Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz Pudra kullananlar

vichynin toz pudrasini aldim hicde memnun kalmadim,kendimde beyaz tenliyim hicbi fark gormedim.ruh gibi hissettin kendimi ya biraz allik fln surdumde normalde dondum:KK70:

Valla ben hemen hergün kullanıyorum çokta memnunum,fondetenin üzerine uyguluyorum ama öyle fazlaya kaçmadan, yoğuluk yanaklarımda oluyor, üzerinede hafif bir allık, ruj rengime uygun, harika duruyor, bu arada daha önce bahsettiğim orlane markadan da kullandıkça daha iyi sonuç aldım ,biraz pırıltılı ama göze batmıyor, ve bütün arkadaşlarım 'senin yüzün aydınlandı bugünlerde çok farklı oldun ' diyorlar dahada hoşuma gidiyor, ruh gibi olmamak için öyle fondeten sürer gibi tüm yüze sürmüyorsun, aydınlanmasını istediğin yerlere uyguluyorsun a.s

ARKADAŞLAR ŞU ANDA JANE İREDALE ÜRÜNLERİNE ACAİP KAFAYI TAKMIŞ DURUMDAYIM. ARKADAŞIMIN CİLDİ ÇOOOK GÜZELDİR AMA GEÇEN BULUŞTUGUMUZDA ŞOK GEÇİRDİM, CİLDİ DERGİ KAPAKLARINDAN FIRLAMIŞ GİBİYDİ, JANE İREDALE ÜRÜNLERİNİ ALDIM DEDİ.

bende hemen eczaneye gittim, ama baya pahalıydı alamadım :KK43::KK43:

jane iredale ürünlerinin arasında ABSENCE OIL CONTROL PRIMER SPF 15- YAĞ KONTROL EDİCİ diye bir üün gördüm tarif ettiginiz ürüne benziyor. isterseniz bir araştırın belki aradıgınız üründendir.

mrb arkadaşlar ben body shopun pembe beyaz arası pudrasını kullanıyrum,cildim beyaz zaten ve bu pudra toz halinde acayip güzel duruyo fondöten üstüne. tavsiye ederim.bide laura mercier in bi beyaz pudrası var toz halinde süperrrr bişeyy bebek gibi oluyosunuz bi bakın derima.s

bu arada make up forever ın pudralarıda çok gzel porselen gibi yapıyor. pudrada benefit make up forever ve laura mercier tavsiye ederim. artık klasik oldu ama amazon da var uygun fiyatlı

inglotta gördüm beyaz pudra pudra standıydaydı kızlara sordum bunu sürüyolar yüze çok güzel porselen gibi oluyomuş dedim tuhaf tuhaf yüzüme baktı ölü gibi olur bunla insan sahne makyajında kullanılır dedi böyle dalga geçer ifadeyle, satmadı. sana ne kardeşim alıcam dedim yok neymiş çok çirkin olurmuşum. bu kadar insan bilmiyo doğrusunu bi sen biliyosun dimi dedim içimden. alamadım özetle.

inglotta gördüm beyaz pudra pudra standıydaydı kızlara sordum bunu sürüyolar yüze çok güzel porselen gibi oluyomuş dedim tuhaf tuhaf yüzüme baktı ölü gibi olur bunla insan sahne makyajında kullanılır dedi böyle dalga geçer ifadeyle, satmadı. sana ne kardeşim alıcam dedim yok neymiş çok çirkin olurmuşum. bu kadar insan bilmiyo doğrusunu bi sen biliyosun dimi dedim içimden. alamadım özetle.

Canım çoğu kişi bilmiyor, hatta talk pudrası sanıyorlar .Oysa Avrupa da özellikle Pariste beyaz pudranın çeşitli tonları var .Süt beyaz , krem beyaz hatta sarı beyaz vb... gibi.Türkiye'mizde pek bilinmiyor ama ünlü birkaç markada var .Ben son gittiğimde yurt dışından aldım , hem de çok ucuz ve marka değil .Ama çok kaliteli vanilya kokulu ve asla allerji yapmıyor .Beyaz pudra konusunu ben açtım ama yurt dışında yaşayanlar bir de pembe pudra baksınlar .Ben oralarda gördüm ve aldım .Allık gibi ama sürünce çok soft duruyor .Compact halinde .Beyaz tenli olanlar muhakkak denesinler derim .Maalesef ülkemizde , benim dediğim tonlarda pembe pudra yok Şeniz

Canım çoğu kişi bilmiyor, hatta talk pudrası sanıyorlar .Oysa Avrupa da özellikle Pariste beyaz pudranın çeşitli tonları var .Süt beyaz , krem beyaz hatta sarı beyaz vb... gibi.Türkiye'mizde pek bilinmiyor ama ünlü birkaç markada var .Ben son gittiğimde yurt dışından aldım , hem de çok ucuz ve marka değil .Ama çok kaliteli vanilya kokulu ve asla allerji yapmıyor .Beyaz pudra konusunu ben açtım ama yurt dışında yaşayanlar bir de pembe pudra baksınlar .Ben oralarda gördüm ve aldım .Allık gibi ama sürünce çok soft duruyor .Compact halinde .Beyaz tenli olanlar muhakkak denesinler derim .Maalesef ülkemizde , benim dediğim tonlarda pembe pudra yok Şeniz

o dediğin pembe pudrayı bizim lisede bir kız kullanıyordu ve ne zaman görsek hayan hayran bakardık bir yüz bu kadar mı aydınlık çekici ve doğal durur. bir yerde görmüştüm 5 sene kadar önce soft pembe pudra. sanırım ykm nin kozmetik bölümündeydi innova standında tabi 5 sene önce hala üretiyorlar mı bilemiyorum...

bitane sitede buldum beyaz pudra bundan alcam galiba

0226superwhiteSM.gif

Şeffaf olmayan bu toz pudra özellikle; porselen, palyaço, geisha makyajı gibi beyaz tonlu makyajlar için çok ideal.

böyle yazıyorr

shiftcan armadadaki inglottan mı bahsediyorsun cnm? çok tatlı ordaki kızlar ya eğer onlardan bahsediyorsan şaşırdım öyle davranmalarına :1shok:

bazı pudralarda bulunan 'talk' ya da direk bebek talk pudrası bildiğim kadarıyla cilde zararlı. zararlı derken, yüzdeki gözenekleri genişletiyor diye biliyorum ben.

pudra kullanmamama rağmen ykm gibi yerlere girdiğimde görüyorum hep kızlar beyaz pudra, zor bulunan birşey değildir sanırım. stila nın ışıltılı beyaz pudrasını sipariş ettim bende, daha doğrusu 1 set sipariş ettim, içinde bu pudrada var. elime geçince yorum yazarım. yerimseniben

ARKADAŞLAR ŞU ANDA JANE İREDALE ÜRÜNLERİNE ACAİP KAFAYI TAKMIŞ DURUMDAYIM. ARKADAŞIMIN CİLDİ ÇOOOK GÜZELDİR AMA GEÇEN BULUŞTUGUMUZDA ŞOK GEÇİRDİM, CİLDİ DERGİ KAPAKLARINDAN FIRLAMIŞ GİBİYDİ, JANE İREDALE ÜRÜNLERİNİ ALDIM DEDİ.

bende hemen eczaneye gittim, ama baya pahalıydı alamadım :KK43::KK43:

jane iredale ürünlerinin arasında ABSENCE OIL CONTROL PRIMER SPF 15- YAĞ KONTROL EDİCİ diye bir üün gördüm tarif ettiginiz ürüne benziyor. isterseniz bir araştırın belki aradıgınız üründendir.

mrb canim. jane iradele ürünlerini ben de merak ediyorum varsa beyaz pudrasından almak istiyorum. mineralli makyaj ürünleri olduğu için denemek istiyorum.nerede bulabilirim bu markayı? bilen arkadaşlar yardım lütfennnnnn

c.arlayin 1numarası tam beyaz 3 numarası daha kırık bej beyaza denk geliyor ve ürünler matyapıda böylece daha dogal görünüyor

X