Beraber Anne Olma Yolunda

Canim gozun aydin kizin olacakmis ne zaman belli oldu cinsiyeti :))

Geçen hafta çarşamba günü öğrendik canım :) Başta erkek tahmininde bulunduğu için epey bakındı dr pipi göreyim diye ama yok :)))

Oyyy seni kandırıkçı fıstık seni gözün aydın kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Haklısın Can'ım biraz ihmal ediyoruz burayı daha sık bakarım artık... Mete 5 aylık oldu çok şükür herşey yolunda... Senden isim bekliyorum şimdi

Amin canım inşallah :))
Maşallah ya zaman ne çabuk geçiyor 5 aylık olmuş bile paşam diş falan yok dimi daha? İsim konusuna şimdilik girmiyoruz canım geçen konuşalım dedim eşime annesinin ismini söyledi. Bu konuyu kaç kez konuştuk dünyada isim mi kalmadı milyonlarca isim var dedim. Sonra kapandı konu bakalım. Önce benim ciddi bir ön araştırma yapmam lazım liste çıkartıp içinden seceriz sonra. Oglaninki gibi bir öz Türkçe bir de dini isim düşünüyorum inşallah gönlüme göre bulabilirim. Gökçe Gökçin Gökçen kafamı karıştıran isimlerden ama anlamları biraz zayıf sanki. Bir tarihçi olarak fikirlerine açığım şöyle Türk tarihinden güçlü bir isim bulursam süper olur :KK66:

Geçmiş olsun canım. İlk kez duydum bunu da. Allah dermansiz dert vermesin. İkiniz de iyisiniz çok şükür. Önemli olan da bu.
Evet cnm bizimde hiç aklımıza gelmezdi böyle sıkıntılar yaşıycam ama allaha şükürler olsun atlattım sayılır.

Geçen hafta çarşamba günü öğrendik canım :) Başta erkek tahmininde bulunduğu için epey bakındı dr pipi göreyim diye ama yok :)))

Amin canım inşallah :))
Maşallah ya zaman ne çabuk geçiyor 5 aylık olmuş bile paşam diş falan yok dimi daha? İsim konusuna şimdilik girmiyoruz canım geçen konuşalım dedim eşime annesinin ismini söyledi. Bu konuyu kaç kez konuştuk dünyada isim mi kalmadı milyonlarca isim var dedim. Sonra kapandı konu bakalım. Önce benim ciddi bir ön araştırma yapmam lazım liste çıkartıp içinden seceriz sonra. Oglaninki gibi bir öz Türkçe bir de dini isim düşünüyorum inşallah gönlüme göre bulabilirim. Gökçe Gökçin Gökçen kafamı karıştıran isimlerden ama anlamları biraz zayıf sanki. Bir tarihçi olarak fikirlerine açığım şöyle Türk tarihinden güçlü bir isim bulursam süper olur :KK66:
Diş kökleri var 2 tane ama daha patlamadı doktorumuz bi kaç ayı bulur dedi bekliyoruz bakalım...büyüdük şaka maka....aman sakınuzak durun ana baba isminden:duduk: gerçi sen iyi söylemişsin hatun :super::super: bende Mete'nin adını bundan 6 yıl önce seçtiğimde özellikle öz Türkçe olsun istemiş öyle karar vermiştim ama kız ismi vallahi bulamıyorum çok düşündüm yok anam yok:işsiz: en son boşver deyip Deniz isminde karar kıldım kızda... Gökçe güzel ama sevdim:super:

Kızlar merhaba çoook uzun Zaman oldu yazmayalı oğlum büyüyor ve çok Zaman'ımı alıyor pek uğrayamadım sayfaya. Oğluş büyüdü 1 temmuz doğumgünümüz ve içten içe bir kardeşi olsun isteğim var. Kendimi tekrar burda buldum Yumurtlama takibiydi kıvamıydı bilgilerimi tekrar tazelemem lazım İnşllh beni tekrar aranıza kabul edersiniz. Bu arada sayfaya sadık kalan ne çok arkadaşım var tanıdık isimleri görünce çok mutlu oldum ve hemen hemen herkes çocuk sahibi olmuş hepsine maşallah diyelim Rabbim analı babalı büyütsün.

Kızlar merhaba çoook uzun Zaman oldu yazmayalı oğlum büyüyor ve çok Zaman'ımı alıyor pek uğrayamadım sayfaya. Oğluş büyüdü 1 temmuz doğumgünümüz ve içten içe bir kardeşi olsun isteğim var. Kendimi tekrar burda buldum Yumurtlama takibiydi kıvamıydı bilgilerimi tekrar tazelemem lazım İnşllh beni tekrar aranıza kabul edersiniz. Bu arada sayfaya sadık kalan ne çok arkadaşım var tanıdık isimleri görünce çok mutlu oldum ve hemen hemen herkes çocuk sahibi olmuş hepsine maşallah diyelim Rabbim analı babalı büyütsün.
Merhaba canim ogluna masallah saglikla büyüsün
Yeni kararin icin de Allahtan hayırlısı olsun insallah gönlüne gore olur :))

Can'ım maaşallah büyütmüşsün sıpayı bak biz whatsappta grup kurduk gel sende orda daha sıcak bi ortamımız oldu beti Blummm wuslt friendly elisa falan yani eskiler de orda...yeni bebişini el birliğiyle getiririz evellallah:halay:

Diş kökleri var 2 tane ama daha patlamadı doktorumuz bi kaç ayı bulur dedi bekliyoruz bakalım...büyüdük şaka maka....aman sakınuzak durun ana baba isminden:duduk: gerçi sen iyi söylemişsin hatun :super::super: bende Mete'nin adını bundan 6 yıl önce seçtiğimde özellikle öz Türkçe olsun istemiş öyle karar vermiştim ama kız ismi vallahi bulamıyorum çok düşündüm yok anam yok:işsiz: en son boşver deyip Deniz isminde karar kıldım kızda... Gökçe güzel ama sevdim:super:

Dişler ne kadar gecikse o kadar iyi emzirirken :)) Öz Türkçe kız ismi bulmak gerçekten zor erkek isimleri daha fazla. Bulurum inşallah gönlüme göre daha vaktimiz bol nasıl olsa :)

Dişler ne kadar gecikse o kadar iyi emzirirken :)) Öz Türkçe kız ismi bulmak gerçekten zor erkek isimleri daha fazla. Bulurum inşallah gönlüme göre daha vaktimiz bol nasıl olsa :)
Bende düşünüyorum diş çıktığında önlem ve tek aklıma gelen silikon uç... Bakalım... Bekliyorum bak isim son haftalara bırakma hatun

Can'ım maaşallah büyütmüşsün sıpayı bak biz whatsappta grup kurduk gel sende orda daha sıcak bi ortamımız oldu beti Blummm wuslt friendly elisa falan yani eskiler de orda...yeni bebişini el birliğiyle getiririz evellallah:halay:

Ya kopmamışsınız ne güzel benide eklermisin özelden yazıyorum tel

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Mgul ------------------> Mehmet Çınar :nazar::emir_bebek:
Susslich --------------> Berrak :nazar::emir_bebek:
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem :nazar::emir_bebek:
Hyb77 -----------------> Beşir :nazar::emir_bebek:
Nerisbebek ----------> Yiğit İsa :nazar::emir_bebek:
Gullbike --------------> ????? :nazar: :emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????

Kanatsız kuş ---------> ????? :nazar:
Cnntrm ----------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nilgunuk --------------> ????? :nazar:

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
:KK200:
Mgul ------------------> Mehmet Çınar :nazar::emir_bebek:
Susslich --------------> Berrak :nazar::emir_bebek:
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem :nazar::emir_bebek:
Hyb77 -----------------> Beşir :nazar::emir_bebek:
Nerisbebek ----------> Yiğit İsa :nazar::emir_bebek:

Gullbike --------------> ????? :nazar: :emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Kanatsız kuş ---------> ????? :nazar:
Cnntrm ----------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nilgunuk --------------> Erkek :nazar: ------- Görkem

nilgunuk nilgunuk maşallah cinsiyet belli olmuş isim bile belli olmuş:)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

X