Beta HCG değeri çok az yükseliyor

Ay nasıl sevindim maşallah. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin

Ben de bisey sormak istiyorum benim adetime 4 gun var sabah oylesine idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti dayanamadim kan verdim 7.2 cikti gecen ay 0.02 gibi bisey cikmisti tam sevinemedim size de sormak istedim

Ben de bisey sormak istiyorum benim adetime 4 gun var sabah oylesine idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti dayanamadim kan verdim 7.2 cikti gecen ay 0.02 gibi bisey cikmisti tam sevinemedim size de sormak istedim
4 gün varsa 2 güne bir takip yaptir arkadaşım. Geç döllenme olabilir. Adet öncesi normal bir değer. Hayırlısı olsun ve sağlıklı ilerlesin inş

Merhabalar
Benimde adetten;
4 gun önce 3,14
3 gün önce 7,68
1 gün önce 15,59
adet günü 21,19 ve
adetten 3 gün sonra 14,93
Yarın tekrar gidip sabah kan testi yaptiracağız saniyorum kimyasal gebelik oldu.Gecen sene bu zaman ayni anda hem dis gebelik hem ic yasadim icteki keseyi gormediler kanser ilaci kullanildi.Deger dusmedi icerde kese cikti kalp atislari basladi tam 2 aylikken kendiliginden evde düstü maalesef:-(.Ardindan tüp bebek denemesi oda kimyasal gebelikle sonuclandi 6 ay sonra normal yolla gebelik oda gene yuksek ihtimalle kimyasal.Tibben beta dustukce yukselmiyor sonra umidim yok ama kanamam agrimda yok.goguslerim hala aciyor sancim yok lekelenme bile yok.Aslında mucize bekliyorum...Hepimiz gibi.Dis gebelik kimyasal gecire gecire uzman oldum istediginiz zaman soru sorabilirsibiz.
Sevgilerinle yarin icin genede dua edin bana.....

Benim dün adet günümdü bugün beta hcg baktirdim 9.52 çıktı kesin diyemediler pzrtsiyi bekliyorum 1 ay öncesi tüp bebek denemiştim olmadi

herkese merhaba. son adet tarihim 02/04/2016 adetim 5 gün geçikti. doktor gebelik var ama haftaya pazartesi gel dedi. sizce değer çok mu düşük cevaplarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMAG1385_1.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 1.490
Benimde değerlerim düşmüyor 30la başladı 84 105 136.ama kanamam başladı değer hala düşmüyor progestana devam et dedi doktor acaba ondanmı düşmez

Meraba banada bilgi verirmisiniz ilk değerim 30 sonraki gün 84 sonra 105 ve en son bugün 136.değer 84 ken kanamam başladı kimyasal gebelikmi geçirdim yoksa dış gebelik varmıdır çok korkuyorum doktor bekleyelim dedi ama ben çok meraktayım

Merhaba. Bir aşılama ve bu ikinci tüp bebeğim. DDeğerlerimi pek iyi bulmadı doktor 180-260-310-420-1000 olarak ilerledi sonra yükseldi bu hafta kese göründü ama dış gebelik olabilirmis. Ne dersiniz

Merhaba. Bir aşılama ve bu ikinci tüp bebeğim. DDeğerlerimi pek iyi bulmadı doktor 180-260-310-420-1000 olarak ilerledi sonra yükseldi bu hafta kese göründü ama dış gebelik olabilirmis. Ne dersiniz
kese göründüyse dış gebelik olmaz, değerler az artıyorsa boş gebeliktir.

Canim bos gebelik yasadim ben 80e anca cikmisti degerim,1000lerde sanmiyorum,moralini yuksek tut test mest de yaptirma daha fazla,iki kat artiyor sonucta. Bazilarinin az az artiyor,bence bir problem yok allahin izniyle,bir hafta sonra yolk keseyi de gorur emin olursun canim pozitif ol,belirtilere takilma ben 3 aylik hamileyim su an, tup denedim olmadi,bu kendiliginden oldu hamile oldugumu bile anlamamistim. Belirtilerim bi vardi bi yoktu,sakin her seye takilip endiseye sokma kendini.allahin izniyle bebegin gelecek sana, bu arada bu hamileligimde benim hcg degerim tam 2 kat artmadi bile,daha azdi ama cok sukur sorunsuz geciyor hatta cinsiyeti bile ogrendim. Darisi senin de basina olsun ama dedigim gibi hcglere takilip kalma, ben bu defa umursamadim az artti falan diye,devam etti cok sukur sende rahat ol o yuzden

Hep iki kat diye okuyunca ister istemez beklediğim sure zarfı daha da üzücü geçiyor. Saglikli gebelik için en az %60 diyorlar. İnş dediğiniz gibi olur. Bugün çok ağladım Biraz daha iyiyim simdi. Hayırlısıyla doğum yaparsınız ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…