Beraber Anne Olma Yolunda

Slm kızlar ben 30 mayısta normal doğum yaptım.Biraz bel ve bacakta sorun oldu 1 hafta hastanede yattık oğlumda hafif sarılık görüldü çok şükür iyiyiz evimizdeyiz
Merhaba canim hayirli olsun bebegin saglikla huzur icinde büyüt insallah :)

Haklisin canim zaten gunde 1.5 mm buyudugunu dusunursek 2 3 gunde gec dollenmeyse normal oluyo sanirim. Allah buyuk kotu dusunmiycem
Canım ya Nasıl çok mutlu oldum okuyunca inşaallah herşey çok güzel olacak bugünler biraz zor geçiyor, kese konusunda bende seninle aynı şeyi yaşadım doktor gününe göre biraz küçük demişti ama sonra Allah öyle bir yardım etti kızımın gelişimi hep 1 hafta 10 gün önden gitti bak şimdi yaşına girecek kızım inşaallah Allah ona ömür verdiyse büyüyecek sapasağlam kucağına alacaksın :anneadayı::KK200::KK49:

Canım ya Nasıl çok mutlu oldum okuyunca inşaallah herşey çok güzel olacak bugünler biraz zor geçiyor, kese konusunda bende seninle aynı şeyi yaşadım doktor gününe göre biraz küçük demişti ama sonra Allah öyle bir yardım etti kızımın gelişimi hep 1 hafta 10 gün önden gitti bak şimdi yaşına girecek kızım inşaallah Allah ona ömür verdiyse büyüyecek sapasağlam kucağına alacaksın :anneadayı::KK200::KK49:
Amin canim insallah bende o günleri görürüm. Kızınada maaşallah canım Allah uzun ömürler versin. Insallah her sey yokunda gider stres yapmamaya calisiyorum.

İyi kuzum çok şükür 5 aylık oldu büyüttük...sen nasılsın fıstık nasıl
Oh maşallah zor Zaman'lar geçmiş artık tam sevilmelik kıvamda Büşram iyi yaşına geldi artık, peşinde koşuyorum sürekli yürüyor hep dikkatli olmak zorundayım şu sıra biraz zor o yüzden

Amin canim insallah bende o günleri görürüm. Kızınada maaşallah canım Allah uzun ömürler versin. Insallah her sey yokunda gider stres yapmamaya calisiyorum.
Amin arkadaşım, ilk günlerde yaptığın sıkıntılarda hep burdaki arkadaşlar destek oldu bana en iyi gelen buydu inşaallah senin de öyle olacak

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Mgul ------------------> Mehmet Çınar :nazar::emir_bebek:
Susslich --------------> Berrak :nazar::emir_bebek:
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem :nazar::emir_bebek:
Hyb77 -----------------> Beşir :nazar::emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????

Kanatsız kuş ---------> ????? :nazar:
Cnntrm ----------------> Erkek ? :nazar:
Nilgunuk --------------> ????? :nazar:

Mogami Mogami canım benim bebis kız :) Burayı da çok ihmal etmeyin yahu arada yazın merak ediyorum siz nasılsınız bebisler nasıl???

Oyy maşallah size hayırlısıyla kurtulmuşsunuz ne güzel :)) Bel ve bacakta ne sorun oldu ki?
Sağol cnm.belde zaten disk arası daralma vardı normal doğum da da haliyle zorlandı.İlk suyun geldi evde ve sol bacak kasıktan agrımaya başladı ve gitgide şiddeti arttı suni sancıda etkiledi galiba biraz.Doğumdan sonra 2 gün yataktan kıpırdayamadım ama artık iyiyim

Sağol cnm.belde zaten disk arası daralma vardı normal doğum da da haliyle zorlandı.İlk suyun geldi evde ve sol bacak kasıktan agrımaya başladı ve gitgide şiddeti arttı suni sancıda etkiledi galiba biraz.Doğumdan sonra 2 gün yataktan kıpırdayamadım ama artık iyiyim

Geçmiş olsun canım. İlk kez duydum bunu da. Allah dermansiz dert vermesin. İkiniz de iyisiniz çok şükür. Önemli olan da bu.

Geçmiş olsun canım. İlk kez duydum bunu da. Allah dermansiz dert vermesin. İkiniz de iyisiniz çok şükür. Önemli olan da bu.
Canim gozun aydin kizin olacakmis ne zaman belli oldu cinsiyeti :))

Mogami Mogami canım benim bebis kız :) Burayı da çok ihmal etmeyin yahu arada yazın merak ediyorum siz nasılsınız bebisler nasıl???
Oyyy seni kandırıkçı fıstık seni gözün aydın kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Haklısın Can'ım biraz ihmal ediyoruz burayı daha sık bakarım artık... Mete 5 aylık oldu çok şükür herşey yolunda... Senden isim bekliyorum şimdi

Oh maşallah zor Zaman'lar geçmiş artık tam sevilmelik kıvamda Büşram iyi yaşına geldi artık, peşinde koşuyorum sürekli yürüyor hep dikkatli olmak zorundayım şu sıra biraz zor o yüzden
Can'ım bak biz grup kurduk whatsappta katılmak istersen yaz bana numaranı...Büşra Prenses koca kız olmuş maaşallah...dikkatli olma zamanı evet

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
:KK200:
Mgul ------------------> Mehmet Çınar :nazar::emir_bebek:
Susslich --------------> Berrak :nazar::emir_bebek:
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem :nazar::emir_bebek:
Hyb77 -----------------> Beşir :nazar::emir_bebek:

Nerisbebek ----------> Yiğit İsa :nazar::emir_bebek:
BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????

Kanatsız kuş ---------> ????? :nazar:
Cnntrm ----------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nilgunuk --------------> ????? :nazar:

X