Kontakt Lens Beren saat in gözlerinin lens olduğu kanıtlandı..işte o fotoğraf..

beren-saat-in-yeni-dizisi-fatmagul-un-sucu-ne-gel-gel-kayikci-klibi-izle.jpg

burda gözü daha açık renk.sanırım oynama war gözde
ama ne renk çok merak ettim??

Kızlar beren lens kullanıyor. :)
Fakat şöyle bir durum var bazen şeffaf lens bazense göz rengiyle uyumlu yeşile çalan bir lens kullanıyor.
Çünkü kendi göz rengi bal rengi yani kendi gözleride koyu bir renk değil ama öyle bildiğiniz yeşil yada mavi yeşil tarzı bir renk de değil.Çok sevdiğim bir arkadaşımla aynı okuldan mezun olduklarından oradan biliyorum. Kendi gözleri yeşil değil ama koyu bir kahve de değil.

Hayır canım lens değil benim gözlerimde öyle içinde biraz turuncular var ama geneli yeşil sadece benimkinin turuncusu bu fotoğraftan daha açık =)

bariz lens...ackkahve kendi gözü..ama kahverengi gözlü bi insan güzel olamazmi yani???? tuba büyüküstün de lens takior, taksada takmasada gzller

Ya lens veya değil,yeşil veya kahve rengi kız güzel bu da bir gerçek,ne yani kahve veya siyah gözlü olan renksiz gözlü mü oluyor? Pfff bu mavi veya yeşil göz rengi düşkünlüğünü anlamıyorum,benim de kahve rengi gözlerim var ve gözlerim çok güzel,,,

kadın güzel mi güzel... lensmiş şuymuş buymuş... taksınlar bakalım onlarda öyle duruyor mu :):) kumaşı güzelse ayrıntılar teferruattır..

%90'lık bir kısım arkadaşın konuyu neden açtığını ve ne demek ıstedıgını anlamak yerıne birbrleriyle kavga etmeyi seçmiş
içini dökmüş :)

beren saat okuyorsa çok gülüyordur eminim..
Lakin konuda ki amaç şuydu : eğer beren saatin gözleri lens ise markası ve rengi ne ki bu kadar doğal ve hoş duruyor
hep beraber öğrenelim ki bizde alıp kullanalım..
birkaç arkadaş üstüne basa basa anlatmaya çalışmış ama dinleyen hak getire ...

sonuç : sıfır .

yeşil gözlü resmen..

bir de şu var ışık vs çok değiştiriyor göz rengini..oyuncu bir arkadaşım var yıllardır tanırım.yeşil gözlüdür..lens falan kullanmaz..ama dizilerde ela ya da kahve gibi çıkıyor göz rengi..
aynen sana katiliyorum isik bazende gunes goz rengini degistirebiliyo. kendim yesil gozluyum birgun iste arkadasin biri bana daha demin yesil degilmiydi simdi mavi demisti:KK53: bende saka yapiyor sandiydim daha sonralari cok kisiden ayni soruyu alinca anladimki isiktan gozrengim degisiyo. konuya gelince guzel kadin severim kendisini

çok gereksiz bir konu bence.. benm gözlermde yeşil ama ışığa göre renk değiştiriyo çakır gibi oluyo bazen yeteneği, güzelliği herşeynden geçip gözlerinin rengini tartışıyo millet eee..meyveli ağacı taşlarlar. :KK1:

merhaba kızlar....
yazıldımı bilmiyorum ama beren saatin bu resminde gözlerinde rainbow elite gıallo ( fıstık yeşili ) var.... lens haresiz olduğu için çok doğal duruyor...ben şu an sophistic magicblue kullanıyorum ama daha önce fıstık yeşili ilk çıktığında denemiştim gayet hoş...

bu konuyu beren saat açıklamadan kapanmaz ya tüm türkiye merak ediyor tartışılıyor lens mi değil mi ?
her kafadan bir ses çıkıyor :KK1: bence en iyisi ona sormak olur nedir bu gözlerin sırrı? :KK34:
çok başarılı bir oyuncu çok seviyorum kendisini :KK49:

benim gözlerin bal rengi ama dışaarı çıkınca güneşte yemyeşil oluyo bence renksiz lens kullanıyo beren kendi göz rengide bal rengi

Son düzenleme:
beren saat in gözleri lens hemde renkli lens bazıları bunu kabul etmek istemiyor
bu yüzden gözlerinin renk değiştirdiğini söylüyor ama bence değil çünkü böyle olsaydı
daha önceki dizileride de renkdeğiştirirdi oysa onu yeşil gözlü olarak aşkı memnudan itibaren görüyoruz
mesela hatırla sevgilide göz rengi çok açık kahverengi gibi bir renk ela denilebilir soloticanın ocre rengine benziyor ama böyle yemyeşil değil aşkı memnuda gözlerinin lens olduğunu yakın çekimlerde birinde farketmiştim akşam birkez daha farkettim mustafanın o kıza doğumgünü için kapıyı çalıp çiçek getirdiği anı hatırlıyor ve kapının deliğinden bakyıor gibi o anda tek gözü çok yakından görünüyor lensin şeffaf kısmı çok belli oluyor ne marka kullanıyor bilmiyorum ama lensi kesinlikle çok ince gözünün içine girmeden anlayamıyorsunuz

bence bu renk benım lenslerıme benzıyo arkadaslar ..bende raınbow fıstık yesılı kullanıyorum tıpkısının aynısı duruyor cok yakından ıc kahverengısı gorunuyor ama yandan haresız oldugundan seffaf lens gıbı duruyor:)))asla seffaf degıl ama cok dogal kımse lens oldugunu anlamıyo kı benım gozlerım bayagı ırıdır:)

hayır onun göz rengi orjinal aynısı arkadasımdada var ela gözlülerin genelinde orta kısım kahverengi olur zaten o yuzden ela yoksa yeşil olurdu.

Ela göz kahverengiye dönük oluyor. Isıkta falan yesile dönüyor.
Ortasında kahverengilikle alakası yok ela gözün. Kuzenim ela gözlüdür ordan biliyorum.
Normalde kahverengi gibi durur ama güneste falan yesile dönüyor.
Berenin ki lens bile olsa gözleri yesil bence.

Son düzenleme:

Ela göz kahverengiye dönük oluyor. Isıkta falan yesile dönüyor.
Ortasında kahverengilikle alakası yok ela gözün. Kuzenim ela gözlüdür ordan biliyorum.
Normalde kahverengi gibi durur ama güneste falan yesile dönüyor.
Berenin ki lens bile olsa gözleri yesil bence.

benim arkadasımın göz rengi yeşilimsi gözlerinin etrafında kahverengi halka var ve bu göz rengi ela zaten ela yeşile çalan bir özdür ışık olmasada normal bir kahverengi durmaz.

wwwresimcitycomgozresim.jpg
benim arkadasımın göz rengi yeşilimsi gözlerinin etrafında kahverengi halka var ve bu göz rengi ela zaten ela yeşile çalan bir özdür ışık olmasada normal bir kahverengi durmaz.

Kahverengi demedim zaten dediginiz gibi yesile calan bir renk. Zaten yesil agırlıklı olsaymıs ela denmezmis.

anlatmak istedigim buydu. :KK34:

Son düzenleme:
maasallah lenste olsa cok yakismiss cok güzel kadin:KK23::KK23::KK23:
gözleri kahverengi olsa bile ne fark ederki ??:KK36:
kadin ölede güzel bölede:KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
X