- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
Canim gozun aydin kizin olacakmis ne zaman belli oldu cinsiyeti :))
Geçen hafta çarşamba günü öğrendik canım :) Başta erkek tahmininde bulunduğu için epey bakındı dr pipi göreyim diye ama yok :)))
Oyyy seni kandırıkçı fıstık seni gözün aydın kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Haklısın Can'ım biraz ihmal ediyoruz burayı daha sık bakarım artık... Mete 5 aylık oldu çok şükür herşey yolunda... Senden isim bekliyorum şimdi
Amin canım inşallah :))
Maşallah ya zaman ne çabuk geçiyor 5 aylık olmuş bile paşam diş falan yok dimi daha? İsim konusuna şimdilik girmiyoruz canım geçen konuşalım dedim eşime annesinin ismini söyledi. Bu konuyu kaç kez konuştuk dünyada isim mi kalmadı milyonlarca isim var dedim. Sonra kapandı konu bakalım. Önce benim ciddi bir ön araştırma yapmam lazım liste çıkartıp içinden seceriz sonra. Oglaninki gibi bir öz Türkçe bir de dini isim düşünüyorum inşallah gönlüme göre bulabilirim. Gökçe Gökçin Gökçen kafamı karıştıran isimlerden ama anlamları biraz zayıf sanki. Bir tarihçi olarak fikirlerine açığım şöyle Türk tarihinden güçlü bir isim bulursam süper olur