- 28 Nisan 2012
- 51
- 45
-
- Konu Sahibi estrelatokgoz
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ben gelişmelerden bahsedeyim. Ben dün tekrar doktora gittim. Beta HCG değerim 261'e çıkmış Doktor çok iyi bir gelişme ama dış gebelik de olabilir dedi. Bir ebe'den aldığım bilgiye göre de dış gebeliklerde değer 100 ile 1500'e fırlarmış bir anda. Doktorum ve biz şoklardayız. 29 mayısta tekrar beni kontrole çağırdı ama beklemek çok zor geliyor. Zaman geçmek bilmiyor. Kese falan da yok meydanda. Kaç haftalık olduğunu da bilmiyorum. Tam bir muamma bu bebek. İnşallah sorunsuz devam edecek sağlıklı gebelik ve bebeğe sahip olurum.
Hiç benim durumumu yaşayan var mı onu merak ediyorum. Forumlara baktım ama hiç göremedim.
estrela belki 2. yaptrdığın hcg yanlıştır..bilemiyorum..
ben sana başka bişey için yazmak istedim..kardeşimde pıhtılaşma var demişsin..ben de de var.2 düşük 1 kimyasal gebelik yaşadım..kız kardeşim yeni evli tedbir olsun diye pıhtılaşma değerlerine baktıralım dedik.meğer onda benimkinden çok gen de varmış...madem kardeşinde var eğer yaptırabilirsen sen de pıhtılaşma testi yaptır..
inşallah güzel haberlerle gelirsin
Merhaba;
iki kimyasal gebelik yaşamış biri olarak değer dr dediği gibi çok az benim gebeliklerimde değer hep 20 civarında idi ilkinde 3 günde 80'e ulaşmıştı ama sonuç hüsran inş aniden 2'ye 3'e katlarda kaybetmezsin lekelenmeler ise bebeğin inş rahime tutunma kanamasıdır,gönlünü ferah tut çok düşünme derim..
ecem öncelikle Allah yardımcın olsun. Kardeşimin neler çektiğini ve ne kadar uğraştığını biliyorum. Ama eninde sonunda istediğin gibi bebişini alacaksın kucağına Allahın izni ile ben buna inanıyorum. Hem kardeşine hem de sana Allah sağlık sıhhat versin inşallah.
Bana gelince Ben doktora hepsini söyledim, ama doktor ısrarla önce bebek ile ilgili olarak bir netlik kazansın sonra her şeyi yaparız diyor. sadece Folik Asit verdi Ben de anlamadım açıkçası. bakalım sonunda ne olacak. Rabbim sağlıklı versin de ne zaman nasıl olursa olsun diyorum ama meraktan da ölmüyor değilim.
Kumru ;
İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur. Bir de işin kötüsü ben hiç bir şey bilmiyorum gebelik ile ilgili ne kadar da çok şeyi varmış.Ama genel olarak söylenilen kimyasal gebeliklerin hemen ardından hamile kalınabiliniyormuş kolayca sende de bu şekilde mi oldu acaba?
Her şeyin kesinleşmesi için Tahminen ne kadar beklemem gerekiyor acaba ?
Canımcım aslında bende bilmiyordum ama başına gelince araştırıp öğreniyorsun hatta dr bana kimyasal gebelik yaşıyabilirsin dediğinde o da ne? dedim düşün o kadar bilgisizdim,10 ay aralıklarla hamile kaldım yani aslında biz korkudan 10 ay korunduk korunmayı bıraktığım anda ise hamile kaldım ama gene kimyasal yaşadım ne yazık kikimyasal gebelikten sonra korunmaya gerek yok dediğin gibi....1 hafta 10 gün içinde belli olur zaten 6. haftadan sonra kalp atışları duyuluyor diye biliyorum...
17 mayıstan 19 mayısa sadece bir değer yükselmesi kötüye işaretti. Ama bir kaç gün sonra fırlaması gerçekten şok edici. İnşallah tutunacak o bebek. Dış gebelikte değerler çok yüksek olurmuş diye duymuştum. Aklına böyle şeyler getirme tatlım. Benim değerlerim hiç iki kat artmadı. meğer yüzde 66 artması yetiyormuş. Bana da kesinlikle düşecek dedi doktorum ama çok şükür 24. haftayı gördük. İnşallah sen de görürsün canım.
Sudemerve ; İnşallah dediğin gibi ben de görürüm. ayrıca gerçekten şok edici. Şimdiden oyun oynuyor bizimle doğarsa kim bilir ne olurHerkesin standart söylediği birşey var 2 katı artmalı diye doktorlar da aynısını ısrarla söylüyor ikiye katlamalı diyorlar. Rabbim sağlıklı bir evlat versin de kaça katlarsa katlasın umurumda değil
Canım Allah sağlıkla sıhhatle senin bebeğini de kucağına almanı nasip etsin. Doktorlara hiç güvenilmiyor açıkçası birinin söylediğini diğeri kabul etmiyor. İyi ve gerçekten her konuda sana yardımcı olacak bir doktor bulmak çok zor. Ben de aynen senin gibi çok stressli günler geçiriyorum. Tekrar doktora gitmedim. Doktor bana çok kanaman olursa gel hemen evde durma dedi ama eğer kanaman olmazsa 29 mayıs 2013 de gel dedi. Meraktan çatlayacağım. Acaba gidip beta hcg yaptırsam mı diye düşünmüyor da değilim yaniBen iki doktora gitmiştim, biri düşer dedi, diğeri artış varsa sorun yok dedi. 66 yı da o söyledi. İki katı dil alışkanlığı olmuş millette. Ben canlı örneğim, hiçbir zaman iki kat artmnadı değerim. Ne sitres yaşamıştım on gün boyunca. sonuçta Allahın dediği oluyor. Bir daha test yaptırdın mı canım. Son durumun ne*
Canım Allah sağlıkla sıhhatle senin bebeğini de kucağına almanı nasip etsin. Doktorlara hiç güvenilmiyor açıkçası birinin söylediğini diğeri kabul etmiyor. İyi ve gerçekten her konuda sana yardımcı olacak bir doktor bulmak çok zor. Ben de aynen senin gibi çok stressli günler geçiriyorum. Tekrar doktora gitmedim. Doktor bana çok kanaman olursa gel hemen evde durma dedi ama eğer kanaman olmazsa 29 mayıs 2013 de gel dedi. Meraktan çatlayacağım. Acaba gidip beta hcg yaptırsam mı diye düşünmüyor da değilim yani
Mihrimah bilgi verdigin icin tesekkur ederim. Moral bozmuyorum bu konuda cunku olma ihtimali cok yuksek. Cocuk saglikli olursa basimla beraber degerler vs. Sadece sayi ama zatwn gelisiminin olnama ihtimalini ben cok daha fazla dusunuyorum. Bakali kismet hakkimizda hayirlisi ama beklwmiuor da degilim sorun. Tek sıkınti beklemek iste baska birsey degil
Herseyi huraya yaziyorum belki bir gun birisi okur benim gelismelerimikizlar lekelenme seklinde kanamalarim oldu hemen hastaneye gittim degerim en son beta hcg degerim 22 mayista 261 di 24 mayis itibari ile 766 olmus en son bu cocuk benimle oyun oynuyor resmen
17 mayıstan 19 mayısa sadece bir değer yükselmesi kötüye işaretti. Ama bir kaç gün sonra fırlaması gerçekten şok edici. İnşallah tutunacak o bebek. Dış gebelikte değerler çok yüksek olurmuş diye duymuştum. Aklına böyle şeyler getirme tatlım. Benim değerlerim hiç iki kat artmadı. meğer yüzde 66 artması yetiyormuş. Bana da kesinlikle düşecek dedi doktorum ama çok şükür 24. haftayı gördük. İnşallah sen de görürsün canım.