Beraber Anne Olma Yolunda

Gel gel bekliyoruz :))
Umarim hepsi ise yarar insan herseye katlanıyor bende doguma kadar vurulucam igneyi gunde 1 defa baslarda çok gözümde büyüttüm ama artık alıştım: ))
3 gundur bende alistim yeterki saglikli olsunlarda.

Kese boyu 3 mm cok kucuk degilmi. Internette arastirdim benim haftamda hep daha buyuk yazmislar. Cumartesi bu dr keseyi gorememisti.

Son düzenleme:
Canim kese gozuktu Allaha sukur 3mm dedi dr. 5+3 bugun. Canim yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum. Rabbim devamini nasips etsin insallah. Banada her isteyene.

Maşallah canım gözün aydın. Kese boyutu bence de gayet iyi. Her şey yolunda gidecek Allahın izniyle :))

Canim kese gozuktu Allaha sukur 3mm dedi dr. 5+3 bugun. Canim yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum. Rabbim devamini nasips etsin insallah. Banada her isteyene.
Sen beni hatirlamazsin ama ben seni hatirlarim arada girip ismine okuyorum ne yaptin diye
Tebrik ederim canim inanki cok sevindim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insAllah bu sefer iyi olacak hic kotu dusunme bak kesede gozukmus bebeginide strese sokma saglikla kucagina alirsin insAllah.

Sen beni hatirlamazsin ama ben seni hatirlarim arada girip ismine okuyorum ne yaptin diye
Tebrik ederim canim inanki cok sevindim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insAllah bu sefer iyi olacak hic kotu dusunme bak kesede gozukmus bebeginide strese sokma saglikla kucagina alirsin insAllah.
Amin canım cok tesekkur ederim. Ben de seni hatirliyorum uzun yillardan beri bebek istiyordun nick in baskaydi.. takvimini gordum cok sevindim gozunaydin saglikla kavuş insallah yavruna. Rabbim banada her isteyene o günleri göstersin insallah. Amin.

Amin canım cok tesekkur ederim. Ben de seni hatirliyorum uzun yillardan beri bebek istiyordun nick in baskaydi.. takvimini gordum cok sevindim gozunaydin saglikla kavuş insallah yavruna. Rabbim banada her isteyene o günleri göstersin insallah. Amin.
Evet canim aklinda kalmisim.
Cok tesekkur ederim amin herkes bebegine saglikli sekilde kavussun insAllah.

Merhaba arkadaslar oncelikle hepinizi cok ozledim. En son aralikta yazmistim size hamile kaldigimda. Ve ne yazıkkı ocak ayinda bos gebelik teshisiyle 3.kaybimi yasadim.

Sat 29 nisan. Bu ay klomen kullandim.

31 may 648
2 haz 991
4 haz yani dün 1398 (5+1)
Progesteron her tahlilde <40 çıktı

Dün 2 dr a gittim biri rahim kalinlasmasi iyi keseyi rahimde gordum dedi diger dr rahim kalinlasmasi iyi kese yok ama rahimde kan alani var kesenin yerlesegi yer muhtemelen dedi. Keseyi gören dr persembe gunune diger dr yarin ultrason kontrolune cagirdi.

3 kayiptan sonra tum testler yapildi hepsi temiz. Bu gebeligimde gunde 2 karindan hibor 3500 kan sulandirici igneye basladim dün.

Bhcg artislarim az. Sizce Allah korusun 4. bebeğimide kaybedecek miyim?
Canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Mgul ------------------> Mehmet Çınar :nazar::emir_bebek:
Susslich --------------> Berrak :nazar::emir_bebek:
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem :nazar::emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????

Kanatsız kuş ---------> ????? :nazar:
Cnntrm ----------------> Erkek ? :nazar:
Nilgunuk --------------> ????? :nazar:
Slm kızlar ben 30 mayısta normal doğum yaptım.Biraz bel ve bacakta sorun oldu 1 hafta hastanede yattık oğlumda hafif sarılık görüldü çok şükür iyiyiz evimizdeyiz

Slm kızlar ben 30 mayısta normal doğum yaptım.Biraz bel ve bacakta sorun oldu 1 hafta hastanede yattık oğlumda hafif sarılık görüldü çok şükür iyiyiz evimizdeyiz

Oyy maşallah size hayırlısıyla kurtulmuşsunuz ne güzel :)) Bel ve bacakta ne sorun oldu ki?

Gözün aydın Can'ım çok şükür sıkıntılar geçmiş gitmiş whatsappta grup kurduk katılmak istersen no yaz bana

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Mgul ------------------> Mehmet Çınar :nazar::emir_bebek:
Susslich --------------> Berrak :nazar::emir_bebek:
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem :nazar::emir_bebek:
Hyb77 -----------------> Beşir :nazar::emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????

Kanatsız kuş ---------> ????? :nazar:
Cnntrm ----------------> Erkek ? :nazar:
Nilgunuk --------------> ????? :nazar:

X