- 20 Haziran 2015
- 88
- 27
- 8
- 37
- Konu Sahibi ruzgarimcinarim
-
benim çocuğun maşallahı var yemek ayırt etmez pekBiraz da çocuğun ne sevdiğine bağlı, mesela biz kardeşime süt, kek, meyveler,kuru üzüm, kaşarlı tost,peynir,çikolatalı ekmek vs koyardık hepsini birden değil tabi dönüşümlü olarak
benim çcuk bayılıyo ama yemek ayırt etmez herşey yiyo maşallahBazen kepek ekmeğinden bazende tam buğday ekmeğiyle sandeviç yapıyorum içine havuç rendesi kırmızı lahana marul domates ve salam koyuyorum bazende tavuklusunu yapıyorum sonra mutlaka meyve koyuyorum küçük poşetlerde patlamış mısır yada sevdikleri bisküvi çeşidi oluyor kakaolu çilekli süt koyuyorum çok seviyorlar bazen nugget koyuyorum bazen yoğurtlu makarna yapıyorum sandeviç yerine sarma tavuklu pilav soğuk makarna salatası çok nadirde peynirli kıymalı pide yapıyorum arada pizza senin çoçuğun severmi bilmem ama benimkiler poğaça simit türü şeyler yemiyorlar
muz çok pratik oluyor ama.rahat yiyor çocuklar.Eskiden ogretmen haftalik program yapardi
Boylece her cocugun cantasinda ayni seyler olurdu.simdi degismis demek.
Biri muz demis ben ilkokuldayken muz yedim diye ogretmen kulagimi cekip muzu cope attirmisti.
Cocukluk tranvasi
Benim kizim kofteyi cok seviyo kiyma alip kofte yapiyorum beser beser buzdolabi posetiyle buzluga atiyorum haftanin bir gunu toz makinesinde izgara yapip beslenmeye koyuyorum cok seviyolar birde krep gunu yaptik krep yapip koyuyorum un sut yumarta icerdiginden hem faydali hem lezzetli
Beslenme listesi verilmezse ceviz koymanızı öneririm az miktar. Tok tutuyor gerçekten. Ben pek süt önermiyorum, çocuklarda karın ağrısı, gaz sancısı yapabiliyor evde içsinler daha iyi.
Olsun farklı fikirler güzeldir:)Bugün sana hep muhalefet gibi oldum kusura bakma
Süt görüşün gözleme dayanıyor anladığım kadarı ile ama oğlumun okulunun beslenme uzmanı ara öğünü meyve ve süt yapıyor
Ben diyetisyene gitmiştim gebelik şekeri için o da aynı şeyi söyledi mercedesi şekeri dengeleyin kana geç karışmasını sağlıyormuş böylece meyveyi yiyince hemen şekeri yükselip birden düşmüyor ve acıkmıyormuş
Cevize katıldım kışın kuru kayısı incir vs de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?