Beraber Anne Olma Yolunda

Amin canım evet çok az kaldı Allahın izniyle heyecan dorukta :)))

Yok kuzumm doğurmadım daha bekliyoruz işte küçük hanımın keyfi ne zaman gelirse :) Bir hafta daha sabretsin de sonra canı ne zaman isterse o zaman gelsin:)) Sen nasılsın, bebişin nasıl? Büyümüştür bıdık :)

Canım çok güzel haberler bunlar inşallah en yakın zamanda sağlıcakla gelir bebeğin

O da olur inşallah canım benim annelik korku ve endişe etmek zaten :)
Aynen sürekli bir panik endişe hali söz konusu ve şimdi ikiye katlandı bu Allah bana akıl versin

sweet yaaaaa çok sevindim kuzum,bana da dua et oğlum13 aylık bende istiyorum,hatta isteyenlere hepimize dua et nolur...Maşallah.....
Ayyy canım benim inşallah sanada tez zamanda nasip eder ya isteyen herkese kız nasıl başa çıkcan ben kara kara düşünüyom ama içten içe varlığı huzur veriyo

Günaydın canım sende 2.ye mi hamişsin ay bende kızım daha 10 aylık 6 haftalık hamileyim tam bir süpriz oldu Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet canım Oğlum 5 aylık ben 8 haftalık hamileyim.Amiin canım hayırlısıyla inşaallah kucaklarımıza alırız.

ne güzel bi hikaye maşallah canım tam istediğini gibi olmuş normal doğum, seni takibe aldım instagram dan nasıl güzel bi oğlun var çokm yakışıklı , bu da hayırlısıyla kız olur inşallah :KK36:
Evet canım çok istiyıdum normal doğumu ve zorda olsa oldu çok şükür.Oğluşum maşaallah çok tatlı bu aralar hiç durmuyo sürekli hareket istiyo ama emekleme çabası yok göbegini yerden kaldırmıyo tontik İnşaallah buda kız olursa kızıda tatmış oluruz bakalım allahtan hayırlısı ne verirse başımızın tacı.Evet instagramdan ismini gördüm bu kadın kim dedim profilin kapalı bende pek anlamıyorum pek girmiyorum çünkü.Faceden yazdım adını resminden tanıdım betibooop muş dedim

Merhaba arkadaslar aklima düstü bu site whtsup tan yazisiyolar yokturlar dedim ama çogunuzu burda gorunce sevindim. göz attım @arsinli ve @eminebi de hamileler sanirim. coksevindim. ikinciyi bekleyenler var cok duygulandım.

Haziran ayındaki kurtajdan sonra burda da bazı arkadaslar soylemisti sperm dna hasar testi yaptirdi esim. hasar %30 cikti. kaan aydos hoca hasar yüksek dedi 2 ay gunasiri klomen ve gunde 2 emodex kulandi esim. bin şükür tedaviye cevap verdi ve hasar düştü. esime 3 aydır her aksam ısırgan otu cayi; sabah keciboynuzu özü; aksam keciboynuzu tozu; günde 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir; haftada 3 öğün nohut yemegi yaptim. sigarayida günde 5 e düşürdü. Ben de 3 aydır arısütü kullanıyorum. Ve aklımdaki en büyük soru benim 4 kaybımında sebebi gercekten bu hasar mı!

Hasar duzelince gecen ay korunmayi biraktik nasip olmadı bugun adetimin 4.gunu. bu ay ovu test siparis ettim onunla denicem.

Dua edin kızlar vesilem bu dna hasar tedavisi olsun. Dr un yazdıklarını da paylasıyorum:

Eki Görüntüle 1906709 Eki Görüntüle 1906711
Çok yakında güzel haberler gelecek senden canım bak herşey düzelmiş normalleşmiş çook şükür.En kısa zamanda hamiş haberi alıcaz senden inşaallah.Benim iki hamileligimde hatta düşügümde tam aklımdan attıgım zamanda oldu canım.Sanada onu tavsiye edecegim herşey düzeldi istedigi zaman gelsin de hiçbileyi takibetme ve hoop süpriz yumurta kapıda.

Allah nasip etsin tüm isteyenlere ,İnşallah....senin prensesi koklayarak öp yerime, ne tatlıdır şimdi!
Ayyy hiç sorma leyloş dışı seni içi beni yaramaz ama kıyamıyorum yaa bal suratlıma evlat çok farklı bir duyguymuşşş ama bak seninde bir prensesin olursa gör bak yaramaz olcak :KK49:

Dualarımdasın canım benim Allahım hemencik nasip etsin göbüş tokuşturalım inşallah yetiş bize ❤️❤️❤️❤️
insallah bikac ayla yetisirim sana canım yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali umutluyum. sanafmda cok sevindim bebek hasretiyle cok yandık 2.3.leri nasip etsin herkese Allah kolayligini verir
Çok yakında güzel haberler gelecek senden canım bak herşey düzelmiş normalleşmiş çook şükür.En kısa zamanda hamiş haberi alıcaz senden inşaallah.Benim iki hamileligimde hatta düşügümde tam aklımdan attıgım zamanda oldu canım.Sanada onu tavsiye edecegim herşey düzeldi istedigi zaman gelsin de hiçbileyi takibetme ve hoop süpriz yumurta kapıda.
Vesilem bu tedavidir insallah hyb77 hyb77 fotograftaki oglun sanirim maasallah. zaman herseyin ilacı 1.5 yıl once gözlerin yaşlıyken simdi hem kucagin dolu hem göbişin dolu cok şükür

insallah bikac ayla yetisirim sana canım yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali umutluyum. sanafmda cok sevindim bebek hasretiyle cok yandık 2.3.leri nasip etsin herkese Allah kolayligini verir

Vesilem bu tedavidir insallah hyb77 hyb77 fotograftaki oglun sanirim maasallah. zaman herseyin ilacı 1.5 yıl once gözlerin yaşlıyken simdi hem kucagin dolu hem göbişin dolu cok şükür
Amin canım kız bizde az yenilmedik bizde çok uğraştık oo oo ama rabbim mükafatını peşpeşe veriyo inşallah canım sanada vericek Allahım bu sabrın mücadelenin mükafatını ❤️❤️❤️❤️

mogişim eşim beni bu sitede gördü de diyorki mogami listeye ekledi mi seni hani bi listen vardı hamiş yazıyorduya adam ne heves etmiş zamanında tez vakitte liste bekliyoruz :KK70:
Ay doğru liste yapayım dimi :KK49: cinsiyet listesi içinde kalp atışını bekliyorum:KK39:

Merhaba arkadaslar aklima düstü bu site whtsup tan yazisiyolar yokturlar dedim ama çogunuzu burda gorunce sevindim. göz attım @arsinli ve @eminebi de hamileler sanirim. coksevindim. ikinciyi bekleyenler var cok duygulandım.

Haziran ayındaki kurtajdan sonra burda da bazı arkadaslar soylemisti sperm dna hasar testi yaptirdi esim. hasar %30 cikti. kaan aydos hoca hasar yüksek dedi 2 ay gunasiri klomen ve gunde 2 emodex kulandi esim. bin şükür tedaviye cevap verdi ve hasar düştü. esime 3 aydır her aksam ısırgan otu cayi; sabah keciboynuzu özü; aksam keciboynuzu tozu; günde 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir; haftada 3 öğün nohut yemegi yaptim. sigarayida günde 5 e düşürdü. Ben de 3 aydır arısütü kullanıyorum. Ve aklımdaki en büyük soru benim 4 kaybımında sebebi gercekten bu hasar mı!

Hasar duzelince gecen ay korunmayi biraktik nasip olmadı bugun adetimin 4.gunu. bu ay ovu test siparis ettim onunla denicem.

Dua edin kızlar vesilem bu dna hasar tedavisi olsun. Dr un yazdıklarını da paylasıyorum:

Eki Görüntüle 1906709 Eki Görüntüle 1906711
Canım benim ben seni takip ediyorum hep aklımdasın inşallah miniğine yakın zamanda kavuşursun ne güzel değerlerde düzelmiş sana tavsiyem yum akıntını takip et o uzayan akıntıyı görünce ilişki olsun

X