Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

Bence lens değil profilden gözüktüğü fotoğrafa bakın lens bombesi yok gözünde. En kaliteli lens bile profilden kendini ele verir çünkü renkli lenslerin belli bir opaklığı vardır.

bencede renksiz hem çok doğal bir renk hemde renkli lensler yandan belli olur burdaw olmamış..Ayrıca kenarlarının kahve olması dğal benimde mavi gözlrrm ve kenarları farklı renk.

biliorum bnm hem erkek arkımın hem de annemn gözleri öyle.erkek arkımın çerçevesi mavi içi yeşil gözlerinin ama öyle sadece pupil boşluğu farklı renk değil bunun resmen lens olduu ortada ben de lens takınca böyle duruo gözlerim we birçok arkadaşım da lens olduğu konusunda hem fikirlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sizinkilerin öyle olmayabilir ama içi yani pupil boşluğu kahve dışı mavi gözler bile varki berenin böyle bir gözü olması çok doğal. bu şeffaf lens diye belirtip size o gözleri gösteriyorum. buyrun.

arkadaşlar beren saat ''türkiyenin yıldızları'' yarışmasına katıldıktan sonra tanındı.o zaman ben bu programı izliyordum orda da gözleri açık renk duruyordu.ama bu derece değildi.bence renkli gözlü insanların taktığı,göz renklerini iyice ortaya çıkaran ama kendi göz renklerinde olan lensler var.o şekilde olabilir belki taktığı lens.

yahu seffaf o böyle lens olurmu
hem göz bebekleri kocaman

aynen katılıorum sana canım.ayrıca okypete nin gözterdiği resimlerde doğal göz olduğu bariz ortada işte ben de onu demeye çalışıorum bereninki öyle değil lens olduğu ortada.ben de lens takınca öyle duruor gözlerimm

beren saatin eski...okul zamanlarındaki bi fotosunu görmüştüm.orda gözlük takıyodu.demekki dereceli lens.
kesinlikle kendi gözleri bence.

of bende merak ettm markasını öğrenen varsa yazsın çok güzel ve doğal bi renk ...

Bence lens kızlar yoksa neden başka fotoğraflarda kahve gözlü olsunki çekemeyenler shoplayıp gözlerini kahverengi yapmış olamaz dimi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…