- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
-
- Konu Sahibi estrelatokgoz
Ay nasıl sevindim maşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsinBenimki adetten 4 gün önce 16 çıktı 2 gün sonra 32 adet günü 72 filan çıktı geç döllenme oldu doktor düşebilir demişti ama şimdi minigim benimle çok şükür keseyi zor gördük kalp atisinida aynı sekilde ama doktor hiç olumsuz konuşmadı bazı doktorlar hemen dış gebelik yok kalbi atmıyor filan diye kestirip atıyorlar iyi bi doktor bul canım. Benim doktorum bi ultrason aletinde görmeyince biraz daha iyisi var ondan bakalım dedi hic kestirip atmadı yani
Amin canım benim darısı hayırlı zamanda isteyen herkese inşallahAy nasıl sevindim maşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin
4 gün varsa 2 güne bir takip yaptir arkadaşım. Geç döllenme olabilir. Adet öncesi normal bir değer. Hayırlısı olsun ve sağlıklı ilerlesin inşBen de bisey sormak istiyorum benim adetime 4 gun var sabah oylesine idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti dayanamadim kan verdim 7.2 cikti gecen ay 0.02 gibi bisey cikmisti tam sevinemedim size de sormak istedim
4 gün varsa 2 güne bir takip yaptir arkadaşım. Geç döllenme olabilir. Adet öncesi normal bir değer. Hayırlısı olsun ve sağlıklı ilerlesin inş
Amin canım kalbini ferah tut. Sonuçtan da haberdar etInsallah canim bakalim sonuc ne cikacak bugun uykum kacti sabah. Rabbim dileyen herkese nasip etsin saglikla kucagina almayi
Amin canım kalbini ferah tut. Sonuçtan da haberdar et
Nasıl yani biraz anlatırmısım canımBenim de aynıydı. Değerlerim düşmemişti fakat yükselmiyordu. Ama çocuk doğdu.
Meraba banada bilgi verirmisiniz ilk değerim 30 sonraki gün 84 sonra 105 ve en son bugün 136.değer 84 ken kanamam başladı kimyasal gebelikmi geçirdim yoksa dış gebelik varmıdır çok korkuyorum doktor bekleyelim dedi ama ben çok meraktayımMerhabalar
Benimde adetten;
4 gun önce 3,14
3 gün önce 7,68
1 gün önce 15,59
adet günü 21,19 ve
adetten 3 gün sonra 14,93
Yarın tekrar gidip sabah kan testi yaptiracağız saniyorum kimyasal gebelik oldu.Gecen sene bu zaman ayni anda hem dis gebelik hem ic yasadim icteki keseyi gormediler kanser ilaci kullanildi.Deger dusmedi icerde kese cikti kalp atislari basladi tam 2 aylikken kendiliginden evde düstü maalesef:-(.Ardindan tüp bebek denemesi oda kimyasal gebelikle sonuclandi 6 ay sonra normal yolla gebelik oda gene yuksek ihtimalle kimyasal.Tibben beta dustukce yukselmiyor sonra umidim yok ama kanamam agrimda yok.goguslerim hala aciyor sancim yok lekelenme bile yok.Aslında mucize bekliyorum...Hepimiz gibi.Dis gebelik kimyasal gecire gecire uzman oldum istediginiz zaman soru sorabilirsibiz.
Sevgilerinle yarin icin genede dua edin bana.....
Ne güzel ne mutlu size.benm kanamam var artık hayırlısıbenim de çok az yükseliyordu. Düşer dediler. Kimyasal gebelik olabilir dediler. Kanamam yoktu. Ama dığdu kuzum.
Değerlerin nasıl yükseliyordu canım hatırlıyomusun benim bir hafta oldu adetim geçeli daha 400ancak oldu doktor ya dış yada boş gebelik diyor çok korkuyorumbenim de çok az yükseliyordu. Düşer dediler. Kimyasal gebelik olabilir dediler. Kanamam yoktu. Ama dığdu kuzum.
kese göründüyse dış gebelik olmaz, değerler az artıyorsa boş gebeliktir.Merhaba. Bir aşılama ve bu ikinci tüp bebeğim. DDeğerlerimi pek iyi bulmadı doktor 180-260-310-420-1000 olarak ilerledi sonra yükseldi bu hafta kese göründü ama dış gebelik olabilirmis. Ne dersiniz
Canim bos gebelik yasadim ben 80e anca cikmisti degerim,1000lerde sanmiyorum,moralini yuksek tut test mest de yaptirma daha fazla,iki kat artiyor sonucta. Bazilarinin az az artiyor,bence bir problem yok allahin izniyle,bir hafta sonra yolk keseyi de gorur emin olursun canimMerhaba. Bir aşılama ve bu ikinci tüp bebeğim. DDeğerlerimi pek iyi bulmadı doktor 180-260-310-420-1000 olarak ilerledi sonra yükseldi bu hafta kese göründü ama dış gebelik olabilirmis. Ne dersiniz