Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz Pudra kullananlar

ben ışıltılı i görünüm istiorum hani elmacık kemiklerinin üstü ışıl ışıl oluo yaa bide ben çok sewerm beyaz ten fiyatları ne kdrdır bide markalar??

onu ben MAC den edındım.Oneririm aynen dedigin sekilde suruluyor.zaten aydınlatıcı olarak veriyorlar.resimde gorundugune bakma ınanılmaz tatlı bır beyaz..MAC Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle

Gecen bende denedim...harika duruyor beyaz/seffaf renkte pudra ve allik..

Aynanin karsisindan ayrilmak istemedim..kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bn beyaz pudraya ışıltılı görünüme kafayı çok fena taktım..dün beyudan aldım bi tane tam adı sparkling face powder ama çok simli geldi bana ben gündüz onu yüzüme sürüpte sokağa çıkamam kii..bide toz pudradan ziyade compact pudra istiorum ben..beyaz bi pudra alıp üstüne bu yeni aldığım pudrayı geçsem yanak kısmına..bide inglotun sitesinde beyaz pudra grdmm hangisini alsam napsam karar weremedm ya takıntı oldu resmen :S:S bana bi akıl werin ltfen yaaa

ya kızlar bn beyaz pudraya ışıltılı görünüme kafayı çok fena taktım..dün beyudan aldım bi tane tam adı sparkling face powder ama çok simli geldi bana ben gündüz onu yüzüme sürüpte sokağa çıkamam kii..bide toz pudradan ziyade compact pudra istiorum ben..beyaz bi pudra alıp üstüne bu yeni aldığım pudrayı geçsem yanak kısmına..bide inglotun sitesinde beyaz pudra grdmm hangisini alsam napsam karar weremedm ya takıntı oldu resmen :tomato: bana bi akıl werin ltfen yaaa :asigim:

canım madem parlak ıstemıyorsun o zaman neden en acık tonda bir compact fondoten yada pudra almıyorsun ? deneme amaclı flormardan alabılırsın..ben dun gordum cok ama cok acık tonları var..beyaza yakın..
cunku sana onerebılecegım tum beyaz oudarların sımleri var...
mesela allttan ıkıncı sıradakılere bı bak..

YA BENDE LıSEDEYKEN PUDRA KULLANIYODUM.HEVES ıŞTE AMA CıLDıME YAKIN RENK PEK YOK BENDE BEYAZ TENLıYıM.NASIL DURUR BU PUDARA CıDDEN MERAK ETTıM.Bı KAÇ KıŞı DAHA SÖLEMıŞ ASLINDA AMA Bı FOTO FALAN KOYAMAZMI BU PUDRAYI KULLANAN BıRıSı LÜTFEEENNN:Saruboceq:

iyi bir markada yüzü aydınlık göstercek bir pudra arıyorum ten rengim çok beyaz ama makyaj yapınca koyuluyorum mesela bi nicole kidman gibi olmuyo tenim makyaj yapınca çok tuhaf bir şekilde rengim koyuluyo yüzümü yıkayınca makyajı çıkarınca açılıyo bikaç tane açıkrenkli pudra denedim ama onlarda transparan oldugu için kapatacılıkları yoktu :1no2: neyle yapıolar bu beyaz tenli kadınların makyajını bi anlasam önerisi olan varmı

MAC ın en acık tonunu aldım ben..studio fix..NC15 i bir dene derim.
kapatıcılık ve kalıcılık ustune yok

cnm sivilceye megilli benm cildim maalesef mac agır geliyo sivlice yapmıştı fondoteni :çok üzgünüm:

inglotun aydınlatıcı bembeyaz pudrası var ben kullanmadım ama almayı düşünüyorum..

onu bnde gördm internet sitelernde ama daha denemdm..hatta başka bi topicdede yazmıştım bi arkadaşımız önerdi inglotun btn ürünleri güzeldir diee.. ama burayı okuyan herhangi biri denemişse bzmle paylaşabilirrr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…