- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
Kaza kurşunu diyim o zaman karşına bende yalnız tam şok sana yaniDeneme mi ayy mogişim kaza kurşunu desek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaza kurşunu diyim o zaman karşına bende yalnız tam şok sana yaniDeneme mi ayy mogişim kaza kurşunu desek
Canım bende 6+1 de kalp görülmemişti şimdi kızı korkutmayalım en güzeli 8.haftada gitmesi6 haftalıksın yani hatun kalp atışı görülmüştür.6+1günlükken randevum vardı kalp atışı görüldü bende.Burda ilk zamanlar dinletmiyolar bebege ısı veriyor diye zararlı demişti doktorum.
Mogami beraber başlamıştık diye hatırlıyorum nisan mıydı ne 2 buçuk sene falan oldu heralde
Ohhh maşallah kocaman olmuş artık annesi kardeş ister şimdi14 ayimizi doldurcaz canm 9unda :)
Aynen tam şok yaşadım eşim kan testini göremeden inanmadı sonucu beklerkende evde volta atıyodu imkansız olamaz die dieKaza kurşunu diyim o zaman karşına bende yalnız tam şok sana yani
Evet Can'ım 2014 nisanda başlamıştık vay arkadaş zaman hızlı vesselamMogami beraber başlamıştık diye hatırlıyorum nisan mıydı ne 2 buçuk sene falan oldu heralde
Güvenli bi korunma seçmediyseniz eşin boşa volta atmış demek ki doğacağı varmış sıpanın annesi yaaaAynen tam şok yaşadım eşim kan testini göremeden inanmadı sonucu beklerkende evde volta atıyodu imkansız olamaz die die
Kız daha yeni 15 kilo verdim azcik zayıflığını keyfini sureyim kardeş her zaman olurOhhh maşallah kocaman olmuş artık annesi kardeş ister şimdi
Aynen hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah süpriz yumurtam benim gelmek istemiş ve gelecekmişGüvenli bi korunma seçmediyseniz eşin boşa volta atmış demek ki doğacağı varmış sıpanın annesi yaaa
Bende hamişlik öncesi kiloma kavuşmuştumki süpriz yemiycem bu kez o kadar ya cahilliğime denk gelmiş nisam Şimdi ölçülü beslenme programı yapcam yaKız daha yeni 15 kilo verdim azcik zayıflığını keyfini sureyim kardeş her zaman olur
ters dönenn rahmi çeviriyormuş :/Yoo niye sezeryan sonrasi alttan muayene etsinki. sezeryanda takilan sonta hemsire tarafindan cikarilio sadece
canım arkadaşımın ters dönen rahmini çevirmiş doktor. Bende vajinusmus geçmişi olduğu için duyunca irkildim. herkese yapıyorlar mı diye merak ettim.Bende yapılmadı canım... takvimi hatırladığım kadarıyla hesabına giriyorsun orda bebeğin doğacağı tahmini tarih var oraya yazınca çıkıyo
Maasallah bebeklerine canim. ben de rahat hissediyorum kendimi olacak elbet Allah nasip edecek diyorum inaniyorum. sanki bebegime kavusmamda sona gelmis gibi hissediyorum ama bilmiyorum hasar duzeldigi icin bu ruh halindeyim sanirim.Evet canım fotodaki oğluşum evet neler atlattık nelere üzüldük nelere sevindik bu topikte.Hiçbir sebeb yokken niye olmuyo diye çok üzüldüm ya hiç olmazsa ben evlat kokusu tatmadan yaşlanıp gidecegim diye çok üzüldüğüm dönemler oldu taaki böbrek taşı sıkıntım başkayana kadar.O böbrek ağrısı geçirdiğim operasyon bana bebek konusunu unutturdu.ardından 1 buçuk ay stentle yaşarken yeni ameliyat günüm geldi bu defa taşı aldılar ve birkaç gün günüm geçti ilalardan narkozdan falan derken meger hamileymişim.Düşükle sonuçlandı ama şunuda öğretti bana eger kafamdan atarsam hamile kalıyormuşum ondan 1 regli dönemi geçtikten sonra Oğluma hamile kaldım zaten hiç gün yumurtlama hesabı falan yapmadım onda ama birliktelik günlerini takvime not aldım sadece.Bundada hiç hesap kitap yapmadım ayda bir iki defa birliktelik olduysa oldu onlarında gününü tutmadım buda sürpriz oldu.Kafandan nezaman atarsan ozaman olur derlerdi gerçekten öyleymiş
Insallah guzel haberi vericem canim. sizi burda gorunce cok sevindim hicbi topik buranin yerini tutmuyo tabiri caizse burasi evimiz gibi oldu sen de ev sahibi:)Olacak kuzum Sende bu inanç azim varken güzel haberler alıcaz inşallah takipteyim seni
Ne mutlu bize ki burayı bir ev yapabildikInsallah guzel haberi vericem canim. sizi burda gorunce cok sevindim hicbi topik buranin yerini tutmuyo tabiri caizse burasi evimiz gibi oldu sen de ev sahibi:)
İlk defa duydum... standart bir prosedür değil ama çünkü bi dolu sezeryanlı tanıyorum hiç böyle bişey olmadı korkma sen o arkadaşına has bi durum olmuştur muhtemelencanım arkadaşımın ters dönen rahmini çevirmiş doktor. Bende vajinusmus geçmişi olduğu için duyunca irkildim. herkese yapıyorlar mı diye merak ettim.
Kalp sesinden bahsetmiyorum kalp atışı ultrasonra göründü yani kalp hareket ediyo her atışta ya o.Türkiyede karından bakılıyosa o farkeder burda alttan bakılıyo o yüzden görüntülüme daha net oluyo.Yoksa sallamıyorum yani kafamdan neden korkutayımki kişi ve şartlar farklı herkeste aynı hafta görülcek diye bişey yokki.Canım bende 6+1 de kalp görülmemişti şimdi kızı korkutmayalım en güzeli 8.haftada gitmesi
Sallıyorsun demedim zaten. Hamilelikte insan fazla endişeli olduğundan yanlış anlaşılmasın diye söyledimKalp sesinden bahsetmiyorum kalp atışı ultrasonra göründü yani kalp hareket ediyo her atışta ya o.Türkiyede karından bakılıyosa o farkeder burda alttan bakılıyo o yüzden görüntülüme daha net oluyo.Yoksa sallamıyorum yani kafamdan neden korkutayımki kişi ve şartlar farklı herkeste aynı hafta görülcek diye bişey yokki.
mogişim çok özledim sizleri buarada instagramda takipteyim seniiii :)Sallıyorsun demedim zaten. Hamilelikte insan fazla endişeli olduğundan yanlış anlaşılmasın diye söyledim