Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

cnm benim gözlerimde böle karanlık yerlerde kahverengi tonlarında ama açık havada felan yeşil oluyo onunkide öle rengi değişebiliyor ama lensler biraz daha sönük oluyo kendi göz daha canlı oluyo

Yok canım Türkiyenin en güzel kadını denebilecek kadar da değil .

8senedir renkli lens kullaniyorum ve kesinlikle eminim bu kadinin gozleri dogal ama dereceli seffaf lens var :))

esimin gözlerinin rengide aynen böyle..ic kismi acik kahverengi cevresi yesil..ama esimde lens kullanmiyo..:)

aynen canım benimde bu kadar olmasada içi kahverengi dışı yeşil elaa diyorlar işte ben anlamam lens mens ama güzel hatun işte vesselam

bencede olsa olsa şeffaf lenstir yani kadının zaten göz rengi harika ...

Değil ama kabul etmek gerekir ki güzel ve çekici biri yürüyüşünü fiziğini saymazsak ilginç bi vücut yapısı var ama yüzü güzel...sırnaşık şey

Hoş ve güzel bir bayan olduğunu kabul ediyoruz elbette.Ama Türkiye nin en güzeli diyebileceğimiz kadar bir güzelliğe sahip değil.yerimseniben

sadece yüz güzelliği var kızda zate,
bide üstüne göz rengi sahtemiş,şaşırmadım hiç:umursamaz:

Türkiye'nin en güzel kadını Beren diyen arkadaş bide beni görse sempatiksalakcinni

hadeyin ordan nannn! alsanaalsanasmile
birde beni görün gözleriniz kamaşşın sempatiksalakcinni

bnmde gözlerim ela gölgede kahve gün ışığında yeşil çoğu kişi lens takıp takmadığımı sorar bu beren saatin kendi göz rengi şeffaf lens takmış sadece yerimseniben

lens falan değil gözleri gayet doğal.ayrıca kadın güzel gözleri nin rengi
çok açık yeşil olmadığı için bazen kahveye dönen yeşil olması gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…