Beraber Anne Olma Yolunda

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
:KK200:
Susslich --------------> Berrak :nazar::emir_bebek:
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem :nazar::emir_bebek:
Hyb77 -----------------> Beşir :nazar::emir_bebek:
Nerisbebek ----------> Yiğit İsa :nazar::emir_bebek:
Gullbike --------------> Kerem :nazar: :emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- Mehmet Akif
Kanatsız kuş ---------> Erkek :nazar: ------ Abbas Ali
Cnntrm ----------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nilgunuk --------------> Erkek :nazar: ------- Görkem

merhaba kızlar bugün eşimle farklı bi doktor a gittik eşimin spermiogram sonuçları eskisine rağmen gayet iyi çıktı doktor sorun yok dedi ultrasonda ve elle muayenede varikosel falanda bulunamadı gayet iyi dedi doktor yalnız kan testinde lh ve fsh hormonu azıcık düşük çıktı bunun için endokronoloji bölümüne gidin dedi belki o sebep oluyordur da bu bölüme sıra bulmak çok zor ya temmuz listesi dolmuş muş ağustos da henüz başlamamış mış ya neden bizim işler hep ağır ağır gidiyor of ya

merhaba kızlar bugün eşimle farklı bi doktor a gittik eşimin spermiogram sonuçları eskisine rağmen gayet iyi çıktı doktor sorun yok dedi ultrasonda ve elle muayenede varikosel falanda bulunamadı gayet iyi dedi doktor yalnız kan testinde lh ve fsh hormonu azıcık düşük çıktı bunun için endokronoloji bölümüne gidin dedi belki o sebep oluyordur da bu bölüme sıra bulmak çok zor ya temmuz listesi dolmuş muş ağustos da henüz başlamamış mış ya neden bizim işler hep ağır ağır gidiyor of ya
Merhaba canim gayet guzel gelismeler olmus sizin icin.. insallah randevuyu en kisa zamanda alırsınız vardir elbet rabbimin bir bildigi.. hayirlisi olsun
Bu arada biz whatsapp gruptayiz katilmak istersen mogamiye ozelden numarani at eklesin :)

Merhaba canim gayet guzel gelismeler olmus sizin icin.. insallah randevuyu en kisa zamanda alırsınız vardir elbet rabbimin bir bildigi.. hayirlisi olsun
Bu arada biz whatsapp gruptayiz katilmak istersen mogamiye ozelden numarani at eklesin :)
sağol canım inşallah yazıcam şimdi numarayı mogami ye :)

kızlarrr merhaba çok uzun zaman oldu yazmayalı.işten bebekten fırsat gerçeken olmuyor.ya benim bir derdim var hatunlar.sat 12 temmuz dün idrar testi yaptım silik çıktı.kan verdim . yani negatif.kan daha doğru sonuç verir ama testte bozuk gibi değildi.karman çormanım ne yapacam bilmiyorum.Rabbimin gücüne gitmesin hiç hazır değiliz.Allahım isteyenlere tez vakitte nasip etsin ama bizim için çok erken :KK43:

kızlarrr merhaba çok uzun zaman oldu yazmayalı.işten bebekten fırsat gerçeken olmuyor.ya benim bir derdim var hatunlar.sat 12 temmuz dün idrar testi yaptım silik çıktı.kan verdim . yani negatif.kan daha doğru sonuç verir ama testte bozuk gibi değildi.karman çormanım ne yapacam bilmiyorum.Rabbimin gücüne gitmesin hiç hazır değiliz.Allahım isteyenlere tez vakitte nasip etsin ama bizim için çok erken :KK43:

Kan sonucu kaç ki? Bazı hastaneler 100un altına negatif diyor. Bir de regline daha varmış. Yani hamileysen de değer düşüktür şu anda. Umarım yoktur bir şey...

Selam kizlar 1 bos 1 kimyasal gecirdim kese annesiyim kesemin icinin dolmasi umuduyla yeniden foruma katildim..hepimiz icin hayirlisi olsun insallah ..

Selam kızlar beni tanırsın mutlaka , bir ara baya yazismistik listemiz vardı ben hamile kalamayanlardanim,, maşallah hemen hemen herkes burada hamişş oldu bende hala bebek yok geçen yıl hidroselpenk cikmisti hamile olmama engel görmedim doktora peşini birskmisdim sonrasında son bir doktora gideyim dedim Zeytinburnunda Süleymaniye hastanesine tüp bebek dokdoruna yönlendirdiler durumumu anlattım ve amaliyat önerdi salı günü oldum amaliyatimi sol tüpü rahimden ayırdılar bağladılar ve rahimi temizlediler sağ taraf açık olursa bu şekilde bebeğim gelecek hayırlısı allah dan inşallah bende hamile haberiyle gelirim buraya laparoskopik amaliyat oldum iki yerden delik oldu raporluyum evdeyim bundan sonra sağ taraf için çalışma yapmam gerekiyor tembellik vardı neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var ...
Hepiniz adina çok sevindim maşallah suphanallah bebisler büyüdü rabbim tekrar tekrar nasip etsin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlı geceler

X