Beraber Anne Olma Yolunda

Aynen whatsapp kuruldu topik boşaldı :) Ben de serklajimi oldum salı günü şimdilik yatış modundayim. Çarşamba günü kontrol var umarım her şey yolundadir
Sevindim Can'ım yat dinlen artık sağlama aldın iyice bebişi... Gel gel sende gruba... Orası daha bi samimi oldu

Merhaba arkadaslar oncelikle hepinizi cok ozledim. En son aralikta yazmistim size hamile kaldigimda. Ve ne yazıkkı ocak ayinda bos gebelik teshisiyle 3.kaybimi yasadim.

Sat 29 nisan. Bu ay klomen kullandim.

31 may 648
2 haz 991
4 haz yani dün 1398 (5+1)
Progesteron her tahlilde <40 çıktı

Dün 2 dr a gittim biri rahim kalinlasmasi iyi keseyi rahimde gordum dedi diger dr rahim kalinlasmasi iyi kese yok ama rahimde kan alani var kesenin yerlesegi yer muhtemelen dedi. Keseyi gören dr persembe gunune diger dr yarin ultrason kontrolune cagirdi.

3 kayiptan sonra tum testler yapildi hepsi temiz. Bu gebeligimde gunde 2 karindan hibor 3500 kan sulandirici igneye basladim dün.

Bhcg artislarim az. Sizce Allah korusun 4. bebeğimide kaybedecek miyim?

Bence artışlara çok da takılma canım. Sen yüreğini ferah tut her şey yolunda gitsin inşallah. İçini hiç bulandirma güzel düşün güzel olsun her şey

Bence artışlara çok da takılma canım. Sen yüreğini ferah tut her şey yolunda gitsin inşallah. İçini hiç bulandirma güzel düşün güzel olsun her şey
Amin insallah canım rahat olmaya calisiyorum başarabilirsem..

Seninde hamilelik takvimin var gozunaydin cok sevindim.

Günaydın canım öncelik le gözün aydın çoook sevindim inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur takılma çok hcg artışlarına dualarımız seninle çok sükur o aradaki testlerinde temiz çıkmış sabırla bekleyip görecez bugün doktor kontrolünde yaz mutlaka olurmu dualarımdasn :-*

Merhaba canim Allah razı olsun. Insallah her sey yolunda devam eder. Bu kez saglikla gelir bebegim. Deger artislari az ama icimi karartmiyorm Allah büyük.

Bugün 11.45te randevum. Yazarım tabi canim.

Sen de bebeklernde iyidir insallah. Gebelik olmayinca uzaklassamda hepiniz aklimdasiniz.

Canin merhaba cok sevindim inan ki
Bende ayni sorunlari yasadim kimyasal gebel ardindan bebegimi kaybettim ama 1 sene sonra yeniden hamileyim ve bende günlük igne vuruluyorum.. Şükür keseyi de gördük kalp atışını da duyduk suan 11. haftadayim..
Senin de yolunda gidecek insallah hersey icini ferah tut
Biz whatsappta grup kurduk kızlarla sende gelmek istersen mogamiye numaranı ver özelden ekler o seni gruba memnun oluruz seni de aramizda gorursek :)

Merhaba abla cok sevindim gozunaydin. Allah kucagina saglikla almak nasip etsin. Ben de her seyin iyi olacagina inaniyorum deger artisim az olsada. Tamam yazarim mogamiye. Herkes iyidir insallah.

Can'ım çok sevindim inşallah bu kez yolunda gider herşey dualarım seninle...artış iyi görünüyor... Sil at sen şimdi kafandan olumsuzlukları

Insallah mogamim bu kez saglikli olur devam eder insallah. Artısı umursamamaya calisiyorum. Hepinizi cok ozledim.
Bizde seni özledik bitanem valla devamlı takip ediyordum seni şu son bir haftadır bakmamıştım...sen işini Allah'a bırak hayırlıysa zaten olacak kuzum

Merhaba abla cok sevindim gozunaydin. Allah kucagina saglikla almak nasip etsin. Ben de her seyin iyi olacagina inaniyorum deger artisim az olsada. Tamam yazarim mogamiye. Herkes iyidir insallah.
Insallahhh mubarek gün hersey yolunda gidecek
Bizler iyiyiz hadi senin guzel haberinle daha da iyi olacagiz insallah moralini yüksek tut en azindan artis var azalma yok degerlerinde birde böyle düşün
Gel gel grupta pek guzel oldu daha samimi her an birbirimizden haber alabiliryoruz

Tamam gelicem bende.2 yılı aşkındir burdayim kayip yasayip uzaklassamda aklim sizlerde, herkes cok iyi.

Insallah iyi haberler vericem. 11.45te randevum. Haber edicem size çıkınca.

Canım heyecanla bekliyorum doktordan çıkınca yaz mutlaka

Canim kese gozuktu Allaha sukur 3mm dedi dr. 5+3 bugun. Canim yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum. Rabbim devamini nasips etsin insallah. Banada her isteyene.
Çok şükür Rabbim tamamına erdirsin insallahhhh :)
Bende senin gibiydim önce kese sonra kalp atışı derken şükür bitti o stresli günler suan daha rahatim.. igne tedavisinin cok dogru ve olumlu sonuc verdiğine inanıyorum
Darısı sana güzelim ne zaman çağırdı doktor tekrar?

Amin canım Allah razi olsun. Mogamiye yazdim whtsup a gelicem bende:)

Persembe gidicem tekrardan. Bu kez igne vesilem olur insallah. Kayiplarimda igne olmamistim. Gunde 2 hibor 3500 oluyorum 1 aydan sonra gunde 1 olacak dedi. Pregniofol folik asit, dekart 0.5×2 kullaniyorum. Bu da kortizonmus eger kayiplar bagisiklik sebebiyle oluyosa iyi geliyomus. Bu aksam progestona baslicam bide.

Gel gel bekliyoruz :))
Umarim hepsi ise yarar insan herseye katlanıyor bende doguma kadar vurulucam igneyi gunde 1 defa baslarda çok gözümde büyüttüm ama artık alıştım: ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…