-
- Konu Sahibi estrelatokgoz
Doktor 13 subat ultrasn gunune kadar test yapma dedi kiziyor dmedim o yuzden hemsireyi arayp dedm laboratwar farkidr o diyor sanki laboratwar 1000 lik oynanama mi yapcak ki hala tesellide o.doktor ise dgerlere takilmamak lazm keseyi gormek onemli deyp snir ediyor beni.ya arkadas kese de dgere bagli iste 2000leri gecmeden gorunmuyor.hepmz blyoruz ki dger dusuyosa gebelik sagliksz we kese flan da gorulmez.isin kotu yani 2 tane dondurulmusum war orda bi dahakne yne bu doktora elim mahkum.kafayi yiyecem bunu nasl atlatrm bilmiyorum ama gucum kalmadi yasama zewkim kalmadi cok mutsuzum 7 8 milyara mal olmustu bi dahakine bu kadar parada yok artk raporsuzuz biz.buyuk ihtimal yaza kadar asilama yaptirirm cunku ogretmenim okul baslyor kmseye dmedigim icn o kadar fazla rapor alamam artk.yaza kadar asilama yaptrip yaz tatilnde dondurulmuslari koydurup yatarm ewde.bu da duser mi kurtaj mi blmyorum artik.kurtajdan cok korkuyorum((((((
gecmis olsun canimHanım lar bakar mısınız adet im 3 gün geçirmişti bhcg 98 çıktı 12 ağustosta Dün hafif kanama yasadim Dr a geldim bhcg 1133 olmuş kese mese yok Dr çarşamba tekrar kan ver dedi artmazsa değer kürtaj dedi direk Aranızda böyle olan var mı Moralim çok bozuk
Cuma gunun degerine gore netlesicek bakalim kismet artik cok uzuluyorum ama dik durmaya calisiyorum
Kimyasal miydi?Ben dusuk yaptım. 1 hafta oldu. Tekrar hemen hamile kalabilir miyim?
Beta HCG değerlerim ikiye katlamiyordu. Kese gorunmustu. 6 haftalıkken kendiliğinden dusuk gerçekleşti. Sağlıksız gebelik mis doktor öyle söyledi. Hemen hamile kalabilir miyim?
Korkuyorum. Çünkü bana iyi gelecek şey tekrar annelik duygum. Sağlıkla bir bebeğimi kucağına almak en büyük duam. Çok zordu dusuk. O cenin elime dustu. Ve inanın çok zordu. Rabbim kimseye yasatmasin.
Valla canım inşallah güzel olur her şey sağlıkla devam etsin. Ama o dış gebelik diyen doktorun ilmine hayran kaldım. Keseyi göre göre nasıl öyle bir şey söyler. Her şey olur da bu diş gebelik olmaz rahat ol.Merhaba arkadaslar benım de destegınıze cok İhtiyacım var.aglamaktan bugun,perısan oldum. Ben 23agustos ta adet olmadım ertesı gun teste gıttım degerım 350 yanı Hamıleydım. 4gun sonra keseyi alttan görduk beta 1072ydi. Doktor yavas dedı. 3gun sonra silme kan geldı. Doktora koştum kesen duruo dedı.yerlesme kansması da olabılır ama dusuk rıskını belirtıo olabılır dedı. Igne verdı bır hafta ev istırahati verdi ise gıtmıorum bi haftadır. 2gun sonra gene gıttım deger 1177oldu ıkı gun önce gene gıttım 1418oldu bugun gıttım 1538oldu. Dıs gebelık olduguna kanaat getırdı. Okadae kesın ve umutsuzdu ki. Nasıl dusecegını ılacla dusururuz bıle planını yaptı.Ama rahımde keseyı gördu ustten muane de göruluo artık. Bır hafta daha ıstırıhat verdı igneyı kesti. Ben agladım cok tır tır tıtredım. Yanı dusecek bebek yok keseyı alacak kafaya koydu. Baska doktordan randevu aldım hemen 2saat arabada agladım.doktora gırdım baktı,keseyı gördu o da dıs gebelık te kese görunmez dıs gebelık olmadıgına emınız dedı. Ama degerın saglıklı artmıo. Kesen buyumeyebılır.gelışım olmayabılır dedı.ama allah bılır dedı. Bır hafta bakmayalım dedı. Haftaya gel dedı gelısım olmamışsa ozaman bakarız bı yoluna Dedi. Cok caresızım.neye ınanacıgımı sasırdım. Artık umudumu kaybettım bende bıraktım kendımı