Beraber Anne Olma Yolunda

Mogami Mogami canim mete güzel kilo almis sevindim gulen yüzlü bebek yerler onu boy pos yakışıklı olacak belli ki :) bu aşı ates yapmiyo bekleme uyu rahat ol 6. Ay asisi en fena olanmis..
nilgunuk nilgunuk iğneler ise yarar inşallah icini ferah tut.tutunsun bebikso :)@blummmm canjm o.meme reddi oluyo bende de oldu ama ısrarla ver biberonla verme memeyi hepten istemkyo.bu sefer.. ac birak elbet aliyo@arsinli nerelerdesin sen bakayim anlat hele @mgul neye alıştığını nen dr anlamadım canim
Reflü ilacı işe yaradı betim 3 gün kullandım kusması geçti ve kilo alımı düzeldi... Şimdi bi de Demir damlasına başladık çocuğum vampire bağlıyor her defasında:KK53: ateşlenmedi bunda da şükür... 6.ay demek oy oy :KK17: can kuzusu nasıl

Zaman çabuk geçiyor gerçekten anın kıymetini bilmek lazım...sağol güzel dileğin için kuzum Mete de ellerinden öper....sen ne yaptın doktor tedavisi mi yoksa akışa mı bıraktın
Sağolcanım benim
Ben hala dr tedavisindeyim canım cumartesi aşılama yapıldı bekliyorum bakalım kısmet artık

Kızlar testıme bı bakarmısınız dağınık pembe bu cızgı çıktı :KK43: adete üç gün kala yaptım

Eklentiler

• _20160508_150312.JPG
    _20160508_150312.JPG
    78,1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20160508_150219.jpg
    IMG_20160508_150219.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar testıme bı bakarmısınız dağınık pembe bu cızgı çıktı :KK43: adete üç gün kala yaptım
Can'ım pek bişey belli değil emin olmak için klasik testlerden alıp yapsana bir de...inşallah gelmiştir miniğin

Merhaba hanımlar nasılsınız uzun zamandr gelemedim Derin Doğa hanım fırsat vermiyor ☺️ Kuzular nasıl annelerin ve adayların anneler gününü kutlarım
Koca kız olmuştur o şimdi azcık rahat bıraksın annesini:anne: bizde 4 aylık olduk çok şükür herşey yolunda

Cadı seni demek memeye trip atıyo:63: belki aşıdandır dediğin gibi kuzum sen yine de tıkıver ağzına mecbur alıcak acıkınca:KK39: Mete iyi büyüyor...dönmeye başladı...oturmak için kendini öne atıyo bi de...çenesi düştü kendi kendine devamlı aguluyo:-)arada kahkaha atıyor:KK37:gün gün yeni şeyler yani...Bizimde pazartesi 4. Ay aşılarımızı var bakalım ateşlenmeden atlatırız umarım...Defnemin resmini atamadın sanırım boyutuyla alakalı olabilir kuzum
Ay masallah meteye bizimde her gun yeni bisiler cikiyo artik hizla buyuyolar memede zorlaniyoruz hala yani her emiste degil uykusu varken zorlaniyruz ozellikle bakalim insallah atlaticz foto atamadm gun yine deniycem
O donemler 3.aydan sonra basladi sakin pesetme geciyor baktn emmiyor sag ben hep oyle yaptm simdide meme delisi
Pes etmiyrum elifim acikinca mecbur emiyo bu sabah emmek istemedi bende sagdm zorla icirdim bakalim bu konuda daha ne kadr uzecek beni kizcem benimkide meme delisi olsun insallaaaaaaaah :) opuyorm oglusunu
Kızlar benim için dua edin de erken doğuma almasinlar.hastaneyi sevmedi kızım. Nst de hareket etmiyor.sevmedi bi türlü nstyi.hastaneye geldiğimden beri kıpır kıpır olan çocuk değişti resmen.hareketleri azaldı. O nedenle daha da kalicam sanırım. Takip ediyorlar sürekli. Ultrasonda sıkıntı yok ama hareketleri değişti. Beni sıkıştırmaya basladi.dualariniza ihtiyacım var.çok stres yapiyorum:KK43:( Mogami Mogami blummmm blummmm nilgunuk nilgunuk @bebeem @hyb77 @Gullbike
Canim suan nasilsin insallah minigin sabreder 1 ay daha
Çok teşekkürler güzel i mm inşallah hepimizin.. anneler gününde kutlu Olsun bebeginle nice senelere inş
Kizlar heinizin gecmis anneler gunu kutlu olsun maalesef giripte yazamadm pazar gunu
Mogami Mogami canim watsapp ta grup kursak ya iletisim daha kolay olur betiyede yazdm ama gormedi sanirim @betiboop

Insallah canım ya adet günümü gecınce yapmaya karar verdım ana hıc bellı olmaz bı bakmışsın yarın yapmışım:)
Bu bekleyiş çok heyecanlı oluyor insan tutamıyor kendini test yapıyor habire:ıslık::-) umarım konmuştur göbüşe mucizenHoppa

Ay masallah meteye bizimde her gun yeni bisiler cikiyo artik hizla buyuyolar memede zorlaniyoruz hala yani her emiste degil uykusu varken zorlaniyruz ozellikle bakalim insallah atlaticz foto atamadm gun yine deniycem

Pes etmiyrum elifim acikinca mecbur emiyo bu sabah emmek istemedi bende sagdm zorla icirdim bakalim bu konuda daha ne kadr uzecek beni kizcem benimkide meme delisi olsun insallaaaaaaaah :) opuyorm oglusunu

Canim suan nasilsin insallah minigin sabreder 1 ay daha

Kizlar heinizin gecmis anneler gunu kutlu olsun maalesef giripte yazamadm pazar gunu
Mogami Mogami canim watsapp ta grup kursak ya iletisim daha kolay olur betiyede yazdm ama gormedi sanirim @betiboop
Olur kuzum kuralım grubu ama burayı aksatmayalım :KK39:

X