Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz Pudra kullananlar

canım o zaman kullanma cunku bildigin kozmetik yani..ters tepbilir..

haklısın cnm a.s. ben bu beyaz pudrayı sordum tekin acarda kız bu pudralar aydınlatmak için kullanılır dedi kapatıcı olmaz pek dedi zaten beyaz tenlisiniz daha çok soldurur sizi dedi zaten suan tedavi döneminde oldugum için illa ver deniycem demedim kıza clinique almost powder 01 fair rengini denedik baya oturdu cilt rengime yapısıda güzel sanırım onu alıcamkaydirigubbakcemile2

haklısın cnm a.s. ben bu beyaz pudrayı sordum tekin acarda kız bu pudralar aydınlatmak için kullanılır dedi kapatıcı olmaz pek dedi zaten beyaz tenlisiniz daha çok soldurur sizi dedi zaten suan tedavi döneminde oldugum için illa ver deniycem demedim kıza clinique almost powder 01 fair rengini denedik baya oturdu cilt rengime yapısıda güzel sanırım onu alıcamkaydirigubbakcemile2

canım beyaz pudra kapatmak ıstedıgın yerı dahada vurgular..
clinique basıl bılemıyorum ama dr una danıssaydın keske bu surecte

ben fondtn kullanmıyorum...pudrayı uygulamadan önce nemlendirici sürüp uygulasam yine hoş durur mu ona göre deneyeceğim..bir de c. arley in 1 nolu pudrası varmış beyaz arkadaşım söyledi ama ucuz birşey..güvenebilir miyim bilmiyorum.kullanan varsa önerebilir mi??..

arkadaşlar kullandım.denedim...mükemmel duruyor..pembe allıkla müthiş oldu..porselen gibi duruyor..kesinlikle deneyin..mükemmel

tinkywinky bende cildime göre beyaz pudra arıyorum ama bulamıyorum sen neyi kullandında memnun kaldın?

catherine arley 1 numara.ben ilk başta bulamadım.sonra arkadaşım catherine arley diye bir markanın pudrasını kullanıyormuş.6 numarasını. o önerdi.ilk başta ucuz diye yanaşmadım ama kullandığımda çok memnun kaldım... ancak yüzünüzdeki sorunlara göre değişir.benim yüzümde herhangi sivilce-leke vs yok o yüzden iyi durduğunu düşünyorum ama arkadşmn cildi çok problemli olmasına rağmn onun yüzünü de kapatıyor.

Konu sahibi olduğum için çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile5 Gerçekten pembe allıkla harika durur :)

ben de konuyu açtığınız için çok memnun oldum :KK70:... hiç aklıma gelmezdi :KK70: ama şimdi adım porselen bebek'e çıktı arklar arasında :KK70:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeya.s.

yıllardır c arley 1 numarayı kullanırım gözaltına far olmuyo bir süre sonra görünüm grileşiyor :ama pudrada kesinlikle böyle bir durum sözkonusu degil

güzelim bildiğim kadarıyla o beyaz pudra değil şeffaf pudra diye geçiyor eskiden benim makyözümde bana sürüyordu makyajın bitiminde en üste sürülüyor ki pürüzsüz bir görüntü için

güzelim bildiğim kadarıyla o beyaz pudra değil şeffaf pudra diye geçiyor eskiden benim makyözümde bana sürüyordu makyajın bitiminde en üste sürülüyor ki pürüzsüz bir görüntü için

SENIN bahsettigin makyaj sabitleyici loreal elite gibi markalarda gece ,sahne makyajı daha kalıcı olsun bozulmasın diye sprey şeklınde kullanılan bir ürün bu benım dedıgım bıldıgımiz pudra hanı çökuklügü ,morlugu daha göze sokarak degıl de dogal bir şekılde kapatmayı saglıyor

ben gerçekten beyaz tenliyim... süt beyazı fln...
golden rose da bile beyaz pudra var... ama benim kadar beyaz olanlara tavsiye etmiyorum. çok soluk gösteriyor.
belki buğday renk olan insanlara olabilir...

yüzüme ne kullandıysam pütür pütür durduu ondan hiç bşy kulanmıyorummm :KK43::KK43::

beyaz pudra kullanmak hiç aklıma gelmemişti...bugun talk pudarayla denedim nasıl duracak diye..kendimde acık tenliyim mükemmel oldu yaaa kırmızı rujda sürdüm aşık oldum kendime :eek:
yarın vichy den alacagım cok sabırsızlanıyorum hihoyyyt

ya arkadaslar ben esmerim ama dediğinizi denedim çokta yakıştı valla ten rengimi açtı biraz kumral gibi oldum herkes çok beğendi esmerlere yakışmaz demişsiniz ama :))

arkadaşlar içinizden biri makyajsız yani pudrasız ve pudralı öncesi sonrası diye foto eklemeye cesaret edebirlirmi acaba? yerimseniben
benim cildimde çok açık tenlide değilim koyuda (rengim ne bilmiyorum :) peki yazın bronzlaşacağız ya bunu ışıltı vermek için yanaklara kullanabiliriz değilmi? nasıl olur
birde vücut da bronz olduğu için zıtlık oluşturmazmı?

beyaz pudra kullanmak hiç aklıma gelmemişti...bugun talk pudarayla denedim nasıl duracak diye..kendimde acık tenliyim mükemmel oldu yaaa kırmızı rujda sürdüm aşık oldum kendime :eek:
yarın vichy den alacagım cok sabırsızlanıyorum hihoyyyt

ya arkadaslar ben esmerim ama dediğinizi denedim çokta yakıştı valla ten rengimi açtı biraz kumral gibi oldum herkes çok beğendi esmerlere yakışmaz demişsiniz ama :))

Kızlar bu yazılarınızı gördükçe , beyaz pudra konusunu açtığım için çok mutlu oluyorum .kaydirigubbakcemile5 Çok kişi beyaz pudrayı bilmez açık renk pudra zannederler.Oysa bu renk profesyonel makyajda çok kullanılır .Sanıldığı gibi bembeyaz yapmaz , sadece aydınlık verir .Özellikle ışıltılı olmayan mat beyaz pudrayı tavsiye ediyorum opuyorumnanaktan

X