- Konu Sahibi Zuzununannesi
Onu da yaptım atalet var üzerimde ondan kurtulmam lazım.Iste heves hep bunlar
Bende telefonuma uygulama indirdim aliskanliklar diye belki o daha ilham cok verir sana :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da yaptım atalet var üzerimde ondan kurtulmam lazım.Iste heves hep bunlar
Bende telefonuma uygulama indirdim aliskanliklar diye belki o daha ilham cok verir sana :))
Bendede varOnu da yaptım atalet var üzerimde ondan kurtulmam lazım.
Aynen senden duymuştum zaten ben öncedenBendede var
Kisisel ataleti yenmek diye bir kitap var ataletimi yenip okuyamiyorum
Ahah duymussundur soylerim ama okumamAynen senden duymuştum zaten ben önceden
Birikim de yapamadım. Ayda 100 liradan 11000 birikecekti hatırladın mı
1 TL yok
Aynen yine başladım her ocakta birikime niyetleniyorumAhah duymussundur soylerim ama okumam
Hatirladim cok gulmustum yine guluyorum alemsin ya
Ocak ayindayiz hadi simdi basla senin paralar guzel birikiyor
11000 olursa yarisini bana verirsinAynen yine başladım her ocakta birikime niyetleniyorum
Kendimi bulma yolunda yardımım da oluyorsa ne mutlu bana :) inşallah bekliyorumMerhabalar,
Teşekkür ederim asıl şimdi ben çok mutlu oldum:) şimdilik tecrübelerden faydalanma aşamasındayım ve seni okumak gerçekten fayda sağlıyor bana. İnşallah katkıda bulunacağım mesajlar da yazmak nasip olur.
Onu gördüm de hazırladım zaten onu yazdırsam bana özel olmaz diye oturdum hazırladım haftasonu 8 de kalkmaya gerek Yok ben de kalktım namaz kılıp yattım zaten :)Ben dinleyemem oyle suratlarini gormem lazim :))
Baris Ozcan in gercekten diksiyon anlatim tarzi super dinlettiriyor kendini.
Super :) Baris Ozcanin sitesinde isaretlemek icin olan tablolar varmis onlari yazdirabilirsiniz diyordu yazicidan aklinda bulunsun.
Ben erken kalkmalari haftaici yapabilirim sanirim haftasonu eskiye gore daha erken kalktim ama sabah 8 de falan kalkamam
Vayy begenmiyorda hazirlariOnu gördüm de hazırladım zaten onu yazdırsam bana özel olmaz diye oturdum hazırladım haftasonu 8 de kalkmaya gerek Yok ben de kalktım namaz kılıp yattım zaten :)
beğenmem her şeyi benVayy begenmiyorda hazirlari
Miyayi aldinmi cok guzel onada baktim kiyamam ben ona :))
Harcar kizin onlari harcarbeğenmem her şeyi ben
Pazartesi alacağım inşallah kendime bir hafta rutinlerimi uygularsam alacağım diye şart koştum öyle kolaydan sahip olmak Yok artık
Ben kıyabilirim inşallah zira kıyamadıklarım Everest oldu kızım keşfetmeden kullanayım bari
Hayir isi yapmiyorum benBenimkini de toplasana hayrına
Cadı kızım sevsin de inşallah kitabı kırtasiyeyi :)Harcar kizin onlari harcar
Mutfagi topladinmi kapattim ben dukkani bulasik makinesinide calistirdim.
Toplanmıştır değil mi şimdiye :)Benimkini de toplasana hayrına
Afiyet olsun sabaha kalsin o kadar bulasik haftasonu birsey olmaz :)Cadı kızım sevsin de inşallah kitabı kırtasiyeyi :)
Makina bitti çay bulaşıkları var ama çaya devam bebişi uyuttuk keyfe devam ediyoruz :)
Kolay gelsin sallanmadan uyusalardi keske :)Çocuklar uyumuyor ki birini ayağımda birini yatağında sallıyorum daha Uyurlarsa da hemen uyurum sanırım
Uyusunlar da sallanıp uyusunlarKolay gelsin sallanmadan uyusalardi keske :)