- Konu Sahibi estrelatokgoz
Doktor 13 subat ultrasn gunune kadar test yapma dedi kiziyor dmedim o yuzden hemsireyi arayp dedm laboratwar farkidr o diyor sanki laboratwar 1000 lik oynanama mi yapcak ki hala tesellide o.doktor ise dgerlere takilmamak lazm keseyi gormek onemli deyp snir ediyor beni.ya arkadas kese de dgere bagli iste 2000leri gecmeden gorunmuyor.hepmz blyoruz ki dger dusuyosa gebelik sagliksz we kese flan da gorulmez.isin kotu yani 2 tane dondurulmusum war orda bi dahakne yne bu doktora elim mahkum.kafayi yiyecem bunu nasl atlatrm bilmiyorum ama gucum kalmadi yasama zewkim kalmadi cok mutsuzum 7 8 milyara mal olmustu bi dahakine bu kadar parada yok artk raporsuzuz biz.buyuk ihtimal yaza kadar asilama yaptirirm cunku ogretmenim okul baslyor kmseye dmedigim icn o kadar fazla rapor alamam artk.yaza kadar asilama yaptrip yaz tatilnde dondurulmuslari koydurup yatarm ewde.bu da duser mi kurtaj mi blmyorum artik.kurtajdan cok korkuyorum((((((
gecmis olsun canim ben kizimi ulturasonda ogrendim.hsg cektirdigim hastanede doktordan randevu alip gitmistim. adet gecikti dedim 5kusur senedir cocugum olmuyordu. doktorda ulturasona alttan bakti bi anda telaslandi kese gordum dedi ulturoson xihazini hemen cikartti. test yaptir dedi.test yaptirdim bet hcg degeri 680 di .. ben inanamamistim..