Beraber Anne Olma Yolunda

Canım bende 6+1 de kalp görülmemişti şimdi kızı korkutmayalım en güzeli 8.haftada gitmesi

Aynen tam şok yaşadım eşim kan testini göremeden inanmadı sonucu beklerkende evde volta atıyodu imkansız olamaz die die
Güvenli bi korunma seçmediyseniz eşin boşa volta atmış demek ki doğacağı varmış sıpanın annesi yaaa

Kız daha yeni 15 kilo verdim azcik zayıflığını keyfini sureyim kardeş her zaman olur
Bende hamişlik öncesi kiloma kavuşmuştumki süpriz yemiycem bu kez o kadar ya cahilliğime denk gelmiş nisam Şimdi ölçülü beslenme programı yapcam ya

Bende yapılmadı canım... takvimi hatırladığım kadarıyla hesabına giriyorsun orda bebeğin doğacağı tahmini tarih var oraya yazınca çıkıyo
canım arkadaşımın ters dönen rahmini çevirmiş doktor. Bende vajinusmus geçmişi olduğu için duyunca irkildim. herkese yapıyorlar mı diye merak ettim.

Maasallah bebeklerine canim. ben de rahat hissediyorum kendimi olacak elbet Allah nasip edecek diyorum inaniyorum. sanki bebegime kavusmamda sona gelmis gibi hissediyorum ama bilmiyorum hasar duzeldigi icin bu ruh halindeyim sanirim.

canım arkadaşımın ters dönen rahmini çevirmiş doktor. Bende vajinusmus geçmişi olduğu için duyunca irkildim. herkese yapıyorlar mı diye merak ettim.
İlk defa duydum... standart bir prosedür değil ama çünkü bi dolu sezeryanlı tanıyorum hiç böyle bişey olmadı korkma sen o arkadaşına has bi durum olmuştur muhtemelen

Canım bende 6+1 de kalp görülmemişti şimdi kızı korkutmayalım en güzeli 8.haftada gitmesi
Kalp sesinden bahsetmiyorum kalp atışı ultrasonra göründü yani kalp hareket ediyo her atışta ya o.Türkiyede karından bakılıyosa o farkeder burda alttan bakılıyo o yüzden görüntülüme daha net oluyo.Yoksa sallamıyorum yani kafamdan neden korkutayımki kişi ve şartlar farklı herkeste aynı hafta görülcek diye bişey yokki.

Merhaba hanımlar benimde 21 aylık oğlum var (tüp bebek) yeni sütten kestim ikinci çocuğa hazırlanıyorum hazırda 3 embriyomuz var bu süreci sizinle geçirmek istiyorum benide aranıza alırmısınıııız:))))

Sallıyorsun demedim zaten. Hamilelikte insan fazla endişeli olduğundan yanlış anlaşılmasın diye söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…