Bende yapılmadı canım... takvimi hatırladığım kadarıyla hesabına giriyorsun orda bebeğin doğacağı tahmini tarih var oraya yazınca çıkıyoarkadaşlar merhaba. sezeryan sonrası doğumdan sonra doktor odaya gelip vajinal muayene yapıyor mu ? Birde ben gebelik takvimimi ekleyemedim
Hamile misin bet :)ne güzel bi hikaye maşallah canım tam istediğini gibi olmuş normal doğum, seni takibe aldım instagram dan nasıl güzel bi oğlun var çokm yakışıklı , bu da hayırlısıyla kız olur inşallah
Evet canım zamanı bu zamanmış herşeyin bir zamanı var derlerya.Şükürler olsun rabbime hiçbir tedaviye ihtiyaç koymadan verdi çok şükür.Allahım sanada ikiz nasibetsin inşaallahinsallah bikac ayla yetisirim sana canım yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali umutluyum. sanafmda cok sevindim bebek hasretiyle cok yandık 2.3.leri nasip etsin herkese Allah kolayligini verir
Vesilem bu tedavidir insallahhyb77 fotograftaki oglun sanirim maasallah. zaman herseyin ilacı 1.5 yıl once gözlerin yaşlıyken simdi hem kucagin dolu hem göbişin dolu cok şükür
Amin canım benim çok teşekkür ederim 5+6 günlüğüzWawwww hemde çok güzel olmuş çook şükür rabbime allahım sağsalim kucağına almayı nasibetsin inşaallah canım.
Çok şükür bin şükür bugünü de gördüm canım :)Çook şükür Rabbime çook sevindim canım
Oy oy oy değerin güzelliğine bakKızlar kan da değerim 10000 çıktı 5+6 günlük hamileyim çok şükür :)
Mogamiii hepinizi cok ozledim inan Allahin izniyle saglikli bi bebege hamile kalip araniza katilmak icin can atiyorum. Takip edicem canim akintiyi ovulasyon testiylede teyit ederim. Yeniden dogmus gibi baslamak istedim denemelere ilk deneme olumsuz.Canım benim ben seni takip ediyorum hep aklımdasın inşallah miniğine yakın zamanda kavuşursun ne güzel değerlerde düzelmiş sana tavsiyem yum akıntını takip et o uzayan akıntıyı görünce ilişki olsun
Bin şükür canim insallah inaniyorum her adetle 1 adım daha yaklasiyorum bebegime diyorum.Evet canım zamanı bu zamanmış herşeyin bir zamanı var derlerya.Şükürler olsun rabbime hiçbir tedaviye ihtiyaç koymadan verdi çok şükür.Allahım sanada ikiz nasibetsin inşaallah
Deneme mi ayy mogişim kaza kurşunu desek
Keseniz göründü demi kuzum bende bugüm gittim dr a kesecimizi gördük 5+4Amin canım benim çok teşekkür ederim 5+6 günlüğüz
14 ayimizi doldurcaz canm 9unda :)Ayyy hiç öle deme benim kızda çok yaramaz ve bana düşkün sürekli dibimde bende napcam bilmiyorum ama Allahım bir kolaylık verir bence sende düşün canım kaç aylık oldu senin yaramaz
CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Hanfendi-------------> Musab
Meleğim --------------> Mehmet Akif
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali
BEKLENEN MELEKLER
Cnntrm ----------------> Kız---------- Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Erkek------- Görkem
Hyb77 ------------------>???
Keseniz göründü demi kuzum bende bugüm gittim dr a kesecimizi gördük 5+4
6 haftalıksın yani hatun kalp atışı görülmüştür.6+1günlükken randevum vardı kalp atışı görüldü bende.Burda ilk zamanlar dinletmiyolar bebege ısı veriyor diye zararlı demişti doktorum.Kızlar kan da değerim 10000 çıktı 5+6 günlük hamileyim çok şükür :)
Denemeleri saymadım canım doğumdan sonra korunmadım zaten 2 aydan fazla süre filan birliktelik olmadı sonrasındada çok seyrek başladı.2. deneme diyebiliriz.
Evet canım fotodaki oğluşum evet neler atlattık nelere üzüldük nelere sevindik bu topikte.Hiçbir sebeb yokken niye olmuyo diye çok üzüldüm ya hiç olmazsa ben evlat kokusu tatmadan yaşlanıp gidecegim diye çok üzüldüğüm dönemler oldu taaki böbrek taşı sıkıntım başkayana kadar.O böbrek ağrısı geçirdiğim operasyon bana bebek konusunu unutturdu.ardından 1 buçuk ay stentle yaşarken yeni ameliyat günüm geldi bu defa taşı aldılar ve birkaç gün günüm geçti ilalardan narkozdan falan derken meger hamileymişim.Düşükle sonuçlandı ama şunuda öğretti bana eger kafamdan atarsam hamile kalıyormuşum ondan 1 regli dönemi geçtikten sonra Oğluma hamile kaldım zaten hiç gün yumurtlama hesabı falan yapmadım onda ama birliktelik günlerini takvime not aldım sadece.Bundada hiç hesap kitap yapmadım ayda bir iki defa birliktelik olduysa oldu onlarında gününü tutmadım buda sürpriz oldu.Kafandan nezaman atarsan ozaman olur derlerdi gerçekten öyleymişinsallah bikac ayla yetisirim sana canım yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali umutluyum. sanafmda cok sevindim bebek hasretiyle cok yandık 2.3.leri nasip etsin herkese Allah kolayligini verir
Vesilem bu tedavidir insallahhyb77 fotograftaki oglun sanirim maasallah. zaman herseyin ilacı 1.5 yıl once gözlerin yaşlıyken simdi hem kucagin dolu hem göbişin dolu cok şükür
Olacak kuzum Sende bu inanç azim varken güzel haberler alıcaz inşallah takipteyim seniMogamiii hepinizi cok ozledim inan Allahin izniyle saglikli bi bebege hamile kalip araniza katilmak icin can atiyorum. Takip edicem canim akintiyi ovulasyon testiylede teyit ederim. Yeniden dogmus gibi baslamak istedim denemelere ilk deneme olumsuz.