Beta HCG değeri çok az yükseliyor

Hep iki kat diye okuyunca ister istemez beklediğim sure zarfı daha da üzücü geçiyor. Saglikli gebelik için en az %60 diyorlar. İnş dediğiniz gibi olur. Bugün çok ağladım Biraz daha iyiyim simdi. Hayırlısıyla doğum yaparsınız ins
Ayni seyleri bende yasadim,hic moralini bozma,karnindaki bebecigi de etkiliyosun uzulunce. 1000lere kadar ciktiysa bos gebelik degildir o,devam eder merak etme:KK66: dis gebelik olsaydi keseyi rahimde goremezdi zaten,dis gebelikte kese tuplerde yerlesiyor cunku. Haliyle dis gebelik olmadigi acik, bos gebelik de dedigim gibi ben gecirdim,degerim 60tan 80e anca cikti 1 haftada. Hic uzulme,normal gidiyor her sey:KK66: guclu ol,inan sen karnindaki bebisine,guven ona,hicbir sey de okuma dusunme,kitap oku muzik dinle hayatina devam et canim. Ayni seyleri yasamis biri olarak sana tavsiyem bu,cunku bu halin faydadan cok zarar getirir bebegine.

Ayni seyleri bende yasadim,hic moralini bozma,karnindaki bebecigi de etkiliyosun uzulunce. 1000lere kadar ciktiysa bos gebelik degildir o,devam eder merak etme:KK66: dis gebelik olsaydi keseyi rahimde goremezdi zaten,dis gebelikte kese tuplerde yerlesiyor cunku. Haliyle dis gebelik olmadigi acik, bos gebelik de dedigim gibi ben gecirdim,degerim 60tan 80e anca cikti 1 haftada. Hic uzulme,normal gidiyor her sey:KK66: guclu ol,inan sen karnindaki bebisine,guven ona,hicbir sey de okuma dusunme,kitap oku muzik dinle hayatina devam et canim. Ayni seyleri yasamis biri olarak sana tavsiyem bu,cunku bu halin faydadan cok zarar getirir bebegine.
Canım sen o 60tan 80e çıktığında kimyasal gebelik geçirmişsin boş değil.ben geçen ay geçirdim boş gebelik değerlerim 10bini geçti.kese büyüyordu fakat bebek oluşmadı kese içinde.8.haftaya kadar bekledim kürtajla sonlandırdık.rabbim kimseye yaşatmasın en büyük acım bu olsun inşallah

Diğer arkadaşa da tavsiyem negatif düşünme canım.biliyorum insanın elinde değil 2ay ben uyudum ağladım uyandım ağladım.ama hep negatif düşünüyordum önce dış gebelik korkusu sardı beni kese göründe bu sefer boş gebelik.hep kötüyü düşündüm.ama hamileliğin etkisiyle de insanın psikolojisi bozuluyor bence.kürtajdan sonra sanki kara bi bulut kalktı üstümden.Bukadarını veren rabbim inşallah bidahakine sağlıklı verir ne yapalım

Tüp bebekte de boş riski oluyormu yumurtalar spermler kalitalimi diye bakılınca boş olmaması lazım.çünkü boş gebelik kalitesiz yumurta yada spermden oluyor

Adet günüm hcg118 dört gün sonra 200 dr dış gebelik olabilir bekleyecez 10 gün sonra gel dedi çok üzgünüm nisanda kürtaj olmuştum bebek gelişmedi benim gibi olan varmı

O kadar emek, umut boşa gitti. nedenini de bilemiyoruz .
Canim benim cok gecmis olsun. İnan olsun hep acip acip baktim senden guzel haber almak icin,ama allahin bilecegi is iste.Umidini kaybetme sakin,belki bayirlisi boyleydi, allahim hepimiz icin hayirli bir yol ciziyor,insallah sende bir sonraki sefer saglikla kucagina alacaksin bebisini. Cok gecmis olsun, insallah dualarim seninle de olsun.

[QU"Yummy33, post: 47330722, member: 711210"]Canim benim cok gecmis olsun. İnan olsun hep acip acip baktim senden guzel haber almak icin,ama allahin bilecegi is iste.Umidini kaybetme sakin,belki bayirlisi boyleydi, allahim hepimiz icin hayirli bir yol ciziyor,insallah sende bir sonraki sefer saglikla kucagina alacaksin bebisini. Cok gecmis olsun, insallah dualarim seninle de olsun.[/QUOTE]
İnş cok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun kimisi istemeden hamile kalıyor bize de böyle nasip oldu. Devamı daha zor olmaz inşallah. Sen de sağlıkla sihhatle bebeğini kucağına alırsın inş

okuduklarım iyi geldi,çok umut oluyor okuyanlara
benim de değerlerim adetim geçtikten üç gün sonra betahcg 77 iki gün sonra 123 iki gün sonra yani bugün 173 çıktı.bugün doktorum dış gebelik olabilir iki gün daha müsade verelim dedi.29 un da tekrar kan vericem yine az artmışsa müsade bitecek mi anlamadım . rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin.

Herkese merhaba hanimlar. Umarim sayfa aktiftir. Ayni dertten ben de muzdaribim.
Son adet tarihim 27 haziran.
Beta hcg degerlerim
25 temmuz 46
27 temmuz 72
29 temmuz 98
Yani ikiye katlamiyor. daha once de 6 haftalik bebegimi dusurdum. endiseleniyorum. beta hcg degerimi 3 agustos cars gunu olcturcem. doktor biraz beklememi soyledi. Degerleri boyle olan ya da boyle bi duruma tanik olan var mi?

Herkese merhaba hanimlar. Umarim sayfa aktiftir. Ayni dertten ben de muzdaribim.
Son adet tarihim 27 haziran.
Beta hcg degerlerim
25 temmuz 46
27 temmuz 72
29 temmuz 98
Yani ikiye katlamiyor. daha once de 6 haftalik bebegimi dusurdum. endiseleniyorum. beta hcg degerimi 3 agustos cars gunu olcturcem. doktor biraz beklememi soyledi. Degerleri boyle olan ya da boyle bi duruma tanik olan var mi?
merhaba cnm. benim de malesef artis beklenenden az. tüp bebek yaptirdim test günü 54, 3gün sonra 107 çıktı. en az 130 filan olmaliydi. doktor umutsuz konusmadi ama umutta vermedi 4 gün sonra tekrar bakcak değere... insallah ikimizin de saglikla artar

kızlar benim de aynı bugn gidicem doktora hakkımız da hayırlısı olsun . dediklerini yazarım size de .sizin lekenme gibi pembe ya da kahve akıntı oluyor mu ? benim iki gündür var azcık geliyo duruyo.

kızlar benim de aynı bugn gidicem doktora hakkımız da hayırlısı olsun . dediklerini yazarım size de .sizin lekenme gibi pembe ya da kahve akıntı oluyor mu ? benim iki gündür var azcık geliyo duruyo.
benim lekelenmem yok ama zaten progesteron iceren igne ve jel kullaniyorum o engelliyordur heralde. insallah güzel haberlerle gelirsin

Benim de bir iki gun kahve pembe gibi lekelenme oldu. ama gecti. ben de proluton igne kullaniyorum haftada iki kere. bugun doktora gittim. sonuc ogleden sonra. merakla bekliyorum. dis gebelik riskine karsi doktor alttan bakti. dis gebelik yok dedi. icim biraz rahatladi. ama henuz kese de gorunmuyor. Cuma gunu beta hcg 98di. bakalim bugun kac cikacak. 500 civari ciksa keske.

merhaba kızlar 3 düşük yaşadım suanda 4.ye hamileyim son hamileliğimde adet gunumden bı ıkı gun sonra 28 dı kımyasaldır dedım hep cunku 2.düşüğüm kimyasaldı ama git gide duzenle arttı artarken kanamalarım basladı doktoruumu arayıp hep dusuk yapıyorum dedm gel bı bakalım dedı kese gorduk kalp atısı gorduk cok sukur hep guzel devam ettı suan 4.aydayız hala cok rıskımız var ama ALLAHTAN umut kesilmez Rabbım hepımızın bebıslerımızı kucagımza saglıkla almamızı nasıp etsın bol bol dua baska yolu yok ilacı ypk ıgnesı yok RABBIM OL DESİn İNŞALLAH

X