Oh maaşallah demir Paşa'ya artık peşinde koşturacağı günler geldi... Geçmiş olsun Can'ım sünnette bitmiş gitmiş bizimde var birkaç aya olur Mete'de ... Spiral işinden hiç anlamam umarım kaymamıştır... Whatsapp grubu kurduk katılmak istersen bana dönKizlarr oğlum hareketlendi zaman çabucak geçiyor geçen hafta sünnet ettirdik şükür atlattik :) 1.5 hafta önce spiral taktırdım dr kontrol etti gayet iyiydi ama bugun Afedersiniz parmakla merak ettim elime bi şeyler geliyo kaymis olabilir mi
Selam canim spiral öyle elinle kontrol ettiginde ulaşabileceğin yakınlıkta olmaz.. Olsa zaten ilişki sırasında eşini rahatsız ederdi.. Kolay kolay kaymaz ama yine de suphelenirsen doktoruna baktır istersen.. Oglusuna da masallah :)Kizlarr oğlum hareketlendi zaman çabucak geçiyor geçen hafta sünnet ettirdik şükür atlattik :) 1.5 hafta önce spiral taktırdım dr kontrol etti gayet iyiydi ama bugun Afedersiniz parmakla merak ettim elime bi şeyler geliyo kaymis olabilir mi
Kızlar slm hayırsız arkadaşınız geldi hatırladınız mıMogami hayırlı olsun canm sağlıkla büyüsün inşallah
Maşallah oğluna :) Damatligini da görürsün inşallah :) Spiral konusunda bilgim yok maalesef eline gelen spiralin ipi olabilir mi ki ?
Selam canim spiral öyle elinle kontrol ettiginde ulaşabileceğin yakınlıkta olmaz.. Olsa zaten ilişki sırasında eşini rahatsız ederdi.. Kolay kolay kaymaz ama yine de suphelenirsen doktoruna baktır istersen.. Oglusuna da masallah :)
Oh maaşallah demir Paşa'ya artık peşinde koşturacağı günler geldi... Geçmiş olsun Can'ım sünnette bitmiş gitmiş bizimde var birkaç aya olur Mete'de ... Spiral işinden hiç anlamam umarım kaymamıştır... Whatsapp grubu kurduk katılmak istersen bana dön
Slm canm iyiyim şükür sen naslsn yok kız benimki 1yaşında geçen hafta tekrar hamile kaldığmı öğrendim.hiç beklemiyordm korunuyordk hayırlısı diyormSelam esra nasilsin canim hatirladim seni bebegin nasil buyudumu benimde 10 aylik kizim var senin ki erkekti sanirim
Hayirli olsun canim masallah buyumus bebisin ben erkek diyr hatirliyordum yanlis hatirlamisim bende iyiyim canimSlm canm iyiyim şükür sen naslsn yok kız benimki 1yaşında geçen hafta tekrar hamile kaldığmı öğrendim.hiç beklemiyordm korunuyordk hayırlısı diyorm
Bence tamamen psikolojik bunyen oni kabul edene kadar biraz sıkıntı yaratabilir..Ben iyiyim tatlım şükür 1 sene sonra yeniden hamile kalabildim sabirla günlerimi geçirmeye çalışıyorum :)Olmamali bencede ablacim ama karın ağrım var az yarın Dr a gideceğimsiz nasilsiniz :)
Selam canim hayirli olsun yeni bebisin :) Ikisi birlikte büyür gider üzülme sakınSlm canm iyiyim şükür sen naslsn yok kız benimki 1yaşında geçen hafta tekrar hamile kaldığmı öğrendim.hiç beklemiyordm korunuyordk hayırlısı diyorm
Hemde ne hayırsızKızlar slm hayırsız arkadaşınız geldi hatırladınız mıMogami hayırlı olsun canm sağlıkla büyüsün inşallah
Eşine söyle bakmasın Can'ım kadınlar arası olduğunu belirt bakmaz yani... Sen bana özelden at numaranı ekliyim canımMogisim sağ ol darısı başınıza inşallah :) whatsapp mi isterim eşim bakar mi acaba sen yine de versen no özlüyorum sizleri
Mogamicim nasılsın. Bebis nasil. Arada bakıyorum artık kimse eskisi gibi yazmıyor buraya. Whatsup grubu kurmussun ordan mi yazisiyorsunuz; )CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Mgul ------------------> Mehmet Çınar
Susslich --------------> Berrak
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem
BEKLENEN MELEKLER
Hyb77 -----------------> Erkek------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek------- Musab
Meleğim --------------> Erkek------- ?????
Kanatsız kuş ---------> ?????
Cnntrm ----------------> Erkek ?
Nilgunuk --------------> ?????
Canım iyiyim Mete de iyi çok şükür evet whatsappta yazışalı beri burayı azcık ihmal ettik ama orası da çok samimi oldu sen niye gelmiyon bakayım gruba...yaz bana numaranı ekliyim seniMogamicim nasılsın. Bebis nasil. Arada bakıyorum artık kimse eskisi gibi yazmıyor buraya. Whatsup grubu kurmussun ordan mi yazisiyorsunuz; )
Canim ben yeni gördüm grup kurdugunuzu atarım mesaj özeldenCanım iyiyim Mete de iyi çok şükür evet whatsappta yazışalı beri burayı azcık ihmal ettik ama orası da çok samimi oldu sen niye gelmiyon bakayım gruba...yaz bana numaranı ekliyim seni
Geçmiş olsun hadi hayirlisi insallahAynen whatsapp kuruldu topik boşaldı :) Ben de serklajimi oldum salı günü şimdilik yatış modundayim. Çarşamba günü kontrol var umarım her şey yolundadir
Geçmiş olsun hadi hayirlisi insallah
Sende gelsene gruba hem oyalanirsin yatarken :)