Beta HCG değeri çok az yükseliyor

ben prolutonu 5 günde bir yaptiriyorum cnm bi de crinone jel kullaniyorum. sen kac günde bir kullaniyorsun?
benim doktor aşırı rahat ultrasonla filan hic bakmadi kan tahlillerine göre yorum yapcaz dedi. insallah değerin çok güzel artmistir.
benim kasiklarimda batmalar filan devam ediyor dün de cok bel ağrım oldu embriyo tutunmaya calisiyor sanirim

ayyy ne güzel cok sevindim cnm saglikla kucagina alirsin insallah.beta hcg takibi yaptirdin mi peki? yoksa bekleyip direk keseyi mi gördün

ayyy ne güzel cok sevindim cnm saglikla kucagina alirsin insallah.beta hcg takibi yaptirdin mi peki? yoksa bekleyip direk keseyi mi gördün
yaptırdım ccanım rakamları tam hatırlamıyorum ilki 28 sonrakı 70 li sonraki 170 li bıseydı tabi ben keseyı gorene kadar kımyasal dedım sonra kal atısını duyana kadar off cok zordu halada zor ama çok şükür insallah kucagıma alırım .O yüzden umudunuzu yıtırmeyın ben cok ıyı doktora sahıbım bu konuda ben dusecek dedım o hamilesiniz dedi kandegerımı pozitif gourrur gormez negatıflerımı atmama calıstı cok sukur suanda buyuyo hala rısklıyım hala kaybetme rıskım var ama Rabbım nasıp ederse olur ınsallahhh

Ben pazartesi ve persembe gunleri yaptiriyorum. ama jel kullanmiyorum. demedi doktorum. insallah deger yuksek cikar. bende de ara ara kasik agrilari oluyor canim. insallah tutunur bebeklerimiz.

Masallah canim benim. insallah Rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder.

Masallah canim benim. insallah Rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder.
amin cümlemizinkini ınsallah canım bende prolutonu hergun vurulmustum malum 3 dusuk olunca doktorum her yolu denedı hala haftada 1 vurduruyrum Allah yardımcımız olsun ve evlatlarımızı saglıkla dunyaya getırmemızı nasıp etsın ınsallah

Kizlar coraspirin kullaniyor musunuz peki? ben daha once de kimyasal gebelik yaşadım doktor onda coraspirin vermisti simdiki doktor vermedi. testpit edilmiş bi kan pihtilasma sorunum yok ama tedbir icin kullansam iyi olmaz miydi

kızlar artış hoşuna gitmedi doktorumun cuma tekrar kan istedi ama sağlıklı gebelik değil dedi.bozulmuş gebelik gibi duruyor yine dış gebeliği de aklımızın bi köşesin de tutalım dedi.daha çok bozulmuş gebeliğin üstünde durdu.cuma tekrar bakıcaz.değerlerimi tekrar yazayım size de adet geçtikten üçüncü gün de 77 ikişer gün arayla 123 / 173 / 254 / 443 / 584
lekenmeyi söyledim az mı çok mu diye sordu .az olmuştu bir şey demedi.hayırlısı allahtan.hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Kızlar ne yazık ki ben de bugün mutlu haberi alamadım. Degerim 98den 60a dustu. Gebeligim sonlandı sanırım. Umarım kürtaja falan gerek kalmaz. Adet gibi mi olur kızlar? Var mı benzerini yaşayan?

bozulmus gebelik nedir yaaa bozulduysa niye beta hcg artiyor insallah bi mucize olur cnm

Kızlar ne yazık ki ben de bugün mutlu haberi alamadım. Degerim 98den 60a dustu. Gebeligim sonlandı sanırım. Umarım kürtaja falan gerek kalmaz. Adet gibi mi olur kızlar? Var mı benzerini yaşayan?
canim yaaa cok üzüldüm hayirlisi olsun diyebiliyorum sadece... insallah yakin zamanda saglikli gebeligin olur. daha önce bende de oldu ama değerim zaten düşüktü. 20den düştü. adet gibi oldu sadece ilk günler aşırı kanama oldu çok ağrım oldu sonra hafifledi

dedi ki bu değerlerle kürtaj yapmıyorum herhalde kendiliğinden gidiyor canım neler öğreniyoruz valla

amin canım bunda da vardır bir hayır diyeceğiz gerçekten ben inanıyorum güzel şeyler olacak sen de öyle düşün.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve sırf bu konu için uyelik açtım çunku çok kotuyum kafam allak bullak. Bundan 13 gun once hamile oldugumu ogrendm çok sevindim yakınlarımla ailemle paylaştım. Çift çizgiyi gordugum gun ozel bi hastaneye gidip kan verdim ve hcg 226.2 çıktı ordaki acil doktoru sonuçlara bakıp hamileligimi teyit etti. İki uç gun sonra kadın doğumcuya gittim ultrasondan baktı ve keseyi goremedi kuçuk olabilecegi için gorunmedigini soyledi. Kan ve idrar tahlili istedi hepsini yaptırdım bir hafta sonra yanına gittim yani dun. Tahlillerde herşey normal ama yine kese gorunmedi ve tekrar hcg için kan verdim degerim 12 gun boyunca 288.7 olmuş yani çok az artmış doktor direk kimyasaldır kanamayla atarsın dedi tabi şok oldum dunyam yıkıldı sanki. Haftaya çrş yine gel degerlerine bakalım dedi bu arada kanaman olursada hemen gel dedi. Direk kestirip attı hiç açık kapı kalmadı ailem bni rahatlatmak için degerler artar belki falan diyo.neyse çok uzattım sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. Bu arada son adet tarihim 22 haziran

Arkadaşım geçmiş olsun
Bende ilk tüp tedavide yasadim aynı şeyi. Ne yazikki artmaz şimdiye kadar kalbi dinlemen ve her iki güne iki katına çıkması gerekirdi. Umarım hemen kanama olur ve vücudun normale dönerm çünkü kanama olmadıkça değer sifirlanmiyor. Tabi ki sıradışı bi sancı veya kanama oluRSA da hemen Dr a git. Geçmiş olsun tekrar. Rabbim bi dahakine sağlık nasip etsin

Teşekkur ederim. Amiiin inşallah hepimize saglıkla hayırlı zamnda sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim. Zaten kanama başladı tekrar kontrole gidicem inşallah deger sıfırlanırda ben bu sureci atlatırım. Allah kimseye yaşatmasın.

Canim insallah hayirli haberlerini alirim diye basliyorum cumleye bende hamilelik var ama benimde degerlerim iyi katlamiyor sonucunu benimle paylasir misin benim ayin 5 inde adete 1 gun vardi 72.79 7 sinde 109.9 bu iyi katlamis sayildi ama 9 unda yani dün 141.9 du doktorun biri dis gebelik olabilir degerin cok nazli artıyor dedi bi defa bebegimim kalbi durdu cok korkuyorum buna birsey olmasin insallah

Saol arkadaşım amin. Benim kanama başlamıştı zaten dunde iki parça pıhtı gibi geldi yani duşuk yapıyorum sonuç olarak ve kanımdaki hcg sıfırlanana kadar doktor kontrolunde olucam haftaya tekrar kan verip degerlere baktırıcam. Ama senin degerlerinde az artmış bildigim kadarıyle dış gebelikte degerler anormal şekilde fazla artıyo gerçi seni yanıltmak istemem inşallah oyle bişey yoktur ve bebegin sana tutunur saglıklı ve hayırlı bi şekilde. Geç dollenme gibi bişeyde olabilir sen yinede bir doktorla kısıtlı kalma başka bi doktora daha gorun canım. İnşallah iyi haberler verirsin sende yuregini ferah tut nefsimize agır gelen hakkımıza hayırlıdır boyle duşun.

Hanım lar bakar mısınız adet im 3 gün geçirmişti bhcg 98 çıktı 12 ağustosta Dün hafif kanama yasadim Dr a geldim bhcg 1133 olmuş kese mese yok Dr çarşamba tekrar kan ver dedi artmazsa değer kürtaj dedi direk Aranızda böyle olan var mı Moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…