Beraber Anne Olma Yolunda

Hosbulduk yani transfer gününden beri adet sancısı oluyor
Herkeste farklı belirtiler oluyor tabi bende bağırsak gazı çok fazlaydı ve o sızlama. Başkada bişey olmadı. Umarım bebiş gelmiştir test için batı bekleyecek misin

Merhaba hanımlar benimde 21 aylık oğlum var (tüp bebek) yeni sütten kestim ikinci çocuğa hazırlanıyorum hazırda 3 embriyomuz var bu süreci sizinle geçirmek istiyorum benide aranıza alırmısınıııız:))))
Hoşgeldin oğluşunuda allah analı babalı büyütsün yeni embriyocuklarında hayırlısıyla güzel sonuçlara kavuşursun inşaallah.

Hoşgeldin oğluşunuda allah analı babalı büyütsün yeni embriyocuklarında hayırlısıyla güzel sonuçlara kavuşursun inşaallah.
Hoş buldum teşekkür ederim sende hamişsin allah kucağına almayı nasip etsin canım:)

Kızlar transferde 8.gunde normal testte negatif çıkıp ta kan testinde pozitif olan varmi:KK17:
Daha erken canım biraz daha bekle en az 11-12 gün geçsin net sonuç anca öyle olur benim teyzemde transferden sonra 15 gün bekleyip test yapmıştı şimdi sıkma canını. Belirti herkeste olacak diye bişey yok bende bariz hiçbi belirti olmamıştı ne kasık aprısı ne göğüs ağrım olmadı iki üç gün gaz oldu o kadar. İnşallah güzel sonuç alırsın

Daha erken canım biraz daha bekle en az 11-12 gün geçsin net sonuç anca öyle olur benim teyzemde transferden sonra 15 gün bekleyip test yapmıştı şimdi sıkma canını. Belirti herkeste olacak diye bişey yok bende bariz hiçbi belirti olmamıştı ne kasık aprısı ne göğüs ağrım olmadı iki üç gün gaz oldu o kadar. İnşallah güzel sonuç alırsın
Amin canim insallah evet gaz çok var bendede

Haklisin işte insan dayanmıyor . Doktorda 12.gunu belli olur dedi yoksa beklesemmi
sende haklısın canım beklemek tedaviden daha zor insanda sabırsızlık, korku, heyecan daha doğrusu değişik bir his yaratıyor..
ama bence bekle biraz test yaptıkça daha tedirgin oluyor insan ben hiç test yapmadım son gün dayanamadım yaptım:)

Haklisin işte insan dayanmıyor . Doktorda 12.gunu belli olur dedi yoksa beklesemmi
Bencede bekle cnm.Çünkü beta hcg en son idrara karışıyomuş önce kanda beliriyomuş o yüzden idrar testi için çook erken 12.gün kan testi yaptırırsın baktın pozitif ardından istediğin kadar gebelik testi yap evde bütün hevesini al.Ben adetime 2 gün falan kalmıştı idrar testi yapmıştım negatifti düşün.tam edet günü yaptım ama ovülasyon testiydi pozitif çıktı bozuktur diye birkaç tane daha yaptım hepsi pozitif çıkınca hepsi yanılıyo olamaz dedim diğer gün bir gebelik testi daha aldım yaptım ondada pozitif çıkınca emin oldum.

X