Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

kahve gözlü yapsalar birini ikisini yağarlar netteki tüm fotolarını kimse yapamaz

benim sözlümün de gözlerinin içi açık kahve dışı yeşil ve hareli kenarları
bence şeffaf lens bu asıl renkli lenslar çok kaba durur

ve ayrıca her ne olursa olsun beren in gözleri bizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki :))

Son düzenleme:
kendisini çok yakından görmüş aynı ortamda çalışmış biri olarak emin olun gözleri renkli:) şeffaf lens kullanıyor sadece

Okadar emin olmayın benimde gözlerim mavi ortası yeşil
Herkes lens zanneder coğu zamanda inanmadılar kendi göz rengim olduğuna
Kız bukadar göz önünde olduğu için yazılıp çiziliyor..
Bence doğal rengi gibi..

çok belli kendi göz rengi olduğu

şeffaf lens kullanmış kız

yani renkli lens bile olsaydı gölgeleyemezdi bence güzelliğini

güzel ve tatlı bi kız ama kendi göz rengi bu

canım bu büyük ihtimal renksiz numaralı lens..çünkü beren saatin eski resimlerini görmüştüm gözleri renkliydi ve gözlük takmıştı..

Bence renkli lens kullanıyor. hepimiz kullanıyoruz ama bu kadında farklı duruyo tabiki daha fazla yakışıyor.Berrincim bu arada bu kadar yakın çekim bir resmi nerden buldun kıs şaşırdım vallahi.

Ya iyide gözlerinin ortasındaki kahverengiler çok belli yani bilemedim kendisine sormak lazım bence.

Kılzar bu arada forumda laf yetiştirecem derken sandalyeden yuvarlandım.Sandalyenin ayakları yamuldu yerde oturmuş yazıyorum:))

normal bi kız beren saat gögüslersi de silikon bildiğim kadarıyla.beni o kadar süsle ben daha guzel olurum

Nerden anladınız lens olduğunu araştırmacı gasteciler.:hulya:

göğüs yokki silikon olsun,doğal bir güzel bence..türkiyenin yıldızlarını izlerdim hep hiçbir farkı yok o halinden sadece zayıfladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…