Beraber Anne Olma Yolunda

Oh maaşallah demir Paşa'ya artık peşinde koşturacağı günler geldi... Geçmiş olsun Can'ım sünnette bitmiş gitmiş bizimde var birkaç aya olur Mete'de ... Spiral işinden hiç anlamam umarım kaymamıştır... Whatsapp grubu kurduk katılmak istersen bana dön

Selam canim spiral öyle elinle kontrol ettiginde ulaşabileceğin yakınlıkta olmaz.. Olsa zaten ilişki sırasında eşini rahatsız ederdi.. Kolay kolay kaymaz ama yine de suphelenirsen doktoruna baktır istersen.. Oglusuna da masallah :)

Olmamali bencede ablacim ama karın ağrım var az yarın Dr a gideceğim siz nasilsiniz :)

Mogisim sağ ol darısı başınıza inşallah :) whatsapp mi isterim eşim bakar mi acaba sen yine de versen no özlüyorum sizleri

Slm canm iyiyim şükür sen naslsn yok kız benimki 1yaşında geçen hafta tekrar hamile kaldığmı öğrendim.hiç beklemiyordm korunuyordk hayırlısı diyorm
Hayirli olsun canim masallah buyumus bebisin ben erkek diyr hatirliyordum yanlis hatirlamisim bende iyiyim canim

Olmamali bencede ablacim ama karın ağrım var az yarın Dr a gideceğim siz nasilsiniz :)
Bence tamamen psikolojik bunyen oni kabul edene kadar biraz sıkıntı yaratabilir..Ben iyiyim tatlım şükür 1 sene sonra yeniden hamile kalabildim sabirla günlerimi geçirmeye çalışıyorum :)

Slm canm iyiyim şükür sen naslsn yok kız benimki 1yaşında geçen hafta tekrar hamile kaldığmı öğrendim.hiç beklemiyordm korunuyordk hayırlısı diyorm
Selam canim hayirli olsun yeni bebisin :) Ikisi birlikte büyür gider üzülme sakın

Kızlar slm hayırsız arkadaşınız geldi hatırladınız mı Mogami hayırlı olsun canm sağlıkla büyüsün inşallah
Hemde ne hayırsız neyse hadi seni ikinci miniğin şerefine affediyorum gözün aydın Can'ım benim oh ne güzel kardeş kardeş büyürler sende bi çırpıda kurtulursun çocuk faslından... Benim Mete'm de büyüdü 4,5 aylık oldu çok şükür ellerinden öper ....Uzatma arayı böyle uğra buralara

Mogisim sağ ol darısı başınıza inşallah :) whatsapp mi isterim eşim bakar mi acaba sen yine de versen no özlüyorum sizleri
Eşine söyle bakmasın Can'ım kadınlar arası olduğunu belirt bakmaz yani... Sen bana özelden at numaranı ekliyim canım

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER

Mgul ------------------> Mehmet Çınar
Susslich --------------> Berrak
Hanife55 -------------> Mehmet Erdem

BEKLENEN MELEKLER
Hyb77 -----------------> Erkek ------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek ------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek ------- ?????
Kanatsız kuş ---------> ?????
Cnntrm ----------------> Erkek ?

Nilgunuk --------------> ?????

Mogamicim nasılsın. Bebis nasil. Arada bakıyorum artık kimse eskisi gibi yazmıyor buraya. Whatsup grubu kurmussun ordan mi yazisiyorsunuz; )

Mogamicim nasılsın. Bebis nasil. Arada bakıyorum artık kimse eskisi gibi yazmıyor buraya. Whatsup grubu kurmussun ordan mi yazisiyorsunuz; )
Canım iyiyim Mete de iyi çok şükür evet whatsappta yazışalı beri burayı azcık ihmal ettik ama orası da çok samimi oldu sen niye gelmiyon bakayım gruba...yaz bana numaranı ekliyim seni

Aynen whatsapp kuruldu topik boşaldı :) Ben de serklajimi oldum salı günü şimdilik yatış modundayim. Çarşamba günü kontrol var umarım her şey yolundadir

Canım iyiyim Mete de iyi çok şükür evet whatsappta yazışalı beri burayı azcık ihmal ettik ama orası da çok samimi oldu sen niye gelmiyon bakayım gruba...yaz bana numaranı ekliyim seni
Canim ben yeni gördüm grup kurdugunuzu atarım mesaj özelden

Aynen whatsapp kuruldu topik boşaldı :) Ben de serklajimi oldum salı günü şimdilik yatış modundayim. Çarşamba günü kontrol var umarım her şey yolundadir
Geçmiş olsun hadi hayirlisi insallah
Sende gelsene gruba hem oyalanirsin yatarken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…