O ne yaa 59 lt nedir inek ten öte:) ama helal olsun guzel bi bağış olmuş..Ooooo betim o da bişey mi geçen haberlerde 59 lt. Sağıp bağışlayanı gördümkafa sıcak bizimkininde alında yanaklarda Ateş yok eşim araştırmış diş alametiymiş...işe başlasanda en fazla öğleye kadar durmuyor musun hani yasa çıktı ya anne olunca bir gülüş bir bakış ağlama sebebi zaten kaldı ki işe gidip ondan ayrı kalmak düşüncesi şöyle dursun
En son kontrole gidecegini söylemişti değil miKızlar benPamukprncess çok merak ettim doğurdumu ki hiç ses seda yok
hakkaten kız acep geldi mi paşa ama haber verirdi yaaKızlar benPamukprncess çok merak ettim doğurdumu ki hiç ses seda yok
En azından kısa süreli olacak ayrılıklarınO ne yaa 59 lt nedir inek ten öte:) ama helal olsun guzel bi bağış olmuş..
canim benim zaten 9 3 , süt izni ile 9 12 olur heralde gerçi o zaman 9 aylık olur 9 1 en kötü ama dediğin gibi yine de bırakıp gidecek olmak anlarını kaçıracak olmak üzüyor insanı anne olmak zormuş vesselam
Perşembeydi kontrolü...geldi galiba paşaEn son kontrole gidecegini söylemişti değil mi
Bebcede gelmiştir paşa yoksa habersiz bırakmazdı bizi ya inşallah herşey yolundadrhakkaten kız acep geldi mi paşa ama haber verirdi yaa
Evet perşembeydi galiba gitti kontrole büyük ihtimalle doğum gerçekleşmiştirEn son kontrole gidecegini söylemişti değil mi
Bende 8 kala oldu sanırımBende 8 kala doğurmuştum
Çınar bebek doğdu bitanemEvettt şükürler olsun hamileyim :) Sana da çoookkkk sevindim inan.. Cinsiyet tablosunu göremedim cinsiyeti ne bebişinin?
Geldi bebiş darısı başına bitanemKızlar benPamukprncess çok merak ettim doğurdumu ki hiç ses seda yok
Canim gözün aydin :) kokla kuzunu yerimize :)Güzeller ben doğum yaptımsszeryan olduk perşembe aniden doktor aldı beni sezeryan e tek sıkıntı az gaz ve benim ağrılarım
Ayyyy hade gözün aydın canım ya anlatsana nasıl oldu normal mi herşey yolunda mı bi heyecan bastı benide Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım benimBende 8 kala oldu sanırım
Çınar bebek doğdu bitanem
Geldi bebiş darısı başına bitanem
Sezeryan mı oldun canım nedenki ters giden birşeyler mi olduGüzeller ben doğum yaptımsszeryan olduk perşembe aniden doktor aldı beni sezeryan e tek sıkıntı az gaz ve benim ağrılarım
Cookkkk sevindim canim gözünüz aydin Rabbim saglik versin insallah güzel güzel büyüt Çınar pasayi :))) Nasılsın bebis nasıl? Ayy hadi anlat ayrıntılarıBende 8 kala oldu sanırım
Çınar bebek doğdu bitanem
Geldi bebiş darısı başına bitanem
Gözün aydın bitanem çok şükür hayırlısıyla kurtuldun...yürü bol bol birkaç güne toparlarsın...doğum hikayeni bekliyoruzGüzeller ben doğum yaptımsszeryan olduk perşembe aniden doktor aldı beni sezeryan e tek sıkıntı az gaz ve benim ağrılarım
Gözünaydınn hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bebegini cnm.Güzeller ben doğum yaptımsszeryan olduk perşembe aniden doktor aldı beni sezeryan e tek sıkıntı az gaz ve benim ağrılarım
Masallahhh 3 kızımız 1 oğlumuz var :))
CİNSİYET TABLOSU
DOĞAN MELEKLER
Blummm ------------> Kız------ Defne
Burculu --------------> Kız----- Derin Doğa
Se_ra -----------------> Kız----- Zehra
Mgul ------------------> Erkek------ Mehmet Çınar
BEKLENEN MELEKLER
Hanife55 -------------> Erkek------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek------- ?????
Susslich --------------> Kız---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek------- Musab
Meleğim --------------> Erkek------- ?????
Kanatsız kuş --------->
Cnntrm ---------------->
Erkekler aldı başını gidiyor beklenenlerdeMasallahhh 3 kızımız 1 oğlumuz var :))