-
- Konu Sahibi estrelatokgoz
Ayni seyleri bende yasadim,hic moralini bozma,karnindaki bebecigi de etkiliyosun uzulunce. 1000lere kadar ciktiysa bos gebelik degildir o,devam eder merak etmeHep iki kat diye okuyunca ister istemez beklediğim sure zarfı daha da üzücü geçiyor. Saglikli gebelik için en az %60 diyorlar. İnş dediğiniz gibi olur. Bugün çok ağladım Biraz daha iyiyim simdi. Hayırlısıyla doğum yaparsınız ins
Canım sen o 60tan 80e çıktığında kimyasal gebelik geçirmişsin boş değil.ben geçen ay geçirdim boş gebelik değerlerim 10bini geçti.kese büyüyordu fakat bebek oluşmadı kese içinde.8.haftaya kadar bekledim kürtajla sonlandırdık.rabbim kimseye yaşatmasın en büyük acım bu olsun inşallahAyni seyleri bende yasadim,hic moralini bozma,karnindaki bebecigi de etkiliyosun uzulunce. 1000lere kadar ciktiysa bos gebelik degildir o,devam eder merak etmedis gebelik olsaydi keseyi rahimde goremezdi zaten,dis gebelikte kese tuplerde yerlesiyor cunku. Haliyle dis gebelik olmadigi acik, bos gebelik de dedigim gibi ben gecirdim,degerim 60tan 80e anca cikti 1 haftada. Hic uzulme,normal gidiyor her sey guclu ol,inan sen karnindaki bebisine,guven ona,hicbir sey de okuma dusunme,kitap oku muzik dinle hayatina devam et canim. Ayni seyleri yasamis biri olarak sana tavsiyem bu,cunku bu halin faydadan cok zarar getirir bebegine.
Merhaba. Bir aşılama ve bu ikinci tüp bebeğim. DDeğerlerimi pek iyi bulmadı doktor 180-260-310-420-1000 olarak ilerledi sonra yükseldi bu hafta kese göründü ama dış gebelik olabilirmis. Ne dersiniz
Canim benim cok gecmis olsun. İnan olsun hep acip acip baktim senden guzel haber almak icin,ama allahin bilecegi is iste.Umidini kaybetme sakin,belki bayirlisi boyleydi, allahim hepimiz icin hayirli bir yol ciziyor,insallah sende bir sonraki sefer saglikla kucagina alacaksin bebisini. Cok gecmis olsun, insallah dualarim seninle de olsun.O kadar emek, umut boşa gitti. nedenini de bilemiyoruz .
merhaba cnm. benim de malesef artis beklenenden az. tüp bebek yaptirdim test günü 54, 3gün sonra 107 çıktı. en az 130 filan olmaliydi. doktor umutsuz konusmadi ama umutta vermedi 4 gün sonra tekrar bakcak değere... insallah ikimizin de saglikla artarHerkese merhaba hanimlar. Umarim sayfa aktiftir. Ayni dertten ben de muzdaribim.
Son adet tarihim 27 haziran.
Beta hcg degerlerim
25 temmuz 46
27 temmuz 72
29 temmuz 98
Yani ikiye katlamiyor. daha once de 6 haftalik bebegimi dusurdum. endiseleniyorum. beta hcg degerimi 3 agustos cars gunu olcturcem. doktor biraz beklememi soyledi. Degerleri boyle olan ya da boyle bi duruma tanik olan var mi?
benim lekelenmem yok ama zaten progesteron iceren igne ve jel kullaniyorum o engelliyordur heralde. insallah güzel haberlerle gelirsinkızlar benim de aynı bugn gidicem doktora hakkımız da hayırlısı olsun . dediklerini yazarım size de .sizin lekenme gibi pembe ya da kahve akıntı oluyor mu ? benim iki gündür var azcık geliyo duruyo.