- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
14 haftamda gitdim bebek iyiydi hareket falan ediyordu ama kac gundur aklima takildiHamileligin başında olabiliyor ama daha sonra daha da azalıyor. En azından bende öyle oldu.ilk zamanlar taş gibiydi sonra biraz daha hafifledi.ayrıca herkezin bünyesi farklı. Başkalarına bakıpta kendi canını sıkma bence.benden de öyle sıvı falan gelmedi
Yok yok bence takma.aklın da cok fazla takılıyorsa bi sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle,en azından içini rahatlatmis olursun14 haftamda gitdim bebek iyiydi hareket falan ediyordu ama kac gundur aklima takildi
Aa oyle mi ?hersey bebiş içn o zaman.hayirlisiyla önlem alınsın tabi ki.gerisi allaha kalmış. Bende kendime belli bi rutin oturttum.3 saatte bir sagiyorum.gogsumun ağrısı geçti çok şükür. Ama şimdi o ağrı olan göğsümden diğeri gibi süt gelmiyor. Az az geliyor.bebişim çıkınca yetecek insallah:)
Merhaba Kizlar nasilsiniz?
Size bir sorum var lutfen cevaplarmisiniz.
Ben hamile kaldigimdan beri goguslerim cok fenaydi dokunamiyordum yuzustu yatamiyordum ama suan hicbirsey yok yumusaciklar.Etrafimdaki herkes bende sisti dokunamiyordum soyluyorlar sivi bile geliyormus. Ama bende hicbirsey yok normal.
Sorum su ki sizde nasildi gogusleriniz cevaplarsaniz sevinirim
Cok tesekkur ederim ayni olmamiz icimi rahatlatdi sukurSağdıkça gelir canım merak etme hele bebis çıkıp emmeye başlasın o zaman daha güzel gelir sütün de
Aramızda iki hafta var canım. Benim de dokunulamayacak kadar kötüydü göğüslerim ama şimdi yumuşadılar. Herkesin hamileliği hatta her hamilelik birbirinden farklı. Benim ikinci hamileliğim bu ve inan ilkiyle alakası yok. İçine kurt düşürme her şey yolundadir Allahın izniyle.
Icimi rahatlatdiniz cok tesekkur ederim.Yok yok bence takma.aklın da cok fazla takılıyorsa bi sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle,en azından içini rahatlatmis olursun
Hamileliğimin başından sonuna hiç değişiklik olmadı bende canım... Milletin lafına bakma her hamilelik farklı oluyo... Cinsiyet belli oldu mu pekiMerhaba Kizlar nasilsiniz?
Size bir sorum var lutfen cevaplarmisiniz.
Ben hamile kaldigimdan beri goguslerim cok fenaydi dokunamiyordum yuzustu yatamiyordum ama suan hicbirsey yok yumusaciklar.Etrafimdaki herkes bende sisti dokunamiyordum soyluyorlar sivi bile geliyormus. Ama bende hicbirsey yok normal.
Sorum su ki sizde nasildi gogusleriniz cevaplarsaniz sevinirim
14 hafta gitdigimde donuktu gostermedi bu swfer gosterir her halde 19 da gidicem insAllahHamileliğimin başından sonuna hiç değişiklik olmadı bende canım... Milletin lafına bakma her hamilelik farklı oluyo... Cinsiyet belli oldu mu peki
Cok güzelmiş canim ellerine sağlıkkızlar nasılsınız... topik açtım kızlar. bebişlere babynest diye. sizide beklerim. bebeklere yatak yapıyorum.işte böyle
kızlar nasılsınız... topik açtım kızlar. bebişlere babynest diye. sizide beklerim. bebeklere yatak yapıyorum.işte böyle
canım çok beğendim çok güzelmiş bebeğim olursa bir gün bana da yaparsın :)kızlar nasılsınız... topik açtım kızlar. bebişlere babynest diye. sizide beklerim. bebeklere yatak yapıyorum.işte böyle
Selam canim neden kötü hissettin ki kendini? Minnacık bir bebek katilacak aranizamerhaba kızlar nasılsınız....aslında benim şuan çok mutlu olmam lazım ama değilim galiba kendimi çok kötü bi insanmış gibi hissediyorum....hala olacağımı öğrendim ama sanki mutlu olmadım gibi geliyor bana kendimi çok kötü hissediyorum aslında çok güzel bişi ama ben sevinemedim galiba onlarda bizim kadar olmasada bi süredir çocuk istiyolardı ve güzel haberi aldılar ..darısı başıma :)
Gözün aydın bitanem... Kötü hissetmen doğal birçoğumuz yaşamışızdır bu hissi... Ama herkesin zamanı farklı oluyo işte...sen içini sıkma küçük yiğenine odaklan bak o da uzun yoldan gelmiş Mutlu etsin halayımerhaba kızlar nasılsınız....aslında benim şuan çok mutlu olmam lazım ama değilim galiba kendimi çok kötü bi insanmış gibi hissediyorum....hala olacağımı öğrendim ama sanki mutlu olmadım gibi geliyor bana kendimi çok kötü hissediyorum aslında çok güzel bişi ama ben sevinemedim galiba onlarda bizim kadar olmasada bi süredir çocuk istiyolardı ve güzel haberi aldılar ..darısı başıma :)
inşa ALLAH tatlımcanım çok beğendim çok güzelmiş bebeğim olursa bir gün bana da yaparsın :)
merhaba kızlar nasılsınız....aslında benim şuan çok mutlu olmam lazım ama değilim galiba kendimi çok kötü bi insanmış gibi hissediyorum....hala olacağımı öğrendim ama sanki mutlu olmadım gibi geliyor bana kendimi çok kötü hissediyorum aslında çok güzel bişi ama ben sevinemedim galiba onlarda bizim kadar olmasada bi süredir çocuk istiyolardı ve güzel haberi aldılar ..darısı başıma :)
Kizlarr oğlum hareketlendi zaman çabucak geçiyor geçen hafta sünnet ettirdik şükür atlattik :) 1.5 hafta önce spiral taktırdım dr kontrol etti gayet iyiydi ama bugun Afedersiniz parmakla merak ettim elime bi şeyler geliyo kaymis olabilir mi