Beraber Anne Olma Yolunda

arkadaşlar merhaba. sezeryan sonrası doğumdan sonra doktor odaya gelip vajinal muayene yapıyor mu ? Birde ben gebelik takvimimi ekleyemedim
Bende yapılmadı canım... takvimi hatırladığım kadarıyla hesabına giriyorsun orda bebeğin doğacağı tahmini tarih var oraya yazınca çıkıyo

Evet canım zamanı bu zamanmış herşeyin bir zamanı var derlerya.Şükürler olsun rabbime hiçbir tedaviye ihtiyaç koymadan verdi çok şükür.Allahım sanada ikiz nasibetsin inşaallah

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER

Hanfendi-------------> Musab
Meleğim --------------> Mehmet Akif
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali

BEKLENEN MELEKLER

Cnntrm ----------------> Kız ---------- Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Erkek ------- Görkem
Hyb77 ------------------>???

Mogamiii hepinizi cok ozledim inan Allahin izniyle saglikli bi bebege hamile kalip araniza katilmak icin can atiyorum. Takip edicem canim akintiyi ovulasyon testiylede teyit ederim. Yeniden dogmus gibi baslamak istedim denemelere ilk deneme olumsuz.

Evet canım zamanı bu zamanmış herşeyin bir zamanı var derlerya.Şükürler olsun rabbime hiçbir tedaviye ihtiyaç koymadan verdi çok şükür.Allahım sanada ikiz nasibetsin inşaallah
Bin şükür canim insallah inaniyorum her adetle 1 adım daha yaklasiyorum bebegime diyorum.

Oyy kızçemin adını listede görünce sevindirik oldum :))) Eline sağlık mogişim

Keseniz göründü demi kuzum bende bugüm gittim dr a kesecimizi gördük 5+4

Oh maşallah canım kalp atışını da duyarsınız yakında inşallah:))

Kızlar kan da değerim 10000 çıktı 5+6 günlük hamileyim çok şükür :)
6 haftalıksın yani hatun kalp atışı görülmüştür.6+1günlükken randevum vardı kalp atışı görüldü bende.Burda ilk zamanlar dinletmiyolar bebege ısı veriyor diye zararlı demişti doktorum.

Evet canım fotodaki oğluşum evet neler atlattık nelere üzüldük nelere sevindik bu topikte.Hiçbir sebeb yokken niye olmuyo diye çok üzüldüm ya hiç olmazsa ben evlat kokusu tatmadan yaşlanıp gidecegim diye çok üzüldüğüm dönemler oldu taaki böbrek taşı sıkıntım başkayana kadar.O böbrek ağrısı geçirdiğim operasyon bana bebek konusunu unutturdu.ardından 1 buçuk ay stentle yaşarken yeni ameliyat günüm geldi bu defa taşı aldılar ve birkaç gün günüm geçti ilalardan narkozdan falan derken meger hamileymişim.Düşükle sonuçlandı ama şunuda öğretti bana eger kafamdan atarsam hamile kalıyormuşum ondan 1 regli dönemi geçtikten sonra Oğluma hamile kaldım zaten hiç gün yumurtlama hesabı falan yapmadım onda ama birliktelik günlerini takvime not aldım sadece.Bundada hiç hesap kitap yapmadım ayda bir iki defa birliktelik olduysa oldu onlarında gününü tutmadım buda sürpriz oldu.Kafandan nezaman atarsan ozaman olur derlerdi gerçekten öyleymiş

Mogamiii hepinizi cok ozledim inan Allahin izniyle saglikli bi bebege hamile kalip araniza katilmak icin can atiyorum. Takip edicem canim akintiyi ovulasyon testiylede teyit ederim. Yeniden dogmus gibi baslamak istedim denemelere ilk deneme olumsuz.
Olacak kuzum Sende bu inanç azim varken güzel haberler alıcaz inşallah takipteyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…