- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
Herkeste farklı belirtiler oluyor tabi bende bağırsak gazı çok fazlaydı ve o sızlama. Başkada bişey olmadı. Umarım bebiş gelmiştir test için batı bekleyecek misinHosbulduk yani transfer gününden beri adet sancısı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste farklı belirtiler oluyor tabi bende bağırsak gazı çok fazlaydı ve o sızlama. Başkada bişey olmadı. Umarım bebiş gelmiştir test için batı bekleyecek misinHosbulduk yani transfer gününden beri adet sancısı oluyor
Hoşgeldin oğluşunuda allah analı babalı büyütsün yeni embriyocuklarında hayırlısıyla güzel sonuçlara kavuşursun inşaallah.Merhaba hanımlar benimde 21 aylık oğlum var (tüp bebek) yeni sütten kestim ikinci çocuğa hazırlanıyorum hazırda 3 embriyomuz var bu süreci sizinle geçirmek istiyorum benide aranıza alırmısınıııız:))))
Hoş buldum teşekkür ederim sende hamişsin allah kucağına almayı nasip etsin canım:)Hoşgeldin oğluşunuda allah analı babalı büyütsün yeni embriyocuklarında hayırlısıyla güzel sonuçlara kavuşursun inşaallah.
Bugün transferimin 8.gunu ama hiç bi belirti yokHoşgeldin canım inşallah güzel haberler verirsin benim sızı olmuştu saniyelik adete 5-6 gün varken ve 2-3 gün kala bitti... başka belirti var mı
Valla bugün test yaptım negatif ama kan testi olmadim hanuzHerkeste farklı belirtiler oluyor tabi bende bağırsak gazı çok fazlaydı ve o sızlama. Başkada bişey olmadı. Umarım bebiş gelmiştir test için batı bekleyecek misin
Daha erken canım biraz daha bekle en az 11-12 gün geçsin net sonuç anca öyle olur benim teyzemde transferden sonra 15 gün bekleyip test yapmıştı şimdi sıkma canını. Belirti herkeste olacak diye bişey yok bende bariz hiçbi belirti olmamıştı ne kasık aprısı ne göğüs ağrım olmadı iki üç gün gaz oldu o kadar. İnşallah güzel sonuç alırsınKızlar transferde 8.gunde normal testte negatif çıkıp ta kan testinde pozitif olan varmi
Amin canim insallah evet gaz çok var bendedeDaha erken canım biraz daha bekle en az 11-12 gün geçsin net sonuç anca öyle olur benim teyzemde transferden sonra 15 gün bekleyip test yapmıştı şimdi sıkma canını. Belirti herkeste olacak diye bişey yok bende bariz hiçbi belirti olmamıştı ne kasık aprısı ne göğüs ağrım olmadı iki üç gün gaz oldu o kadar. İnşallah güzel sonuç alırsın
Hadi inşallah olur canım doktorun ne zaman test yap dediAmin canim insallah evet gaz çok var bendede
Mogami nin dediği gibi erken daha ben 15. Gün yaptım testi ikinci çizgi silik çıkmışti kan testinide ogün vermiştim...12. Günü dedi yani c.tesi gunu canim insallah olur ama içimde hicbise yok gibi
Hayırlı olsun canım ne güzel aralarında 1 yaş olacak :)Amin canım cümlemizi inşaallah.Ben 2. bebegime hamileyim Bir oğluşum var 5 buçuk aylık teyzesi Reengarenk
Haklisin işte insan dayanmıyor . Doktorda 12.gunu belli olur dedi yoksa beklesemmiMogami nin dediği gibi erken daha ben 15. Gün yaptım testi ikinci çizgi silik çıkmışti kan testinide ogün vermiştim...
sende haklısın canım beklemek tedaviden daha zor insanda sabırsızlık, korku, heyecan daha doğrusu değişik bir his yaratıyor..Haklisin işte insan dayanmıyor . Doktorda 12.gunu belli olur dedi yoksa beklesemmi
Sen zaten olumlu olumsuz bişey düşünme şimdi sabırla gününü bekle belirtilere çok takma kafanı Allah'ın izniyle tutmuştur inşallah12. Günü dedi yani c.tesi gunu canim insallah olur ama içimde hicbise yok gibi
inş öyledir :) sağol canımİlk defa duydum... standart bir prosedür değil ama çünkü bi dolu sezeryanlı tanıyorum hiç böyle bişey olmadı korkma sen o arkadaşına has bi durum olmuştur muhtemelen
Evet canım hayırlısıyla doğarsa inşaallah aynı ay doğcaklar belki doğum günleride aynı olur çünkü ikisinede aynı ayda hamile kaldım 2 gün fark var sat larında sadeceHayırlı olsun canım ne güzel aralarında 1 yaş olacak :)
Bencede bekle cnm.Çünkü beta hcg en son idrara karışıyomuş önce kanda beliriyomuş o yüzden idrar testi için çook erken 12.gün kan testi yaptırırsın baktın pozitif ardından istediğin kadar gebelik testi yap evde bütün hevesini al.Ben adetime 2 gün falan kalmıştı idrar testi yapmıştım negatifti düşün.tam edet günü yaptım ama ovülasyon testiydi pozitif çıktı bozuktur diye birkaç tane daha yaptım hepsi pozitif çıkınca hepsi yanılıyo olamaz dedim diğer gün bir gebelik testi daha aldım yaptım ondada pozitif çıkınca emin oldum.Haklisin işte insan dayanmıyor . Doktorda 12.gunu belli olur dedi yoksa beklesemmi