- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.546
- Konu Sahibi Zuzununannesi
Haha raziyim diyorsun sallamayaUyusunlar da sallanıp uyusunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha raziyim diyorsun sallamayaUyusunlar da sallanıp uyusunlar
Yaaa çok zor Allah yardımcın olsun uyurlar da sen de uyursun inşallah eşin yardımcı olsa da sen uyusan akşamları birazÇocuklar uyumuyor ki birini ayağımda birini yatağında sallıyorum daha Uyurlarsa da hemen uyurum sanırım
Teşekkür ederim yatarken onları da koyarım iki dk ya :)Afiyet olsun sabaha kalsin o kadar bulasik haftasonu birsey olmaz :)
Çok güldümBendede var
Kisisel ataleti yenmek diye bir kitap var ataletimi yenip okuyamiyorum
Kitabin adi ne degil miÇok güldüm
Kitap tam olarak nedir?
Öyle yapıyoruz çok zorlandığım yerde ama bebek bazen anneeee diye tutturduğu için uyutmuyor. Allah sağlık versin büyüdükçe düzelirler Allah'ın izniyle.Yaaa çok zor Allah yardımcın olsun uyurlar da sen de uyursun inşallah eşin yardımcı olsa da sen uyusan akşamları biraz
Gerçekten faydası olur mu acaba yaaa. Kaç kere niyetlendim ama faydası olmaz gibi geliyor.Kitabin adi ne degil mi
Icerigi mi yoksa kafami karistirdin
Kitap Mumin Sekmanin Kisisel Ataleti Yenmek adli kitabi.
Atalette usengeclik hali diyebiliriz.Kalk yap diyormus kitap
Aslinda okumakta fayda var mesela cocuklari sallarken okuyabilirsin fiyatida d&r de 7 kusur birseymis.Gerçekten faydası olur mu acaba yaaa. Kaç kere niyetlendim ama faydası olmaz gibi geliyor.
Yazar ve adını sormuştum ama daha ayrıntılı Bilgi verdiğin için teşekkür ederim:)Kitabin adi ne degil mi
Icerigi mi yoksa kafami karistirdin
Kitap Mumin Sekmanin Kisisel Ataleti Yenmek adli kitabi.
Atalette usengeclik hali diyebiliriz.Kalk yap diyormus kitap
Yeni uyanmistim tam anlamadigim icin hepsini yazdim :))Yazar ve adını sormuştum ama daha ayrıntılı Bilgi verdiğin için teşekkür ederim:)
Atalet benim kronik hastalığım
Yok artik nerden aldin hemen :))
Ataletin ilk aşamasını geçtim diyorsun yani:)))Evin ilerisinde d&r var uşenip gitmiyordum 10 dk surmedi
Daha başlamadım bakalım
Bu hizla yarilamissindir kitabi diye dusundumEvin ilerisinde d&r var uşenip gitmiyordum 10 dk surmedi
Daha başlamadım bakalım
İnşallah Şimdi sırada okumak var. Telefonu elimden bıraksam başlayacağımm inşallah :)Ataletin ilk aşamasını geçtim diyorsun yani:)))
başlıcam az sonraBu hizla yarilamissindir kitabi diye dusundum
Yorumlarini bekliyoruz :)başlıcam az sonra
Öyle yapıyoruz çok zorlandığım yerde ama bebek bazen anneeee diye tutturduğu için uyutmuyor. Allah sağlık versin büyüdükçe düzelirler Allah'ın izniyle.
Harikasın yaaaa ilk adımı atmışsın devamı da gelir harekete geçirir inşallah:) hoşuna giden kısımları bizimle de paylaşırsan çok seviniriz :)
Telefon gerçekten sigaradan beter bir bağımlılık bence ben de azaltmak istiyorum ama bir şekilde hep elimde sankiİnşallah Şimdi sırada okumak var. Telefonu elimden bıraksam başlayacağımm inşallah :)