı
Canım konu sahibi benim :) Güzel sözlerin için teşekkür ediyorum .Ürün resimlerine gelince , resim yükleme konusunda maalesef ablanız çok beceriksiz :)) Yani hala resim yüklemeyi başaramıyorum .opuyorumnanaktan

hmm hazir bulmusken sana bikac soru soricam cunku okudugum kadariyla benim tam da istediim makyaj konusunda bilgilisin ben beyaz tenliyim ve yuzumde bi problem yok cildim normal t bolgesi bazen hafif yagli yanlar bazen kuruya yakin ama asiri hassas cildim- hava durumu gibi oldu ama anladin umarimkafamçokkarıştı
bu beyaz pudrayi hem fondotenli ya da fondoten kullanmadan da uygulayabiliyor muyuz
herzaman fondoten kullanmiyorum sadece ozel gunlerde ama baz kullanmiyodum baz tavsiye eder misin bana ve makyajdan once kullanmak icin iyi bir nemlendirici ne tavsiye ediyorsun

epeyidir bakmamışım bu foruma.c.arley in 1 numaralı pudrasını ankarada 7.caddeden aldım.takı,çanta vs satan çerçici gibi bir yer var ortalarda.onun içinde en sonda kozmetik malzemeler satıyorlar azıcık.tesadüfen ordan bulmuştum.arayanlara duyurulur.

hmm hazir bulmusken sana bikac soru soricam cunku okudugum kadariyla benim tam da istediim makyaj konusunda bilgilisin ben beyaz tenliyim ve yuzumde bi problem yok cildim normal t bolgesi bazen hafif yagli yanlar bazen kuruya yakin ama asiri hassas cildim- hava durumu gibi oldu ama anladin umarimkafamçokkarıştı
bu beyaz pudrayi hem fondotenli ya da fondoten kullanmadan da uygulayabiliyor muyuz
herzaman fondoten kullanmiyorum sadece ozel gunlerde ama baz kullanmiyodum baz tavsiye eder misin bana ve makyajdan once kullanmak icin iyi bir nemlendirici ne tavsiye ediyorsun
Canım kusura bakma mesajı yeni gördüm .Bence su bazlı bir nemlendirici kullan .Benim de cildim çok hassas .Genelde dermokozmetik tercih ediyorum .Eczane ürünleri allerjik ciltler için daha iyi .Beyaz pudra konusuna gelince fondötensiz kullanabilirsin .Cildin düzgünse nemlendirici üstüne de çok güzel duruyor. Ben baz kullanmıyorum ama bir ara kızıma almıştım o çok beğenmişti .Chanelin beyaz bazı güzel , hafif bir parlaklık veriyor.Ama fiyatı tuzlu :) Arcansilin de bazı güzeldir .O da beyaz ama başka renkleri de var.Bir de ben pırıltılı beyaz pudrayı değil mat pudrayı beğeniyorum .Yine bir öneri de bulunayım .Beyaz pudrayla muhakkak toz pempe allık kullanın .Beyaz tenliysen uçuk renkte bir ruj üstüne hafif pudra geçersen sonuç mükemmel olur .Sevgiler canım .

epeyidir bakmamışım bu foruma.c.arley in 1 numaralı pudrasını ankarada 7.caddeden aldım.takı,çanta vs satan çerçici gibi bir yer var ortalarda.onun içinde en sonda kozmetik malzemeler satıyorlar azıcık.tesadüfen ordan bulmuştum.arayanlara duyurulur.

ankarada c.arley 1 nolu pudra tam olarak nerde satılıyor açık adres yazar msn lütfeeenn. ankarayı çok iyi bilmiyorm gidince alcam.

Arkadaslar, vichyi tavsiye ediyor musunuz yani..?
Internette baktimda, baya baya kirec gibi görünüyorfisfisfis
Yüzde iyi duruyor diyosaniz,alicam benneyaptımki

bitane sitede buldum beyaz pudra bundan alcam galiba

0226superwhiteSM.gif

Şeffaf olmayan bu toz pudra özellikle; porselen, palyaço, geisha makyajı gibi beyaz tonlu makyajlar için çok ideal.

böyle yazıyorr

Sakın alma o çok farklı bir şey kireç gibi olur yüzün. BU ürünler sahne makyajı için bence

X