Acil Yorum Yardım BETA HCG

nyx101

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
16
4
286
İstanbul
Son adet tarihim 28 mart
Beklenen adet tarihim 23 nisandı. 1 gün geçince bugün sabah beta hcg testi yaptırdım sonuç 90 çıktı. Sizce değer normal mi? Acilde yaptırdığım için doktor görmedi. 90 değer düşük mi acaba? Pazartesi doktora gidebileceğim sevinmeli miyim bilmiyorum çok zor bir durum. Sizin betanız kaçtı sağlıklı gebeliklerinizin başında?

Eklentiler

• IMG_7142.webp
    IMG_7142.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 36
Son adet tarihim 28 mart
Beklenen adet tarihim 23 nisandı. 1 gün geçince bugün sabah beta hcg testi yaptırdım sonuç 90 çıktı. Sizce değer normal mi? Acilde yaptırdığım için doktor görmedi. 90 değer düşük mi acaba? Pazartesi doktora gidebileceğim sevinmeli miyim bilmiyorum çok zor bir durum. Sizin betanız kaçtı sağlıklı gebeliklerinizin başında?
Fena değil. Tek degerden anlasilmiyor malesef. 2 gun sonra ayni yerde tekrar kan verip artisina bakmak gerek. Pazartesi doktora gitmek icin de erken bir donem. Sadece kan ister bence haftaya cumaya falan alin bari randevu

Son adet tarihim 28 mart
Düşük ya da yüksek diyemeyiz ama 2 güne bir değerinizin 1.5 katına çıkması gerekir 2 gün sonra tekrar kan verin doktora gitseniz de kese gözükmez

Düşük ya da yüksek diyemeyiz ama 2 güne bir değerinizin 1.5 katına çıkması gerekir 2 gün sonra tekrar kan verin doktora gitseniz de kese gözükmez
Cumartesi tekrar kan vereceğim ama 90 düşük geldi huzursuz oldum bilmiyorum. Çok zor gerçekten insan korkuyor. Şu hiç haberi olmadan iki aylıkken öğrenenler çok şanslı

Cumartesi tekrar kan vereceğim ama 90 düşük geldi huzursuz oldum bilmiyorum. Çok zor gerçekten insan korkuyor. Şu hiç haberi olmadan iki aylıkken öğrenenler çok şanslı
Hayır içiniz rahat olsun lütfen ben 12 ile öğrenmiştim umarım sağlıklı ilerler

Kendini strese sokma lütfen Bende 90 la öğrendim sonra gittiğimde 1000 kusur çıktı sadece zor biliyorum ama acele etme pazartesi günü kan ver tekrar

Aynı şeyleri yaşadığım için zamanın geçmediğini anlayabiliyorum insalah sağ salim alırsın bebeğini kucağına 🥰🙏

Back
X