- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.546
- Konu Sahibi Zuzununannesi
Ben erken kalkma isini uygulamada bes gun olarak ayarladim haftasonu icin saat belirtmemeye karar verdim cunku kalkarsam birsey yapamam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de öyle ben de kalksam da bşr şey yapamıyorum sinir bozucu oluyor :) o yüzden haftaiçi erken kalkmak yeterli hafta tatili uykularımızın da hakkı :)Ben erken kalkma isini uygulamada bes gun olarak ayarladim haftasonu icin saat belirtmemeye karar verdim cunku kalkarsam birsey yapamam.
Ilk haftadan kendimize tatil verdik :)Bence de öyle ben de kalksam da bşr şey yapamıyorum sinir bozucu oluyor :) o yüzden haftaiçi erken kalkmak yeterli hafta tatili uykularımızın da hakkı :)
Ben zaten haftasonu erken kalkmak diye hiç şartlamadım kendimi biliyorum çünkü :) eşimle cuma cumartesi Bi rahat oturabiliyoruz ertesi gün kuzu uyandırana kadar yatış :)Ilk haftadan kendimize tatil verdik :)
Yarin sabah erken kalkmak dilegiyle.Bu arada Barismiydi ismi diyorki gun icinde 30 dakikaya kadar uyku sizi zinde tutar.
Ben gecen sabah zor kalktim bir saat sonra cay demlenirken 15 dakika uyudum gercekten daha zinde oldum.
Oh masallah ne guzel uyumus hep uyusun uzun uzun :)Ben zaten haftasonu erken kalkmak diye hiç şartlamadım kendimi biliyorum çünkü :) eşimle cuma cumartesi Bi rahat oturabiliyoruz ertesi gün kuzu uyandırana kadar yatış :)
Ben de eskiden yapıyordum ve gerçekten çok iyi geliyordu ama şimdi gündüz yatarken kızımın yanına gidip yatıyorum ( ağlar da duyamam korkusu ile) sımsıcak yapışınca hiç uyanasım gelmiyor Geçenlrde 11 gibi yattık gözümü açtım saat 16 normalde hiç uyumaz onun da uyuyacağı tutmuş :) o yüzden ben gündüz uyumaktan korkuyorum ama bazen akşam yemekten sonra yarım saat uyuyorum bütün gece ayakta duracak bir enerji ile uyanıyorum.
PabucumunNicki Bu saate kadar oturup erken kalkmayı diliyoruz ben telefonu bırakıp doğru yatağa :)
Valla kitabın çok akıcı dili var aslında ama aynı şeyleri tekrar etmiş gibi geliyor.bakalım bitirince beğenirsem toplu yazayım inşallah.İnşallah bizimki de uykusuz bir bebek ama tek olduğu için başedebiliyorum :) inşallah düzenli uykuları olur kuzularımızın :)
Harikasın yaaaa ilk adımı atmışsın devamı da gelir harekete geçirir inşallah:) hoşuna giden kısımları bizimle de paylaşırsan çok seviniriz :)
Telefon gerçekten sigaradan beter bir bağımlılık bence ben de azaltmak istiyorum ama bir şekilde hep elimde sanki
Oh masallah ne guzel uyumus hep uyusun uzun uzun :)
Bende normalde 15 20 dakikayla sınırli kalmam ama caydanligin alti acik diye uyaniyorum tabi alarmla
Günaydınnn :)Valla kitabın çok akıcı dili var aslında ama aynı şeyleri tekrar etmiş gibi geliyor.bakalım bitirince beğenirsem toplu yazayım inşallah.
Telefon evet ben de almak istemiyorum ama şuursuzca kendimi KK da buluyorum
Gunaydin :)Günaydınnnn Senin yöntem belli o zaman çaydanlığı aç uyu kalkabildin miiii? Ben kahvaltı yaptım bir makina çamaşır attım çok iş var bugün ...
Beyin tekrari severmis kimileri 21 gun kimisi en az 40 gun ayni seyi tekrar edersen aliskanlik olur diyorlar ya o mantik.Valla kitabın çok akıcı dili var aslında ama aynı şeyleri tekrar etmiş gibi geliyor.bakalım bitirince beğenirsem toplu yazayım inşallah.
Telefon evet ben de almak istemiyorum ama şuursuzca kendimi KK da buluyorum
Çok iyiiii :) erken kalkma yerleşiyor gibi :)Gunaydin :)
Kalktim bulasik makinesini bosalttim cayi koydum ama uyumuyorum daha sonraya planladim uykuyu
Heveslendirmek istemiyorum kendimi iki uc gunle :) insallah yerlesir yeterli uyuduktan sonra gerisi zaman kaybi.Çok iyiiii :) erken kalkma yerleşiyor gibi :)
İnşallah:) Gerçekten öyle bir düşününce elimizden kayıp giden boş zaman çok üzüyor zaten ne kadar ömrümüz var ki verimli yaşamak lazım :)Heveslendirmek istemiyorum kendimi iki uc gunle :) insallah yerlesir yeterli uyuduktan sonra gerisi zaman kaybi.
Aa hayirli olsun simdiden gule gule kullan sen kullanmazsan kullanacak olan buyuyor unutmaİnşallah:) Gerçekten öyle bir düşününce elimizden kayıp giden boş zaman çok üzüyor zaten ne kadar ömrümüz var ki verimli yaşamak lazım :)
Bu Arada miya nın siparişini verdim :) inşallah kullanırım :)
Ay evet kullanmam lazım teşekkür ederim bu Arada :)Aa hayirli olsun simdiden gule gule kullan sen kullanmazsan kullanacak olan buyuyor unutma
Enerji lazim ama ama ekstra o eksik nasil yaparim bilmiyorum.
Kar yagsada bir cam hep acik gunduzleri temiz hava gercekten cok iyi geliyor ama normalde benimde kahve uykumu kacirmadigi icin pek inandiramadim kendimi :))Ay evet kullanmam lazım teşekkür ederim bu Arada :)
Kahvenin enerji verdiğine inanarak içiyorum gecenin Bi yarısı da içsem uykumu açmaz ama ona inanıp içince enerji veriyor sanki kendi bilincini ikna etmekle ilgili sanırım bu enerji işi bir de çok yememek gün içinde camları açıp havalandırmak kısa süreli yürüyüşler de enerji veriyor bence :)
Kar yagsada bir cam hep acik gunduzleri temiz hava gercekten cok iyi geliyor ama normalde benimde kahve uykumu kacirmadigi icin pek inandiramadim kendimi :))Ay evet kullanmam lazım teşekkür ederim bu Arada :)
Kahvenin enerji verdiğine inanarak içiyorum gecenin Bi yarısı da içsem uykumu açmaz ama ona inanıp içince enerji veriyor sanki kendi bilincini ikna etmekle ilgili sanırım bu enerji işi bir de çok yememek gün içinde camları açıp havalandırmak kısa süreli yürüyüşler de enerji veriyor bence :)
Dışardan bekleyince gelmiyor o enerji ben de kendimi kandırmaya başladım ne yapayım :)Kar yagsada bir cam hep acik gunduzleri temiz hava gercekten cok iyi geliyor ama normalde benimde kahve uykumu kacirmadigi icin pek inandiramadim kendimi :))