Beta HCG değeri çok az yükseliyor

Merhaba kızlar özellikle dış gebelik geçiren arkadaşlar yardımıniza ihtiyacım var.ben durumumu anlatayım.16 Şubat son adet tarihim.16 Mart ta adet olmam gerekiyordu olmadım.2 gün öncesinde bikere leke gelmişti devam etmedi.adet olacağım ama olmadığım gün beta hcgye baktırdım çünkü çok bel kasik karın ağrım vardı 7.12 çıktı...iki gün sonra 12oldu değer..ama ertesi gün 3 gün kanamam oldu..ben adet oldum sandım sonra ağrılarım devam edince tekrar doktora gittim 12 değerinden 4gun sonra degerim 47 olmuş.3gun sonra baktırdım 201 olmuş...2 gün sonra tekrar baktırdım 617 olmuş. Doktor değerler güzel normal gebelik dedi bi hafta sonraya kese için gün verdi.ama sonra kahverengi akintilarim olmaya başladı 4 gündür de devam ediyor.progestan baslatti.bugun keseyi görmek için gittik göremedik yine çünkü beta ancak 1218 olmuş..yani çarşamba 617 idi.pazaresi 1218 olmuş..normalde 2 kat artacağı için 2500lere ulaşması ve keseyi görmemiz gerekiyordu.simdi çarşamba tekrar gideceğim..acaba benim gibi olup yükselen var mı..yoksa dış gebelik mıdır..dış gebelik belirtileriniz nelerdi.ve o süreç nasıl ilerledi.bana kürtaj falan dedi doktor ama ortada kese yokken neyi kürtaj edecek içindeki sıvıyı mi acaba.lutfen sizlerden cevap bekliyorum...

Kızlar merhaba benim ilk beta
20 eylül 150,4
22 Eylül 307,2
24 Eylül 481,9
26 Eylül 778,5
Sizce artışlar nasıl ???

Çok zayıf artıyor
İnşallah sağlıksız embriyo değil
Doktorum %60 oranındaki artış bizim için yeterli dedi illa iki katına çıkacak diye bir şey yok dedi. Keseyi görmeden yorum yapamam dedi yarın tekrar kan vercem değerime göre usgde bakacak inşallah keseyi rahmimde görür

Merhaba
Merhaba kızlar özellikle dış gebelik geçiren arkadaşlar yardımıniza ihtiyacım var.ben durumumu anlatayım.16 Şubat son adet tarihim.16 Mart ta adet olmam gerekiyordu olmadım.2 gün öncesinde bikere leke gelmişti devam etmedi.adet olacağım ama olmadığım gün beta hcgye baktırdım çünkü çok bel kasik karın ağrım vardı 7.12 çıktı...iki gün sonra 12oldu değer..ama ertesi gün 3 gün kanamam oldu..ben adet oldum sandım sonra ağrılarım devam edince tekrar doktora gittim 12 değerinden 4gun sonra degerim 47 olmuş.3gun sonra baktırdım 201 olmuş...2 gün sonra tekrar baktırdım 617 olmuş. Doktor değerler güzel normal gebelik dedi bi hafta sonraya kese için gün verdi.ama sonra kahverengi akintilarim olmaya başladı 4 gündür de devam ediyor.progestan baslatti.bugun keseyi görmek için gittik göremedik yine çünkü beta ancak 1218 olmuş..yani çarşamba 617 idi.pazaresi 1218 olmuş..normalde 2 kat artacağı için 2500lere ulaşması ve keseyi görmemiz gerekiyordu.simdi çarşamba tekrar gideceğim..acaba benim gibi olup yükselen var mı..yoksa dış gebelik mıdır..dış gebelik belirtileriniz nelerdi.ve o süreç nasıl ilerledi.bana kürtaj falan dedi doktor ama ortada kese yokken neyi kürtaj edecek içindeki sıvıyı mi acaba.lutfen sizlerden cevap bekliyorum...
Merhaba nasil oldunuz acaba. Ben dis gebelik gecirdim bu arada eger sizinde oyleyse fikir alisverisi yapabilirz

Saglikli mi gebeliginiz devam ediyormu
Şimdilik sağlıklı çok şükür devam ediyor. Kese göründü 1 hafta sonra gittik tekrar kesem büyümüş yolk kesesi de görüldü. Cuma günü de kalp atışlarını duymaya gideceğiz Allah’ın izniyle

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰❤️

Merhabalar
Ben düzensiz adet görüyorum çok uzun yıllardır. En son adetimin ne zaman olduğunu da bilmiyorum. Takvim tutmadım. 4 yıllık evliyim uzun yıllar İğne ile korundum. Son zamanlarda korunmayı bıraktık. Bu ay içimden geldi kasıklarımdaki ağrı nedeniyle evde gebelik testi yaptım. Sonuç pozitif çıktı. Hemen o gün 17 mayıs'da Beta HCG testi yaptırdım. Testin değerleri 80.31 çıktı. çok aşırı kasık ağrısı ve kalp çarpıntısı hissediyordum. 19 mayıs tarihinde gezdim tozdum evde oturmadım :KK70: eve gelince idrarla çok minik bir kan pıhtısı gördüm. Hemen doktora gittim. Beta hcg değerim bu defa 81.6 çıktı. Kese ultrasonda henüz görünmüyor. Doktor çok sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor ama çarşamba gel devam etme olasılığı da var dedi. gebelik sonlanabilir kasıklarında az ağrı olması normal dedi. çok aşırı ağrın olursa hastaneye gel dedi ama Kanama ya da lekelenme yok. Kasıklarımda ki ağrı da gitti. Bu gibi bir durumda gebeliğin devam etme olasılığı var mı? Kimyasal gebelik ya da dış gebelik mi? Bu gibi bir durumda olup daha önce gebeliği devam eden ve sağlıklı bebek dünyaya getiren kişiler var mıdır? Bu şekilde Beta HCG nin çok az yükselmesinin ardından çocuğun düşmesi kaç günü buluyor? Ayrıca bende polikistik over var. Doktor da kist gördü. kardeşimde de kan pıhtılaşması var 4 tane düşüğü oldu.

Benimle bilgilerinizi paylaşır mısınız? Cehalet kötü bir şey ben bu konularda hiç bir şey bilmiyorum.
Canım iyi ki yazmışsın bunları yıl oldu 2020 hala okunuyor kimilerine ümit oluyor ben de benzer bir durum yaşıyorum bakalım sonu ne olacak benim ilk sonucun 405 sonra 440 farklı yerde son yapilanda 690 ama ilkiyle arasında 5gun var doktor teste bakmadan rahimici ultrason yaptı düzensiz kese görüyorum dedi ama sonuç 690 çıktıktan sonra vazgeçti kist falan olabilir 690 la vajinal ultrasonla da olsa kese görünmez dedi 2gun sonra tekrar beta bakalım ama radyolojide baktirmanizi tavsiye ederim dış gebelik olabilir dedi ama ben bekleyeceğim biraz benim 5 yaşında bir oğlum var onda da bayağı zorluklar yaşamıştım 9 ay kanamam oldu hatta 32. haftada kocaman pıhtı gelmisti sonra 40 haftalık doğdu bu sefer topuk kanında sorun çıktı otistik olabilir dendi sonra kalça ultrasonu için gitmiştik çocuk doktoru muayene etti kalbi ufuruyor dendi anlayacağın hem hamileliğimde hem doğduktan sonra çok üzüntü yaşadım ama gayet sağlıklı akıllı bir çocuk çok şükür o yüzden doktorlara inancım çok az ne Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın hem insan olarak hem mesleki olarak

Kizlar yukarıda yazmıştım beta değerlerini çok az yükseliyordu en son 1045 e çıktı kese göründü kese hergun 1er mm büyüyüp 6mm oldu yani dış gebelik değilmiş rahim iciydi başka doktora gittim o hemen gördü keseyi ama kese tam yuvarlak değildi bugünde düşük oldu evde sancısız 1cm kadardı neredeyse şimdi de hafif adet sancısı gibi sancım var doktora gitmedim ama internetten 5 haftalık düşük diye arattigim resmin aynisiydi Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin önce hiç olmayanlara sonra da bize nasip etsin

Merhaba aynı durumu şuan ben de yaşıyorum sizin son dumunuz ne oldu
Adetim 2gun geçti kanda değerim beta 609 çıktı
3gun sonra tekrar yaptım beta 3179 çıktı
2gun sonra gene beta kan testi 3594 çıktı doktor değerlerim yüksek dedi kese çok küçük bu değere göre uyumlu değil sağlıklı gebelik değil dedi kürtaj deri ben de istemedim kürtaj 1hafta bekleyelim dedi bana ilaç verdi
Ecopirin
Hibor göbekten günde bı kere iğne
Progestan kapsül vajinadan sabah akşam al dedi
Progestan iğne günde 1kere bana yardım edin fikir verin yol gösterin Allah'ım ins hayırlı sağlıklı nasip eder

X