Beraber Anne Olma Yolunda

6 haftalıksın yani hatun kalp atışı görülmüştür.6+1günlükken randevum vardı kalp atışı görüldü bende.Burda ilk zamanlar dinletmiyolar bebege ısı veriyor diye zararlı demişti doktorum.
Canım bende 6+1 de kalp görülmemişti şimdi kızı korkutmayalım en güzeli 8.haftada gitmesi

Aynen tam şok yaşadım eşim kan testini göremeden :KK49: inanmadı sonucu beklerkende evde volta atıyodu imkansız olamaz die die :KK49:
Güvenli bi korunma seçmediyseniz eşin boşa volta atmış :-) demek ki doğacağı varmış sıpanın annesi yaaa:KK68:

Bende yapılmadı canım... takvimi hatırladığım kadarıyla hesabına giriyorsun orda bebeğin doğacağı tahmini tarih var oraya yazınca çıkıyo
canım arkadaşımın ters dönen rahmini çevirmiş doktor. Bende vajinusmus geçmişi olduğu için duyunca irkildim. herkese yapıyorlar mı diye merak ettim.

Evet canım fotodaki oğluşum evet neler atlattık nelere üzüldük nelere sevindik bu topikte.Hiçbir sebeb yokken niye olmuyo diye çok üzüldüm ya hiç olmazsa ben evlat kokusu tatmadan yaşlanıp gidecegim diye çok üzüldüğüm dönemler oldu taaki böbrek taşı sıkıntım başkayana kadar.O böbrek ağrısı geçirdiğim operasyon bana bebek konusunu unutturdu.ardından 1 buçuk ay stentle yaşarken yeni ameliyat günüm geldi bu defa taşı aldılar ve birkaç gün günüm geçti ilalardan narkozdan falan derken meger hamileymişim.Düşükle sonuçlandı ama şunuda öğretti bana eger kafamdan atarsam hamile kalıyormuşum ondan 1 regli dönemi geçtikten sonra Oğluma hamile kaldım zaten hiç gün yumurtlama hesabı falan yapmadım onda ama birliktelik günlerini takvime not aldım sadece.Bundada hiç hesap kitap yapmadım ayda bir iki defa birliktelik olduysa oldu onlarında gününü tutmadım buda sürpriz oldu.Kafandan nezaman atarsan ozaman olur derlerdi gerçekten öyleymiş
Maasallah bebeklerine canim. ben de rahat hissediyorum kendimi olacak elbet Allah nasip edecek diyorum inaniyorum. sanki bebegime kavusmamda sona gelmis gibi hissediyorum ama bilmiyorum hasar duzeldigi icin bu ruh halindeyim sanirim.

canım arkadaşımın ters dönen rahmini çevirmiş doktor. Bende vajinusmus geçmişi olduğu için duyunca irkildim. herkese yapıyorlar mı diye merak ettim.
İlk defa duydum... standart bir prosedür değil ama çünkü bi dolu sezeryanlı tanıyorum hiç böyle bişey olmadı korkma sen o arkadaşına has bi durum olmuştur muhtemelen

Canım bende 6+1 de kalp görülmemişti şimdi kızı korkutmayalım en güzeli 8.haftada gitmesi
Kalp sesinden bahsetmiyorum kalp atışı ultrasonra göründü yani kalp hareket ediyo her atışta ya o.Türkiyede karından bakılıyosa o farkeder burda alttan bakılıyo o yüzden görüntülüme daha net oluyo.Yoksa sallamıyorum yani kafamdan neden korkutayımki kişi ve şartlar farklı herkeste aynı hafta görülcek diye bişey yokki.

Merhaba hanımlar benimde 21 aylık oğlum var (tüp bebek) yeni sütten kestim ikinci çocuğa hazırlanıyorum hazırda 3 embriyomuz var bu süreci sizinle geçirmek istiyorum benide aranıza alırmısınıııız:))))

Kalp sesinden bahsetmiyorum kalp atışı ultrasonra göründü yani kalp hareket ediyo her atışta ya o.Türkiyede karından bakılıyosa o farkeder burda alttan bakılıyo o yüzden görüntülüme daha net oluyo.Yoksa sallamıyorum yani kafamdan neden korkutayımki kişi ve şartlar farklı herkeste aynı hafta görülcek diye bişey yokki.
Sallıyorsun demedim zaten. Hamilelikte insan fazla endişeli olduğundan yanlış anlaşılmasın diye söyledim

X