Canim sen doktorun dediğini dinleyip güzelcene dinlen.ben kanamadan hastanede yattığım zaman yanıma 35.haftada doğum yapan genç bi kız gelmişti. Çocuk o kadar saglikliydi ki kuvese bile almamislardi.allah hayırlı zamanda doğum nasip etsin tabi ama sen önlemini al.gerisi allaha kalmış. Hiç üzülme ben her an doğuracakmış gibi taşıyorum kızımı. Hep aşağılarda ama ilk kaybimdan sonra benim yapabileceğim hiç bişiyin olmadığını takdirin allaha kaldığını kabul ettim ve allaha şükür bu zamana kadar geldim.allahın izniyle bişiy olmayacak.sen içini ferah tut.yat dinlen bişiy yapma.hiçbişey senden yavrundan değerli degilBugün doktor randevum vardı malesef iyi haberler yok.Bebegin başı çok aşagıda dedi.Rahim boyunu ölçtü 25.6 çıktı.2 hafta önce ölçtügünde 31.7 idi normal demişti.Bugünkü 25.6 çıkınca ya evde yatıp dinleneceksin yada hastaneye sevk yazcam orda yatarsın dedi.Bu haftalarda doğarsa erken doğum olur dedi. Ağırlık falanmı kaldırdın dedi kendini yormayacaksın sürekli yat dinlen şu iki haftayı atlanman gerekiyor en azından dedi.Hiç böyle bişey beklemiyodum şok oldum