Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

Şekerim yemeyip içmeyip bunu mu araştırdın?sempatiksalakcinniO lens şeffaf.Eminim,belli oluyor zaten.

Son düzenleme:
beren saatin göz rengini freshlook hareli yeşille elde edebilirsiniz arkdaşlar ben kullanıorum aynı renk oluo bide etrafını siyah kalemle çevreleyince aynısı oluo diebiliirm..
lensleri 3 senedir kullanıorum çokta memnunum tavsiye ederim inanılmaz doğal asla belli olmuo lens olduğu beni hep yeşil gözlü sanıolarr:)

beren saatin göz rengini freshlook hareli yeşille elde edebilirsiniz arkdaşlar ben kullanıorum aynı renk oluo bide etrafını siyah kalemle çevreleyince aynısı oluo diebiliirm..
lensleri 3 senedir kullanıorum çokta memnunum tavsiye ederim inanılmaz doğal asla belli olmuo lens olduğu beni hep yeşil gözlü sanıolarr:)

demekki bazı arkadaşlar senin de yakın çekim fotonu görseler şeffaf lens derler tatlım:roflol:

ay çok güldüm baya bunu tartışmışsınız renksiz lens kullanıyo diğer dizilerden falanda hatırlayın kızın gözleri açık ela değişik bi renk kendi gözü yani arkadaşımın gözüde aynı renk renkli lenslerde ne kalitede olursa olsun bi boş bakma bayat balık gibi bakar olur bu bildiğiniz şeffaf lens tabi oda parlaklık verince ela gözleri daha bi ortaya çıkıyo hepsi bu =))

Tatlım dikkat edersen renksiz bir lens takıyorç Göz rengi doğal...

ay çok güldüm baya bunu tartışmışsınız renksiz lens kullanıyo diğer dizilerden falanda hatırlayın kızın gözleri açık ela değişik bi renk kendi gözü yani arkadaşımın gözüde aynı renk renkli lenslerde ne kalitede olursa olsun bi boş bakma bayat balık gibi bakar olur bu bildiğiniz şeffaf lens tabi oda parlaklık verince ela gözleri daha bi ortaya çıkıyo hepsi bu =))

Aynen katılıyorummm

son noktayı koyayımmınaniknanik kızlar ela gözler yanar dönerdır ben babamın sıze 4 farklı goz rengını koyabılırım şok olursunuz :KK70:

babamın da ela gozlerı ,golgede koyu kahve
gun ışıgında açık kahve ,bazende zumrut yeşilı ela oluyor ..e kız şeffaf lens takmış bence..yanı sanırım onunda bal rengyle ela arası gozlerı var seffaf lensle daha parlak olmuş

%500 şeffaf lens. ayrıca biri göğüsleri de silikon demiş yok artık demek istiyorum. küçük göğüslü bir bayan o kadar küçük cc silikon protez bile yok :KK70:

beren saat çok güzel bir kız ben çok beğeniyorum yüzü baya çekici vücudunu saymazsak.

hayır gözleri lens değil ama şeffaf lens taktığı için öyle durmuş.. bana göre..

lenslerden anlamam ama benim dikkatimi çeken nebahat çehrenin duruşu oldu o ne bakış yaa hortlak görmüş gibi çok tırsttım bakışından akannehir

Arkadaşlar bu renksiz numaralı lenslerden bende de aynen böyle duruyorda ordan biliyorumyerimseniben

bence lens renkli falan değil.Açık renk gözler uzaktan ve ışık ayarı yüzünden koyu renk görülebilir.Kendimden biliyorum.Uzaktan koyu renk gözlü gibi göründüğümü söyleyen çok kişi oldu.Alltaki resimde de gözler kahverengi değil yeşil basbaya.Renkli lens bu kadar doğal olmaz.Beren saat normalde gözlük kullanan bir bayan.Şeffaf numarasız ve renksiz lens gözündekiler.

X