Beraber Anne Olma Yolunda

İnşallah geçer bitanem.. Bende zorla uyandırıyorum annemler de müdahale etmeseler hala doktorun demesine rağmen uyandırma acikirsa uyanır diyolar .. Teşekkürler canım.. Darısı sizin kavuşmaniza olsun inş

Tatlm 3750 doğdu 3400 oldu evet bende gormuyo duymuyorum
Eninde sonunda bebisinle basbasa kalacaksın ve bu konuda cesaretli oldugunu anladim konusmalrindan.. Bunun icin de tebrik ederim seni nasil bakicam nasil bas edicem korkun yok.. Bu müdahaleler, annelerin kendi arasında yarış halinde gibi olmaları normal ve maalesef her doğum yapan kadının yaşadığı şeyler canim.. Bazi şeylerin değişmiş olduğunu onlar da senin bebisinle birlikte yaşayıp tecrübe edecekler :)) Umursama bebeğine odaklan bu anlar bir daha asla gelmeyecek tadını çıkarmaya bak Öpüyorummm
Teşekkür ederim insallah kalp atışını duyup paylaşırım hepinizle :))

En dogru kararı vermis doktorun bence de.. Kiz olur da cadi olmaz mi :)) Azcik daha sabretsin ne acelesi var rahat rahat orda yatmak varken
Hastanede ne kadar kalacağın belli mi ?
Oyle diyorum bende.kızım azcık daha büyü ne acelen var diye.ama Karnimdan firlayacakmis gibi itistiriyor beni valla:) ne yazık ki belli değil ne kadar kalacağım. Bekleyip görücez artık canım. Güzel güzel kilo alır inşallah ta yatmama gerek kalmaz.zamanında gelir kızım. Çok nazli çıktı bizim ki çok. En başından beri hep bi şey cikartiyor bize.adını umut ya da nazli mi koysam napsam:)))

Canım yatmışsın hastaneye bak böylece sürekli kontroledilecek minik fıstık... Doktor ne diyor peki ne kadar yatman gerekecekmiş.
Vala canım çok hareketli bir kızım var.hareketli olmasi iyi diyor.ama nstyi hiç sevmediği için düzgün nst alamıyoruz.tepikleye tepikleye nst cihazını ittiriyor aşağı resmen.doktorum sonradan çekilen nstyi beğendi. Ama takipte olacaksın dedi.ne kadar kalacağım belli değil. Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vuruyor lar. Bi de bugun bi serum taktılar nedendir o bilmiyorum.vitamin gibi bisiy sanırım.bol bol tansiyon,nst alınıp, ateş ölçümü yapılıyor. Beklicez canım hakkimizda hayırlısı. Sağlıkla hayirlisiyla gelsin kızım insallah

Sen kendine stres yapma artik doktorlar çok titiz davraniyorlar böylesi daha iyi ikiniz icin de.. Umut benim küçük oğlumun adı :))

Sen kendine stres yapma artik doktorlar çok titiz davraniyorlar böylesi daha iyi ikiniz icin de.. Umut benim küçük oğlumun adı :))
İçim rahat allaha şükür. Güvendiğim bir hastanede güvendiğim doktorlarlayim.bi sıkıntı olmaz allahın izniyle.umut ismini severim ama güzel bi isim:)

Çok şükür güzel bir dogum olmuş canım sütün varmi canim sık sık emzir artar sütün çok şükür deĝerleri düzelmiş paşanın öp kokla bizim yerimize rabbim saglik la büyütmeyi nasip etsin insallah darısı başıma:)

Sağlığı yerinde olsunda varsın çıkarsın kuzum o annesinin bir tanesi ya birce olsun hastanede bol bol boş vaktin olacak şu isim mevzuuna bir nokta koymanı bekliyorum artık bilesin nst de Mete de aynını yapıyordu... Sancın çıkıyor mu peki

En önemlisi sağlık canım. Tek düşündüğüm o zaten.saglikla gelsin insallah.isim konusunda en son yade ismi hoşuma gitti.eşim de dogunca karar vercek herhalde.heh bu tamam dese içime sinecekte ne istiyor bilmiyorum ki:)

Merhaba kızlar Nasılsıniz. Ara ara bakıyorum nilgunuk hamileymis çok sevindim hayırlı ugurlu olsun inşallah sağ saglim kucağına almak nasip olsun. Benim kilo verme seruvenim devam ediyor 66 ya kadar düştüm. Bayrama kadar hedefim 58 ama 60 bile beni motive eder. Evde ip atlamaya başladım. Az önce 400 tane atladım güzel terledeim derim yoruldu

Ooooo güzel gidiyorsun bende dikkat etmeye başladım yediklerime... Kalınlaşmışım fena halde... Eski inceliğime dönmem lazım

Guzel gozlu nasilsin :)Bebisin fotosunu koysana cik merak ettim:)
Iyyim kuzum sen nasilsin oglusun nasil benim kiz huysuz emmek istemiyo donem donem oluyomus bebisler insallah memeyi birakmadn atltiriz sizin oldu mu bye donemlerinz
Sağol canim benim :)) Senin minnak kızın napiyor nasil
Iyiyiz sukur ama biraz huysuz :)
Benimkide şapur şupur emiyo elleri acep dedim diş mi erken çıkacak gerçi belli olmaz kafası sıcak Mete'nin bu da diş çıkarma öncesinde olurmuş...Defnoşum Nasıl bal tanesi
defnos dunden beri beni uzuyo emmekte sorun yasiyoruz dun rota virus asisi oldu ondanmidir bilmiyorm mete pasa napiyo?

Canimmmmmmm gozunaydin kavusmussun cinarina :) Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah

Canim çok teşekkür ederim insallah :)
Fazla yüklenme kendine yavaş yavaş verdigin kilolar daha iyi

Cadı seni demek memeye trip atıyo belki aşıdandır dediğin gibi kuzum sen yine de tıkıver ağzına mecbur alıcak acıkınca Mete iyi büyüyor...dönmeye başladı...oturmak için kendini öne atıyo bi de...çenesi düştü kendi kendine devamlı aguluyoarada kahkaha atıyorgün gün yeni şeyler yani...Bizimde pazartesi 4. Ay aşılarımızı var bakalım ateşlenmeden atlatırız umarım...Defnemin resmini atamadın sanırım boyutuyla alakalı olabilir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…