Beraber Anne Olma Yolunda

Bak o yaranın tedavi edilmesi iyi olmuş Allah muhafaza hamile kalsaydın sıkıntı yaratabilirdi... Hormon testlerini de yaptır canım adetin 3. günü yapılıyor... Birde eşin sperm testi yaptırsın bunlarda da sorun yoksa iş sadece beklemeye kalıyor... Ayrıca ovulasyon testi kullanabilirsin yumurtlama günlerini öğrenmek için birde Ateş ölçme olayı var...ama sen önce herşey yolunda mı onu netleştir
Kızlar hamişşimm

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
:KK200:
Mgul ------------------> Mehmet Çınar :nazar::emir_bebek:
Susslich --------------> Berrak :nazar::emir_bebek:
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem :nazar::emir_bebek:
Hyb77 -----------------> Beşir :nazar::emir_bebek:
Nerisbebek ----------> Yiğit İsa :nazar::emir_bebek:

Gullbike --------------> ????? :nazar: :emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????

Kanatsız kuş ---------> ????? :nazar:
Cnntrm ----------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nilgunuk --------------> Erkek :nazar: ------- Görkem
maşallah bayanlar allah sağ salim kucağınıza alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepinize :)
mogişim nasılsın nasıl gidiyor bebek büyütme işleri kocaman olmuştur mete @KAYGILI canım sen nasılsın bebek nasıl @betiboop seni de unutmadım :) iyisinizdir umarım bebişinle :) ve diğer tüm arkadaşlar SirriEyvan SirriEyvan :) ayseygt1453 ayseygt1453 off gruptan bayağı uzaklaşmışım aslında hiç birinizi unutmadım isim hatırlayamıyorum sadece ....öpüyorum hepinizi hayırlı ramazanlar

maşallah bayanlar allah sağ salim kucağınıza alıp sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hepinize :)
mogişim nasılsın nasıl gidiyor bebek büyütme işleri kocaman olmuştur mete @KAYGILI canım sen nasılsın bebek nasıl @betiboop seni de unutmadım :) iyisinizdir umarım bebişinle :) ve diğer tüm arkadaşlar SirriEyvan SirriEyvan :) ayseygt1453 ayseygt1453 off gruptan bayağı uzaklaşmışım aslında hiç birinizi unutmadım isim hatırlayamıyorum sadece ....öpüyorum hepinizi hayırlı ramazanlar
Kııııız whatsappa gelsene hepimiz oradayız nerdeyse...Mete 5,5 aylık oldu çok şükür büyüdü işte :anne: sen nasılsın kuzum

Adıyla büyüsün kuzu çok güzel...hatun bak biz whatsappta grup kurduk gelmek istersen yaz bana numaranı
sagol tatlim hanfendi de soyledi de paketim cok az hemen bitiyo o yuzden katilamiyorum whatsapa burdan arada bakarim opuyorum hepinizi de mete pasami da optum

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Mgul ------------------> Mehmet Çınar :nazar::emir_bebek:
Susslich --------------> Berrak :nazar::emir_bebek:
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem :nazar::emir_bebek:
Hyb77 -----------------> Beşir :nazar::emir_bebek:
Nerisbebek ----------> Yiğit İsa :nazar::emir_bebek:
Gullbike --------------> ????? :nazar: :emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- Mehmet Akif
Kanatsız kuş ---------> ????? :nazar:
Cnntrm ----------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nilgunuk --------------> Erkek ? :nazar: ------- Görkem

X