- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
Adıyla yaşasın miniğin çok güzelmiş ismi benim iki dayımın adıI
Isimde Abbas Ali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adıyla yaşasın miniğin çok güzelmiş ismi benim iki dayımın adıI
Isimde Abbas Ali
Canim iyi olmana sevindim minik prensini sevsinler adi guzelmis canimI
Isimde Abbas Ali
Merhaba canim gayet guzel gelismeler olmus sizin icin.. insallah randevuyu en kisa zamanda alırsınız vardir elbet rabbimin bir bildigi.. hayirlisi olsunmerhaba kızlar bugün eşimle farklı bi doktor a gittik eşimin spermiogram sonuçları eskisine rağmen gayet iyi çıktı doktor sorun yok dedi ultrasonda ve elle muayenede varikosel falanda bulunamadı gayet iyi dedi doktor yalnız kan testinde lh ve fsh hormonu azıcık düşük çıktı bunun için endokronoloji bölümüne gidin dedi belki o sebep oluyordur da bu bölüme sıra bulmak çok zor ya temmuz listesi dolmuş muş ağustos da henüz başlamamış mış ya neden bizim işler hep ağır ağır gidiyor of ya
sağol canım inşallah yazıcam şimdi numarayı mogami ye :)Merhaba canim gayet guzel gelismeler olmus sizin icin.. insallah randevuyu en kisa zamanda alırsınız vardir elbet rabbimin bir bildigi.. hayirlisi olsun
Bu arada biz whatsapp gruptayiz katilmak istersen mogamiye ozelden numarani at eklesin :)
Amin tewekkur ederim canim ne guzel dayilarinin ismiymiw.Adıyla yaşasın miniğin çok güzelmiş ismi benim iki dayımın adı
Cok sendim iyi olmaniza hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllahAmin tewekkur ederim canim ne guzel dayilarinin ismiymiw.
kızlarrr merhaba çok uzun zaman oldu yazmayalı.işten bebekten fırsat gerçeken olmuyor.ya benim bir derdim var hatunlar.sat 12 temmuz dün idrar testi yaptım silik çıktı.kan verdim . yani negatif.kan daha doğru sonuç verir ama testte bozuk gibi değildi.karman çormanım ne yapacam bilmiyorum.Rabbimin gücüne gitmesin hiç hazır değiliz.Allahım isteyenlere tez vakitte nasip etsin ama bizim için çok erken
Canim kan 0.2 ciktiKan sonucu kaç ki? Bazı hastaneler 100un altına negatif diyor. Bir de regline daha varmış. Yani hamileysen de değer düşüktür şu anda. Umarım yoktur bir şey...
Canim kan 0.2 cikti
Selam canim nedir son durum?Canim kan 0.2 cikti
canım tekrardan idrar testi yaptım negatif çıktı ama benim içimde hala bir şüphe var.bir kaç gün geçsin tekrar yapacam testSelam canim nedir son durum?
Hayirlisi olsun bize de haber vercanım tekrardan idrar testi yaptım negatif çıktı ama benim içimde hala bir şüphe var.bir kaç gün geçsin tekrar yapacam test
İnşallah o keseden güzel bi yavru çıkarSelam kizlar 1 bos 1 kimyasal gecirdim kese annesiyim kesemin icinin dolmasi umuduyla yeniden foruma katildim..hepimiz icin hayirlisi olsun insallah ..
Kız var mı bi gelişmecanım tekrardan idrar testi yaptım negatif çıktı ama benim içimde hala bir şüphe var.bir kaç gün geçsin tekrar yapacam test