Beraber Anne Olma Yolunda

Merhaba hanımlar benimde 21 aylık oğlum var (tüp bebek) yeni sütten kestim ikinci çocuğa hazırlanıyorum hazırda 3 embriyomuz var bu süreci sizinle geçirmek istiyorum benide aranıza alırmısınıııız:))))
Hoşgeldin canım çok heyecanlı ya 3 minik kuzu hali hazırda bekliyor kaçını koyduracaksın

Hoşgeldin canım çok heyecanlı ya 3 minik kuzu hali hazırda bekliyor kaçını koyduracaksın
Hoş buldum canım:) ilki iki tane koydurmuştum bir tuttu iyikide bir tuttu, ama şimdi gözüm korkuyor bi tane yapıcaz allah izin verirse...

Yaaa gelsene whatsaba o fıstık kuzunun da Doğum günü kutlu olsun sağlıklı yaşları olsun balımın. Sen nasılsın
teşekkür ederim canımm iyiyim bende.çok sağol kutladık doğum gününü darısı mete kuzuma olsun :) canım çalışıyorum whatsapp grupları tam şarj yiyici oyüzden tüm gruplardan çıktım gün ortasında sarj bitiyor kalakalıyorum.ama instagramdan takipteyim kuzum :)

Hoş buldum canım:) ilki iki tane koydurmuştum bir tuttu iyikide bir tuttu, ama şimdi gözüm korkuyor bi tane yapıcaz allah izin verirse...
Allah gönlüne göre versin inşallah tutarsa yaş farkı da ideal olur benimde 10 aylık bir oğlum var iki üç yıl sonra bende düşünücem ikinciyi

teşekkür ederim canımm iyiyim bende.çok sağol kutladık doğum gününü darısı mete kuzuma olsun :) canım çalışıyorum whatsapp grupları tam şarj yiyici oyüzden tüm gruplardan çıktım gün ortasında sarj bitiyor kalakalıyorum.ama instagramdan takipteyim kuzum :)
Grup bildirimini kapadım ben böylede şarj sıkıntım bitti aklında olsun yine... bizde ocak 8 de doldurucaz yaşımızı inşallah... Asya nasıl yürüyor mu kelime söylüyor mu kuşum çok datlu o annesi maaşallah balıma:KK200::nazar:

Allah gönlüne göre versin inşallah tutarsa yaş farkı da ideal olur benimde 10 aylık bir oğlum var iki üç yıl sonra bende düşünücem ikinciyi
Teşekkür ederim canım allah seninde gönlüne göre versin çocuk evin neşesi onlarsız olmuyor:)

Kızlar Merhaba ben bugun üye oldum site ye bende tupbebek transferimin 7. günündeyim çok heyecanliyim hamile kalanlar yardımmmm 7 gününde sıklıkla batma yasayanlar varmi
Ben yasadim içerde igne batiyo gibi oluyodu ve 8 gunde de testte çizgi gordum 9.gunde test sonucum 9 idi :))

Kızlar Merhaba ben bugun üye oldum site ye bende tupbebek transferimin 7. günündeyim çok heyecanliyim hamile kalanlar yardımmmm 7 gününde sıklıkla batma yasayanlar varmi
inşallah pozitif sonuç alırsın canım..
Bende hiç olmadı ama normal diye biliyorum herşeyi olumlu düşün..
Benim yoğun kanamam olmuştu adet kanamasından daha çok ben ozaman bile ümidimi kesmemiştim sürekli kucağoma alacağımı düşünüyordım bu tutması yolunda çok etki ediyor bence..

inşallah pozitif sonuç alırsın canım..
Bende hiç olmadı ama normal diye biliyorum herşeyi olumlu düşün..
Benim yoğun kanamam olmuştu adet kanamasından daha çok ben ozaman bile ümidimi kesmemiştim sürekli kucağoma alacağımı düşünüyordım bu tutması yolunda çok etki ediyor bence..
Amin canim cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin

Hoşgeldin canım inşallah güzel haberler verirsin benim sızı olmuştu saniyelik adete 5-6 gün varken ve 2-3 gün kala bitti... başka belirti var mı

X