Beta HCG değeri çok az yükseliyor

Doktor 13 subat ultrasn gunune kadar test yapma dedi kiziyor dmedim o yuzden hemsireyi arayp dedm laboratwar farkidr o diyor sanki laboratwar 1000 lik oynanama mi yapcak ki hala tesellide o.doktor ise dgerlere takilmamak lazm keseyi gormek onemli deyp snir ediyor beni.ya arkadas kese de dgere bagli iste 2000leri gecmeden gorunmuyor.hepmz blyoruz ki dger dusuyosa gebelik sagliksz we kese flan da gorulmez.isin kotu yani 2 tane dondurulmusum war orda bi dahakne yne bu doktora elim mahkum.kafayi yiyecem bunu nasl atlatrm bilmiyorum ama gucum kalmadi yasama zewkim kalmadi cok mutsuzum 7 8 milyara mal olmustu bi dahakine bu kadar parada yok artk raporsuzuz biz.buyuk ihtimal yaza kadar asilama yaptirirm cunku ogretmenim okul baslyor kmseye dmedigim icn o kadar fazla rapor alamam artk.yaza kadar asilama yaptrip yaz tatilnde dondurulmuslari koydurup yatarm ewde.bu da duser mi kurtaj mi blmyorum artik.kurtajdan cok korkuyorum:KK43:((((((

gecmis olsun canim ben kizimi ulturasonda ogrendim.hsg cektirdigim hastanede doktordan randevu alip gitmistim. adet gecikti dedim 5kusur senedir cocugum olmuyordu. doktorda ulturasona alttan bakti bi anda telaslandi kese gordum dedi ulturoson xihazini hemen cikartti. test yaptir dedi.test yaptirdim bet hcg degeri 680 di .. ben inanamamistim..

Hanım lar bakar mısınız adet im 3 gün geçirmişti bhcg 98 çıktı 12 ağustosta Dün hafif kanama yasadim Dr a geldim bhcg 1133 olmuş kese mese yok Dr çarşamba tekrar kan ver dedi artmazsa değer kürtaj dedi direk Aranızda böyle olan var mı Moralim çok bozuk :KK43:
gecmis olsun canim

Kızlar merhaba . adetine 4 gün varken beta testi yaptım 45 çıktı. Sonra adetine 2 gün varken beta testi yaptım 95 çıktı. Sonra adetim geceli 3 gün oldu. Yine beta testi yaptım 365 çıktı. Doktor dış gebelik olabilir pek sağlıklı yükselmiyor dedi. Korkuyorum yardımcı olun nasıl değerlerin?

Benimde degerlerim 3 4 gun arayla 37 70 135 279 az yukseliyor ve dis gebelikten supheleniyor doktorum cuma tekrar gidicem ama bilmiyorum ne olucak Allahtan umut kesilmez

Genelde kimyasal gebelik gecirenlerde hemen hamilelik soz konusu olabiliomus daha saglikli bi sekilde oluomus hemde arastirirken karsima cikmisti benimde. Gecmis olsun sıkma canını Rabbim hayirlisini verir insallahh

Bugun tekrar test yaptirdim 279 olan degerim 465e yukselmis yine az artis doktorum 3 gun sonraki degere gore kurtaj yapariz dedi dis gebelik olabilir dedi yinede ultrason istedim cok minik bi kese gorduk 4 haftalik biseymis bakalim yukselirse degerlerim buyucek insallahh Allahim hayirlisini verir insallah

Beta HCG değerlerim ikiye katlamiyordu. Kese gorunmustu. 6 haftalıkken kendiliğinden dusuk gerçekleşti. Sağlıksız gebelik mis doktor öyle söyledi. Hemen hamile kalabilir miyim?
Korkuyorum. Çünkü bana iyi gelecek şey tekrar annelik duygum. Sağlıkla bir bebeğimi kucağına almak en büyük duam. Çok zordu dusuk. O cenin elime dustu. Ve inanın çok zordu. Rabbim kimseye yasatmasin.

Beta HCG değerlerim ikiye katlamiyordu. Kese gorunmustu. 6 haftalıkken kendiliğinden dusuk gerçekleşti. Sağlıksız gebelik mis doktor öyle söyledi. Hemen hamile kalabilir miyim?
Korkuyorum. Çünkü bana iyi gelecek şey tekrar annelik duygum. Sağlıkla bir bebeğimi kucağına almak en büyük duam. Çok zordu dusuk. O cenin elime dustu. Ve inanın çok zordu. Rabbim kimseye yasatmasin.

Benimde 6 haftalik olmasi gereken kesem r haftalik kadar buyumustu pazar gunuvdusuk yaptim bugubde kurtaj oldum umarım tekrar yasamam aynı seyleri Rabbin bizede saglikli gebelik nasip eder insallahh

Merhaba arkadaslar benım de destegınıze cok İhtiyacım var.aglamaktan bugun,perısan oldum. Ben 23agustos ta adet olmadım ertesı gun teste gıttım degerım 350 yanı Hamıleydım. 4gun sonra keseyi alttan görduk beta 1072ydi. Doktor yavas dedı. 3gun sonra silme kan geldı. Doktora koştum kesen duruo dedı.yerlesme kansması da olabılır ama dusuk rıskını belirtıo olabılır dedı. Igne verdı bır hafta ev istırahati verdi ise gıtmıorum bi haftadır. 2gun sonra gene gıttım deger 1177oldu ıkı gun önce gene gıttım 1418oldu bugun gıttım 1538oldu. Dıs gebelık olduguna kanaat getırdı. Okadae kesın ve umutsuzdu ki. Nasıl dusecegını ılacla dusururuz bıle planını yaptı.Ama rahımde keseyı gördu ustten muane de göruluo artık. Bır hafta daha ıstırıhat verdı igneyı kesti. Ben agladım cok tır tır tıtredım. Yanı dusecek bebek yok keseyı alacak kafaya koydu. Baska doktordan randevu aldım hemen 2saat arabada agladım.doktora gırdım baktı,keseyı gördu o da dıs gebelık te kese görunmez dıs gebelık olmadıgına emınız dedı. Ama degerın saglıklı artmıo. Kesen buyumeyebılır.gelışım olmayabılır dedı.ama allah bılır dedı. Bır hafta bakmayalım dedı. Haftaya gel dedı gelısım olmamışsa ozaman bakarız bı yoluna Dedi. Cok caresızım.neye ınanacıgımı sasırdım. Artık umudumu kaybettım bende bıraktım kendımı

Merhaba arkadaslar benım de destegınıze cok İhtiyacım var.aglamaktan bugun,perısan oldum. Ben 23agustos ta adet olmadım ertesı gun teste gıttım degerım 350 yanı Hamıleydım. 4gun sonra keseyi alttan görduk beta 1072ydi. Doktor yavas dedı. 3gun sonra silme kan geldı. Doktora koştum kesen duruo dedı.yerlesme kansması da olabılır ama dusuk rıskını belirtıo olabılır dedı. Igne verdı bır hafta ev istırahati verdi ise gıtmıorum bi haftadır. 2gun sonra gene gıttım deger 1177oldu ıkı gun önce gene gıttım 1418oldu bugun gıttım 1538oldu. Dıs gebelık olduguna kanaat getırdı. Okadae kesın ve umutsuzdu ki. Nasıl dusecegını ılacla dusururuz bıle planını yaptı.Ama rahımde keseyı gördu ustten muane de göruluo artık. Bır hafta daha ıstırıhat verdı igneyı kesti. Ben agladım cok tır tır tıtredım. Yanı dusecek bebek yok keseyı alacak kafaya koydu. Baska doktordan randevu aldım hemen 2saat arabada agladım.doktora gırdım baktı,keseyı gördu o da dıs gebelık te kese görunmez dıs gebelık olmadıgına emınız dedı. Ama degerın saglıklı artmıo. Kesen buyumeyebılır.gelışım olmayabılır dedı.ama allah bılır dedı. Bır hafta bakmayalım dedı. Haftaya gel dedı gelısım olmamışsa ozaman bakarız bı yoluna Dedi. Cok caresızım.neye ınanacıgımı sasırdım. Artık umudumu kaybettım bende bıraktım kendımı
Valla canım inşallah güzel olur her şey sağlıkla devam etsin. Ama o dış gebelik diyen doktorun ilmine hayran kaldım. Keseyi göre göre nasıl öyle bir şey söyler. Her şey olur da bu diş gebelik olmaz rahat ol.

Evet ona karar verdı kan bırıkıntısı yada sıvı dedı. Kese degılmiş gördugu. Yere göge sığamıyorum napcamı sasırdımm

ARKADAŞLAR İKİ GÜNDÜR SİZİ TAKİP EDİYORUM VE KENDİ OLAYIMI ANLATMAK İSTİYORUM
14 TRANSFERİM OLDU 26 TEST GÜNÜMDÜ KAN VERMEDİM ÇÜNKÜ 12 DENEMEM O NEGATİV STRESİNİ YAŞAMAK İSTEMEDİM 28 İDRARDA İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM PAZAR KANAMAM OLDU PROGESTAN İĞNE VURDUM VE AKŞAMA BİTTİ KANAMA SALI DEĞERİ 404 YANİ TRANSFERİN 20 GÜNÜ ERTESİ GÜNÜ TRANSFERİN 21 GÜNÜ 525 İKİ GÜN SONRA TRANSFERİN 23 GÜNÜ 700 OLDU DEĞERİM
ARTIŞ AZ DR SAĞLIKSIZ DEDİ İLAÇLARI BURAK KÜRTAJ DÜŞÜN
PAZARTESİ TRANSFERİN 26 GÜNÜ YİNE BAKTIRICAM İLAÇLARI BURAKMADIM PES ETMEDİM BEBİŞİME İNANIYORUM O BENİ BENDE ONU BIRAKMIYCAZ
İNŞALLAH BİR MUCİZE OLUR BEN DR ALLAH OL VE KAL DERSE OLUR
ÖLÜYÜ DİRİLTEN ALLAH
BİZİ HİÇTEN YARATAN ALLAH
KIZLAR PES ETMEYİN VE SONUNA KADAR BEBİŞİNİZİ KORUYUN

Kızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti

Arkadaşlar bugün transferin 26 günü değerim 1125
Allahım bana veren emaneti korusun inşAllah

Allah hepimize hayirli, iyi haberler versin insallah. Benimde 29 Eylul transfer sonrasi 12. gun degerim 133 tu. 21. gun kese muayenesine gittik doktorum vajinal muayenede goremedi hcg testi istedi sonuc 1091 cikti :KK43: biraz dusuk dedi dojtor. Iki gun sonra yani yarin tekrar gidecegim bakalim kismet artik. Bu benim 4. Gebeligim. Ikisi normal biri tup bebek 3 tane 8 haftalik kalp atisi olmamasi sebebiyle kurtaj oldum :KK43: Bunda da iyi haber alamayacagim herhalde. Gercekten cok zor surecler, kayiplar. Allahim tum arkadaslarima sabir ve saglikli hayirli evlatlar versin.

X